hoe wordt epilepsie behandeld? medicijnen, bijwerkingen, soorten drugs en meer

De meerderheid van epileptische aanvallen worden bestuurd door medicijnen, vooral anti-epileptica. Het type voorgeschreven zal afhangen van verschillende factoren, waaronder de frequentie en ernst van de toevallen en leeftijd van de persoon, algemene gezondheid en medische voorgeschiedenis behandeling. Een nauwkeurige diagnose van het type epilepsie is cruciaal voor het kiezen van de beste behandeling.

Omgaan met een tiener kan moeilijk zijn voor iedere ouder, maar tieners met epilepsie opleveren extra problemen. Wat gebeurt er als uw tiener zal zijn medicijnen in te nemen? Zal hij veilig rijden zijn? Zal ze zet zichzelf in gevaar van het hebben van meer aanvallen door het drinken of het nemen van drugs; Ouders hebben geen volledige controle over hun tienerjaren, zoveel als ze zou willen. En laten uw tiener hebben een grotere onafhankelijkheid van cruciaal belang is voor een gezonde ontwikkeling. Zodra uw tiener weg gaat naar de universiteit of beweegt uit het huis, je gaat naar …

Veel geneesmiddelen zijn beschikbaar voor de behandeling van epilepsie. Hoewel generieke geneesmiddelen veilig worden gebruikt voor de meeste medicijnen, anti-epileptica zijn een categorie waar artsen voorzichtig te werk gaan. De meeste artsen de voorkeur aan merknaam anti-epileptica gebruiken, maar beseffen dat veel verzekeraars de kosten niet dekt. Hierdoor is het aanvaardbaar om te beginnen met een algemene anticonvulsiva, maar als het gewenste besturing niet wordt bereikt, moet de patiënt worden omgeschakeld naar de merknaam medicijn.

Medicijnen gebruikt voor de behandeling van epilepsie omvatten

Carbamazepine (Tegretol of Carbatrol; Diazepam (Valium) en dergelijke tranquillizers, zoals lorazepam (Ativan), Tranxene en clonazepam (Klonopin; Eslicarbazepine (Aptiom; Ethosuximide (Zarontin; Felbamaat (Felbatol; Gabapentine (Neurontin, lacosamide (Vimpat; Lamotrigine (Lamictal ; Levetiracetam (Keppra; Oxcarbazepine (Oxteller XR of Trileptal; Perampanel (Fycompa; Phenobarbita; Fenytoïne (Dilantin of Phenytek; pregabaline (Lyrica; Primidone (Mysoline; Tiagabine hydrochloride (Gabitril; Topiramaat (Topamax, valproaat, valproïnezuur (Depakene, Depakote; zonisamide (Zonegran)

De keuze van het geneesmiddel wordt meestal gebaseerd op factoren zoals de tolerantie van de patiënt op bijwerkingen, andere ziekten die hij of zij zou kunnen hebben, en de medicatie van de levering methode.

Hoewel de verschillende vormen van epilepsie sterk variëren in het algemeen medicijnen kunnen aanvallen onder controle in ongeveer 70% van de patiënten.

Zoals geldt voor alle geneesmiddelen, medicijnen voor de behandeling van epilepsie bijwerkingen. Het optreden van bijwerkingen is afhankelijk van de dosis, soort medicatie, en de behandelingsduur. De bijwerkingen zijn gewoonlijk vaker voor bij hogere doses, maar meestal minder ernstig met de tijd als het lichaam zich aanpast aan de medicatie. Anti-epileptica worden doorgaans gestart bij lagere doseringen en verhoogde geleidelijk aan deze aanpassing gemakkelijker te maken. Een van de beste regels in de geneeskunde is om ” te gaan laag en ga langzaam. ‘

Er zijn drie soorten bijwerkingen