hoe een verkoudheid veroorzaakt sinus pijn en druk

Je hebt een zware verkoudheid, het soort dat je het gevoel alsof je hoofd is gevuld met katoen en je neus is een drippy, lekkende kraan. Op de top van de congestie, je sinussen het gevoel dat ze onder druk.

Een antibioticum zal niet helpen. Ze vechten alleen bacteriën, niet de virussen die verkoudheid veroorzaken.

Totdat uw koude verdwijnt, kunt u proberen een van deze remedies om de sinus pijn en de druk te verlichten.

Over-the-counter medicatie. Decongestiva krimpen gezwollen bloedvaten in de neus. Dit moet sinus congestie te verminderen, het verminderen van de druk, en hulp met drainage. U kunt deze medicijnen krijgen als pillen, vloeistoffen, en neussprays.

Sommige geneesmiddelen combineren een Decongestant met een antihistaminicum, die kunnen helpen uw loopneus, of een pijnstiller die sinus pijn kan verlichten.

Gebruik geen nasale decongestivum sprays voor meer dan 3 dagen, want dat uw congestie erger nadat u stopt kunt maken.

Decongestiva kan de bloeddruk verhogen. Dus als uw bloeddruk is al hoog, controleer dan eerst met uw arts. Zorg er ook voor dat gesprek als je diabetes, een vergrote prostaat, schildklier ziekte, of hart-en vaatziekten hebben. Terwijl u dit soort medicatie te nemen, kijk uit voor bijwerkingen, zoals nervositeit, duizeligheid en slapeloosheid.

Over-the-counter pijnstillers – zoals paracetamol, ibuprofen en naproxen – kan de pijn veroorzaakt door sinus druk te verlichten. Lees en volg de aanwijzingen op het label aan al uw medicijnen, zodat je niet per ongeluk te veel.

Bevochtig de lucht. Om gemakkelijker te ademen, zet een verdamper terwijl u slaapt, of staan ​​in een stomende douche voor een paar minuten. De stoom zal strak slijm los te maken. U kunt een warm, nat washandje vasthouden aan je neus of ademen in stoom van een kom met warm water om een ​​soortgelijk effect te krijgen. Zorg ervoor dat het niet te warm, zodat je jezelf niet verbranden.

Hoe te verminderen / behandeling van seizoensgebonden allergieën bij kinderen.