Hoe vaak komt genitale herpes?

Genitale herpes infectie is gebruikelijk in de Verenigde Staten Nationwide, meer dan 24 miljoen mannen en vrouwen zijn geïnfecteerd met HSV-2, het virus dat genitale herpes veroorzaakt, en er zijn 776.000 nieuwe HSV-2 infecties per jaar. Ongeveer 16% van de mensen in de wereld tussen de leeftijden van 14 en 49, of in een 6 is geïnfecteerd met het virus. Daarnaast is er een toenemend aantal gevallen van genitale herpes die worden toegeschreven aan een HSV-1 infectie, de meest voorkomende oorzaak van een koortslip. Naast het veroorzaken van genitale herpes infectie met HSV-2 kan infectie met HIV, het virus dat AIDS veroorzaakt vergemakkelijken.

Het paar arriveerde op mijn kantoor met een gemeenschappelijk probleem. Ze hadden een 8-maanden oude en een 3-jarige. De man was uitgehongerd voor lichamelijk contact en sedert de baby nummer 1 werd geboren. Maar tussen de zuigeling en het vastklampen peuter, de vrouw kreeg ongeveer net zo veel lichamelijk contact zoals ze kon staan; In de loop van een aantal sessies, ik onderzocht wat er zou kunnen van invloed zijn op hun seksleven door hen te vragen een aantal zachte vragen. Kan de moeder hebben postpartum depressie? Was het paar van …

Sinds de late jaren 1990, is het aantal mensen in de wereld met genitale herpes infectie ongeveer gelijk gebleven. Jongeren in de leeftijd tussen 15 en 24 jaar, zijn echter de meeste kans om een ​​nieuwe SOA-infectie te krijgen. De helft van alle nieuwe STD infecties zijn in deze leeftijdsgroep, maar ze geven alleen ongeveer 25 procent van de totale bevolking.