hoe stress veroorzaakt astma complicaties

Stress is een veel voorkomende Asth ma trekker. Een astma-trigger is iets dat op astmasymptomen brengt. Als je stress en astma, zou je kort van adem, angstig, en zelfs in paniek te voelen. Stress kan ertoe leiden dat uw symptomen van astma verergeren en ertoe leiden dat u bang te voelen.

Door Denise Grad; Twee jonge broers met dezelfde chronische ziekte. strijd Een moeder … en wat zij nu weet over het houden van haar kinderen gezond; Toen ik voor het eerst hoorde dat mijn oudste zoon had astma, ik dacht dat het weg zou gaan in een paar weken of maanden. Ik klampte zich vast aan dat beetje ontkenning, denk ik, want het hielp verlichten van de angst en verdriet als werkelijkheid in zonk. Brian was slechts 3, en diep in mijn man en ik wist dat we werden geconfronteerd met een ernstige chronische ziekte die waarschijnlijk zou hangen. ..

Met persisterende astma, u symptomen meer dan een keer per week, maar niet constant. Het behandelen van persisterende astma vereist lange termijn onderhoud therapie, zoals een geïnhaleerde steroïden, plus rescue therapie wanneer iets triggers symptomen. En als uw symptomen zijn uit de hand (in de rode zone, een zware astma-aanval), prednison voor astma kan nodig zijn voor een paar dagen. Het probleem is dat prednison veroorzaakt vaak stemmingswisselingen als bijwerking, olie op uw angst.

Vergeet niet, prednison is een kortdurende behandeling voor de meeste mensen met astma. Nadat u klaar bent met het nemen van de “burst” van orale steroïden, zal je stemming weer normaal. Geïnhaleerde steroïden niet permanent stemmingswisselingen veroorzaken.

Als je op lange termijn astma-medicatie niet goed werkt, en een piepende ademhaling en benauwdheid op de borst komen te vaak, kan een vicieuze cirkel te beginnen, waar angst verergert astma en astma verergert angst. Dat is wanneer je nodig hebt om uw arts te praten over uw klachten, triggers, en stress. Ook bespreken andere behandeling van astma opties die astma weer onder controle te krijgen, zodat u de symptomen van astma te voorkomen.

Stress is een onderdeel van het dagelijks leven – met of zonder astma. Dat is waarom het belangrijk is om effectieve manieren om stress te beheren als je wel de aandoening. Leren om te ontspannen voordat je gestrest kan u helpen kortademigheid te voorkomen en te voorkomen dat een astma-aanval te voelen.

Verander je gedachten. Leer om denkpatronen die stress te produceren veranderen. Wat je denkt, hoe je denkt, wat je verwacht, en wat zeg je tegen jezelf vaak bepalen hoe je je voelt en hoe goed u beheren stijgende stress.

Neem de Astma beoordeling om op maat gesneden stappenplan krijgen

da; Nacht