hoe depressie triggers beheren

Sommige mensen kunnen het “goede” mee te nemen met de “slechte” in het leven, en meestal laat de dingen roll off van hun schouders. Anderen, echter, zijn niet zo veerkrachtig. Voor hen is elke ingrijpende gebeurtenis – of het verlies van een geliefde, een dramatische break-up, of een ontslag – kan kick-start een neerwaartse spiraal.

Als u een persoonlijke of familiale voorgeschiedenis van depressie, de sleutel is om deze spiraal te stoppen voordat het uit de hand krijgt door de invoering van de aanwijzingen en signalen bij elkaar. “Als je weet wat je Achilles hielen zijn en kan zeggen: ‘Aha!” Dit is wat er gaande is,’ je bent al halverwege “, zegt Gail Saltz, MD, een in New York gevestigde psychiater.

Het maakt niet uit wat triggers uw depressie, hulp beschikbaar is. sprak met de geestelijke gezondheid deskundigen over de beste dingen om te doen om te helpen bij het beheren van depressie. Het krijgen van regelmatige lichaamsbeweging, het eten van een gezonde voeding, en slapen genoeg (maar niet te veel) zijn goede manieren om de controle over depressie. Een gezonde levensstijl kan u helpen het hoofd af depressie, en zal ook helpen krijg je door middel van een rotsachtige patch.

Maar er is meer je kunt doen, afhankelijk van uw stressoren. Hier zijn een aantal gemeenschappelijke-depressie triggering scenario’s en-expert zijn goedgekeurd-mood stimuleren van strategie├źn om u te helpen het hoofd te bieden

Depressie Trigger: Job Loss

In de huidige wankele economie, zijn veel mensen hun baan verliezen. Dit kan vaak leiden tot gevoelens van schaamte, waardeloosheid en depressie – vooral in een persoon die kwetsbaar is.

Mood-Stimuleren Strategy

Het krijgen van ontslagen betekent niet dat je machteloos bent, zegt Scott Bea, PsyD. Hij is een psycholoog in Cleveland Clinic’s Center for Behavioral Health in Ohio. Heeft het nieuws geen rekening liggen. Seek werkgelegenheid begeleiding meteen. “Het is belangrijk om sociale contacten en verbondenheid te behouden”, zegt hij. Stop niet met de zorg voor jezelf. U kan worden op een krap budget, maar niet alles heeft een steile prijskaartje. “Je kunt als vrijwilliger of coachen van een lokale softbal team.” In het kort, “moet je een manier om te maken een moeilijke situatie iets nieuw en beter te stimuleren te vinden, in plaats van af te sluiten”, zegt Bea.