hoe u uw allergieën te beheren

Allergieën ontstaat als gevolg van een immuunrespons op stoffen je tegenkomt in het milieu. Het lichaam gaat ervan uit deze stoffen zijn indringers en overreacts aan hen, ook al andere mensen niet worden beïnvloed door het. Om deze irriterende stoffen, genaamd bestrijden “allergenen,” het lichaam releases bepaalde chemische stoffen genaamd “histamine” dat de symptomen die over het algemeen een verkoudheid na te bootsen veroorzaken.

Terwijl de allergische reacties en koude virussen hebben veel symptomen, zoals niezen en loopneus of verstopte neus, zijn er symptomen die exclusief voor beide kwalen zijn. Pijnen, low-grade koorts, hoesten, keelpijn, en geel of groen slijm zijn vaker geassocieerd met een verkoudheid. Terwijl mensen met een allergie hebben duidelijke slijm, jeukende ogen, en, in extreme gevallen, anafylaxie, die levensbedreigend kan zijn en zorgt ervoor dat het lichaam in shock om te gaan.

Allergische reacties kunnen worden veroorzaakt door een aantal verschillende stimuli. Enkele van de meest voorkomende allergenen behoren

Uw arts kan testen uitvoeren om te bepalen welke stoffen u allergisch bent. Deze kennis kan helpen bij het verminderen of te voorkomen blootstelling aan hen.

Allergische reacties kunnen variëren, maar voorkomende allergie symptomen zijn

Allergische rhinitis, vaak hooikoorts, is een veel voorkomende vorm van allergie die tussen 10 en 30 procent van alle mensen in de wereld treft. Hoewel veel mensen de aandoening ervaren op bepaalde tijden van het jaar, sommige mensen hebben er het hele jaar door als gevolg van de voortdurende aanwezigheid van allergenen in de lucht.

Als u niet in staat om het allergeen dat u ageert te vermijden, zijn er verschillende medicijnen die u kunt nemen om uw symptomen te verlichten. Gebruik de onderstaande tabel om u te helpen de allergie gangpad te navigeren.

Antihistaminica helpen verlichten van huiduitslag, netelroos, jeuk, niezen, en een loopneus door te voorkomen dat het lichaam van de productie van histamine

Het hele jaar door of seizoensgebonden allergieën

Drowsy & Non-suf Beschikbaar

Claritin ® en Allegra ® Anti bieden receptplichtige sterkte, 24 uur per dag non-slaperig verlichting van allergische symptomen, waaronder niezen en tranende ogen.

Walgreens merk Wal-Zyr biedt originele recept sterkte, 24 uur per dag hulp van indoor en outdoor allergische symptomen.

Nasale Steroïden verminderen ontstekingen van de neus te helpen verlichten jeuk, niezen, benauwd en loopneus

Het hele jaar door of seizoensgebonden allergieën

Non-suf

Flonase ® Allergy Relief, Nasacort ® Allergie 24HR en Rhinocort ® Allergie Spray bieden 24 uur per dag, non-slaperig verlichting van verstopte neus, niezen en jeukende en loopneuzen.

Decongestiva verminderen zwelling en benauwdheid van de luchtwegen

seizoensgebonden allergieën

Non-suf

Zyrtec-D ® en Claritin-D ® bieden 12-uurs verlichting van uw allergische symptomen, met inbegrip van verstopte neus en sinus druk. Vraag ernaar bij de apotheek balie.

Enkele andere medische factoren kunnen worden beïnvloed door allergie, dus zorg ervoor dat te bespreken met uw apotheker of zorgverlener alvorens hen.

Er zijn methoden die allergische symptomen verlichten zonder de noodzaak voor medicatie. Acupunctuur is de praktijk van het plaatsen van naalden in de huid op bepaalde punten, wordt gedacht dat de ontsteking die allergieën en hooikoorts verminderen. Herbal supplementen zoals brandnetel, gewonnen uit een gemeenschappelijke wiet en hoefblad, een ander onkruid op basis supplement, kan als natuurlijke antihistaminica handelen. Het gebruik van neti potten en zout spoelt aan je sinussen spoelen kunnen pollen te verwijderen en hulp te bieden verlichting van allergische symptomen.

Stoppen door uw lokale Walgreens om onze Truste te spreken; apothekers, of gebruik maken van onze live online apotheek chat-24 /; voor de verlichting van de allergie. Voor meer oplossingen kunt u Walgreens.

Bij Walgreens, kunt u ge; advies van onze Truste; apothekers in-store o; online, met behulp van onze liv; apotheek praatje die i; 24/7 beschikbaar.

Walgreens draagt; verschillende oplossingen t; houden u op uw happies; en gezondste.

‘s Werelds snelste vrouw op een motorfiets Finds Allergy Relief Fast (gesponsorde)

Professionele Glassblower Vondsten Allergy Relief Fast (gesponsorde)

ÂCopyright 2015 Walgreen Co. 200 Wilmot Rd. Deerfield IL Alle rechten voorbehouden.

 beveelt geen specifiek product, dienst of behandeling.