hoe chiropractors behandelen rugpijn, voordelen en risico’s

Pijnbestrijding Trends

Onder de mensen die rugpijn relief alternatieven, de meeste kiezen voor chiropractische behandeling. Ongeveer 22 miljoen mensen in de hele wereld bezoeken chiropractors per jaar. Van deze 7,7 miljoen, of 35%, zijn op zoek naar verlichting van pijn in de rug uit verschillende oorzaken, waaronder ongevallen, sportblessures, en spier-stammen. Andere klachten zijn pijn in de nek, armen en benen, en hoofdpijn.

Leer de waarheid over Rugpijn Oorzaken en Behandelingen

Chiropractors gebruik maken van hands-on manipulatie van de wervelkolom en andere alternatieve behandelingen, de theorie is dat een goede afstemming van het bewegingsapparaat structuur van het lichaam, met name de wervelkolom, het lichaam in staat zal stellen om zichzelf te genezen zonder chirurgie of medicatie. Manipulatie wordt gebruikt om de mobiliteit te herstellen gewrichten beperkt door weefselbeschadiging veroorzaakt door een traumatische gebeurtenis, zoals het vallen of RSI, zoals zitten zonder goede rugsteun.

Chiropractie wordt voornamelijk gebruikt als een alternatief voor pijnverlichting spieren, gewrichten, botten en bindweefsel, zoals kraakbeen, ligamenten en pezen. Het wordt soms gebruikt in combinatie met conventionele medische behandeling.

De initialen “DC” identificeren van een chiropractor, waarvan het onderwijs omvat doorgaans een bachelordiploma en vier jaar chiropractie college.

Een chiropractor neemt eerst een medische geschiedenis, voert een lichamelijk onderzoek, en kunnen lab tests of diagnostische beeldvorming gebruiken om te bepalen of de behandeling geschikt is voor uw pijn in de rug is.

De behandeling kan op een of meer handmatige aanpassingen waarbij de arts manipuleert de gewrichten, met een gecontroleerde, plotselinge kracht om het bereik en de kwaliteit van bewegende verbetering inhouden. Veel chiropractors bevatten ook voedingswaarde counseling en lichaamsbeweging / revalidatie in het behandelplan. De doelstellingen van chiropractische zorg omvatten het herstel van de functie en het voorkomen van letsel in aanvulling op de verlichting van de pijn terug.

Spinal manipulatie en chiropractische zorg wordt over het algemeen beschouwd als een veilige, effectieve behandeling voor acute lage rugpijn, de aard van de plotse schade die het gevolg is van het verplaatsen van meubilair of met jezelf aangepakt. Acute pijn in de rug, dat komt vaker voor dan chronische pijn, duurt niet langer dan zes weken en typisch wordt nog beter op zijn eigen.

Onderzoek heeft ook aangetoond chiropractie om behulpzaam te zijn bij de behandeling van pijn in de nek en hoofdpijn zijn. Daarnaast kunnen artrose en fibromyalgie te reageren op de matige druk die zowel door chiropractors en beoefenaars van diepe weefsel massage.