hydrazine sulfaat (pdqто): complementaire en alternatieve geneeskunde [] -beoordeling van nok benaderingen

Het is belangrijk dat dezelfde rigoureuze wetenschappelijke evaluatie gebruikt voor conventionele benaderingen beoordelen worden gebruikt voor CAM therapieën evalueren. De National Cancer Institute () en het Nationaal Centrum voor complementaire en alternatieve geneeskunde (NCCAM) sponsoren van een aantal klinische studies (studies) aan medische centra CAM therapieën te evalueren voor kanker.

Deze complementaire en alternatieve geneeskunde (CAM) beknopte informatie geeft een overzicht van het gebruik van hydrazine sulfaat als een behandeling voor mensen met kanker. De samenvatting bevat een korte geschiedenis van hydrazine sulfaat onderzoek, de resultaten van de klinische proeven, en de mogelijke bijwerkingen van hydrazine sulfaat gebruik; Deze samenvatting bevat de volgende belangrijke informati; Hydrazine sulfaat is een chemische stof die is onderzocht als een behandeling voor kanker en de behandeling van het lichaam wasting (d.w.z. cachexie) …

De Best Case Series Program, dat werd gestart in 1991, is een manier CAM benaderingen die worden gebruikt in de praktijk worden onderzocht. Het programma wordt onder toezicht van de ‘s Office of Cancer complementaire en alternatieve geneeskunde (OCCAM). Beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg die alternatieve kankerbehandelingen bieden medische dossiers en aanverwante materialen van hun patiënten te leggen aan OCCAM. OCCAM voert een kritische evaluatie van de materialen en ontwikkelt follow-up onderzoek van strategieën voor benaderingen geacht geïnitieerde onderzoek te rechtvaardigen.

Deze informatie wordt geproduceerd en door de Nationa; Cance; Institute (). De informatie in dit onderwerp kan zijn veranderd sinds het werd geschreven. Voor de meest actuele informatie, contact opnemen met de Nationa; Cance; Institute via het internet website op http: /; cancer.gov of bel 1-800-4-KANKER.

 Public Information van het National Cancer Institute