hoe je tips, zoenen voordelen voor de gezondheid en romantiek kiss

Of het nu je eerste kus of uw duizendste, of het nu met een nieuw iemand of met uw oude partner, zoenen laat een indruk – een die lang blijft hangen na uw lippen hebt uitgeschakeld.

: 18 Secrets Jongens Wish You Knew

Vele paren aarzelen om te praten over zoenen uit schaamte, zegt Christian. Maar als uw eerste kus – of een van de vele die volgen – is niet wat je hoopt voor, erover praten.

Wees niet verlegen over het vertellen van je partner wat je wilt of vragen wat je partner geeft de voorkeur aan, zegt Christian. Gewoon niet doen terwijl je zo kussen bent je partner is het niet te nemen als een berisping.

De meesten van ons hebben duidelijke voorkeuren – Wind en ergernissen – als het gaat om zoenen stijlen.

Christian zegt dat mannen grootste fout is dat ze te agressief met hun tong. En de mensen beweren dat vrouwen hun mond niet breed genoeg niet te openen.

Voor beide geslachten, de nummer 1 kussen klacht is het gebrek aan variatie, zegt Christian. Hij adviseert het kussen van de verschillende delen van het gezicht van je partner en met bijzondere aandacht voor de oren en nek. Hij stelt bijten zachtjes op de onderlip en knabbelen zachtjes op de oorlel.

Kirkland Desmond, een software engineer in Tampa, Fla., Herinnert zich levendig zijn eerste kus met zijn vrouw tien jaar geleden. Ze zaten op de bank van haar vader woonkamer, en toen hij boog zich voorover om haar te kussen, verloor hij zijn evenwicht en viel van de bank af en trok haar met hem.

Ik was zo zenuwachtig omdat ze volledig was uit mijn competitie, “zegt hij.” Dus onze eerste kus gebeurde terwijl we lachten, en 10 jaar en drie prachtige kinderen later, zijn we nog steeds lachen en kussen elke kans krijgen we.

Twee sleutels tot een memorabele kus behagen je partner en jezelf te behagen.