Hoe om vals te spelen op uw dieet en toch afvallen

Velen van ons denken dat het starten van een dieet van het gewichtsverlies betekent het verzaken van de mesten voedsel dat we liefhebben. Geen snoep, geen crème sauzen, geen chips, geen wijn, niet leuk! Maar dit soort van plan van het gewichtsverlies kan daadwerkelijk leiden tot meer hunkeren, fixeren op verboden voedsel – en doelen op lange verlaten voor hun tijd. De waarheid, zeggen de experts, is dat u uw gewichtsverlies kan hebben en eet cake, ook – zolang je “cheat” op uw dieet de verstandige manier.

Het wegnemen van iemands favoriete voedsel kan de doodsklok aan een dieet, zegt David NW. Grotto, RD, LD, auteur van 101 voedingsmiddelen die kunnen uw leven redden. “Ik denk dat raad op een dieet is verplicht, geen optie,” zegt hij.

Grotto noemt het “gestructureerde vals spelen.” Er is een verschil tussen genieten van uw favoriete voedsel zo nu en het eten van alles wat je aanbidt, zegt hij. De sleutel tot het behoud van zeggenschap, zegt hij, is te beslissen wat je wilt en hoeveel je hebt, en vervolgens naar “eet het met volle bewustzijn … lik je lippen, en ga dan verder met je leven.

Carolyn O’Neil, RD, het daarmee eens. “Ik denk dat het verstandig splurging is echt de sleutel tot de mogelijkheid om een ​​gezonde levensstijl te bereiken”, zegt O’Neil, co-auteur van de Schotel op gezond eten en Fabelachtig!

Iedereen kan een restrictief dieet voor een korte tijd te volgen, aldus O’Neil. Maar vroeg of laat, zullen de meeste mensen af ​​te breken en overindulge op het voedsel dat ze zijn zelf ontkennen. “Dus waarom niet komen met een verstandig dieet, zodat uw kans op succes veel groter op de lange termijn?” zij vraagt.

Als je weet wat je aan begint, heb je meer controle, aldus O’Neil. Dus als je houdt van cheesecake, onthoud het aantal calorieën van je favoriete soort, en dan kun je je dieet uitspatting met controle over de porties te beheren. O’Neil vat haar dieet filosofie op deze manier: “Hoe meer je weet, hoe meer je kunt eten”

Beyond verstandige splurging, vroeg voedingsdeskundigen voor meer tips over hoe u kunt vals te spelen op uw dieet en toch afvallen. Hier is wat ze zeiden

gezonde, lekkere recepten, van en goed eten magazine.

Terwijl u oefenen, moet je tussen tellen …