hoe te herkennen en te behandelen Poison Ivy, gif eik, en andere giftige planten

allergieën Trends

“Bladeren van drie, laat het dan.” Veel ouders geven hun kinderen dat advies en het werkt, in het geval van poison ivy en poison oak – maar niet voor vergif sumak.

Heb wat verlichting van de allergie? Als je een allergie hebt, weet je dat je kunt lopen, maar u kunt niet verbergen van het seizoen pollen; Met de eerste diep adem van de lente, meer dan 50 miljoen mensen in de wereld beginnen hun bijna het hele jaar door symptomen van niezen, piepende ademhaling, hoesten, snuiven, en jeuk. En miljoenen mensen met een allergie te zoeken verlichting van de allergie in voorgeschreven medicijnen die $ 6000000000 dollar per jaar wereldwijd kosten; Laten we eerlijk zijn. Als de miserabele symptomen van pollenallergie hoef je niet druk over de …

U zult merken drie spitse bladeren die van kleur veranderen met de seizoenen

Op sommige planten, hebben de bladeren getande randen. Op anderen, de randen van de bladeren ‘zijn glad.

Poison Ivy kan groeien als een struik of een wijnstok. U kunt zien de wijnstokken beklimmen van de zijkanten van bomen of gebouwen.

De planten hebben soms witte bessen, die helpen verspreiden. Vogels eten de bessen en transplanteren van de zaden op nieuwe gebieden, samen met hun uitwerpselen. Dit kan de reden zijn waarom Poison Ivy is zo gewoon. Het is in ieder Staten van de Verenigde Staten, met uitzondering van Alaska, Hawaii, en delen van de West Coast.

Kijk voor drie bladeren gevormd lobben die lijken op de bladeren van een eik.

De plant groeit in lage struiken in de oostelijke VS aan de Pacifische kust, het groeit in lange wijnstokken.

De bladeren groeien in groepen van zeven tot 13 langs de stengels.

De plant kan een struik of een boom. Het heeft clusters van kleine, geelachtige bloemen die rijpen in clusters van glanzend geel of off-witte bessen.

Poison Sumac komt het meest voor in de Midwest. Het is ook gevonden op en neer de oostkust. Het is voorstander van moerassen, moerassen, en de oevers van de rivier de Mississippi.

1. Blijf uit de buurt van plaatsen waar je weet dat ze groeien.

2. Bedek met gesloten schoenen, sokken, lange broek, lange mouwen en handschoenen. Wassen alle kleding dat zodra in contact komen met giftige planten mogelijk.

3. Als je wordt blootgesteld, was uw huid met zeep en warm water meteen om oliën van de plant te krijgen van uw huid. Sommige deskundigen zeggen dat het wassen van binnen het eerste uur kan helpen beperken de uitslag.