het verliezen van gewicht als een paar: dubbel probleem of twee keer de bepaling?

Als u en uw honing zowel wilt afvallen, waarom dan niet de krachten te bundelen in de strijd om de Ardennen? Afvallen met een partner biedt een aantal voordelen, maar er zijn ook valkuilen om op te letten. Hier is wat u moet weten voordat u een gewicht-verlies regime met je partner te lanceren.

Het verliezen van gewicht als een paar, of zelfs met een goede vriend, kan uw kansen op succes te vergroten. Of het kan een wig te drijven tussen jullie ..

“De voordelen van samen op dieet zijn onder andere wederzijdse steun en inspirerende elkaar”, zegt Lydia Hanich, MA, psychotherapeut en auteur van honing, maakt dit mijn uiteinde kijken? Met een betere gezondheid als een gemeenschappelijk doel, beslissingen te nemen over wat voedsel te kopen en voor te bereiden en waar te dineren zijn meestal gemakkelijker voor koppels vastbesloten om gewicht te verliezen.

Maar zelfs als je op dezelfde pagina over goede voeding en lichamelijke activiteit, u en uw partner kunt tegenkomen verschillen die de band tussen u test.

Bijvoorbeeld, er is gebonden aan een probleem zijn als een van jullie neemt de rol van “food politie,” monitoring elke hap van het eten van het andere eten, en als je vervalt van uw partner te gebruiken als een excuus om te voorkomen dat het plakken met uw eigen gewicht verlies plan, geen van jullie zal veel vooruitgang te verliezen van gewicht.

Misschien wel een van de meest voorkomende nadelen aan het verliezen van gewicht met een partner is het resultaat van biologische verschillen tussen mannen en vrouwen. Voor heteroseksuele paren, het vergelijken van cijfers op de weegschaal kan frustratie te maken, voor de vrouw in het paar, Hanich zegt, want het is meestal makkelijker voor mannen om gewicht te verliezen en het weg te houden.

“Mannen kunnen meer dan vrouwen eten zonder aan te komen, en gewicht te verliezen door te bezuinigen minder”, zegt Cynthia Sass, MPH, MA, RD, co-auteur van uw dieet maakt me gek. Over het algemeen mannen zijn groter, zodat ze een hogere calorie-budget.

Zelfs wanneer andere geslacht dieet partners van vergelijkbare statuur, kan de mannelijke meestal gewicht te verliezen zonder te snijden evenveel calorieën als zijn partner. Sass zegt dat mensen hun calorie-brandende voordeel te danken hebben aan meer spier, die het metabolisme versnelt.

gezonde, lekkere recepten, van en goed eten magazine.

Terwijl u oefenen, moet je tussen tellen …