hoe de nieuwe voedingsrichtlijnen stapelen

Hoe bepalen we wat (en hoeveel) je nodig hebt om te eten om gezond te zijn? De Weight Loss Clinic plan is gebaseerd op aanbevelingen van de National Academy of Science (NAS) Food and Nutrition Board.

Al meer dan 50 jaar, heeft het bestuur is de herziening van de nieuwste onderzoeksresultaten om te bepalen wat er in een gezonde voeding moeten gaan. Tot voor kort, de raad van bestuur uitgegeven richtlijnen genoemd aanbevolen dagelijkse hoeveelheid (RDA), op basis van de niveaus van verschillende voedingsstoffen die ons lichaam nodig heeft om ziekten veroorzaakt door tekorten te voorkomen.

Maar als de onderzoekers meer over voeding geleerd hebben, is duidelijk geworden dat het voedsel dat we eten een veel grotere rol spelen in onze gezondheid dan alleen het voorkomen van tekorten. En in 2002, de Food and Nutrition Board voltooide een ingrijpende aanpassing van de richtlijnen. Nu, in plaats van de RDA, we hebben Dietary Reference Intakes, of DRI.

Anders dan de ADH worden DRIs uit een reeks cijfers. Deze omvatten

Gemiddelde behoefte (EBW): Dit cijfer vertegenwoordigt een gemiddelde dagelijkse inname – met andere woorden, die de vereiste helft van gezonde personen in een bepaalde leeftijdsgroep moet voldoen; Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid (ADH): Op basis van de EAR, de RDA is de dagelijkse inname die voldoet aan de eisen van 97% tot 98% van alle gezonde mensen in een leeftijdsgroep; Voldoende inname (AI): De AI is een niveau dat zou moeten voldoen, of zelfs overtreffen, de voedingsbehoeften van vrijwel iedereen. Het is gebaseerd op een schatting van de hoeveelheid van een voedingsstof die daadwerkelijk door gezonde mensen wordt verbruikt; Aanvaardbare bovengrens van inneming (UL): Dit is het hoogste bedrag van een voedingsstof die waarschijnlijk veilig zijn voor bijna iedereen in de algemene bevolking. ULS worden alleen ingesteld als er sterk wetenschappelijk bewijs dat het krijgen van te veel van een bepaalde voedingsstof schadelijk kan zijn.

In aanvulling op het actualiseren van haar richtlijnen voor de vitaminen en mineralen, de NAS heeft ook nieuwe aanbevelingen voor de hoeveelheden koolhydraten en eiwitten we moeten nemen – maar ook hoeveel oefening die we nodig hebben. En voor het eerst in te stellen richtlijnen voor vezelconsumptie.

Hier is een vergelijking van de oude en nieuwe richtlijnen

gezonde, lekkere recepten, van en goed eten magazine.

Terwijl u oefenen, moet je tussen tellen …