hyperthyreoïdie-wat gebeurt er

Women’s Health Trends

Als uw schildklier maakt te veel schildklierhormoon, kunt u de symptomen van hyperthyreoïdie hebben. Meest hyperthyroïdie wordt veroorzaakt door een immuunsysteem probleem dat de ziekte van Graves. In het begin kan je hyperthyreoïdie u warm voelen, bevingen in je handen, of gewicht te verliezen. Na verloop van tijd, zult u merken dat je hart snel klopt, dat je angstig voelt, of dat je het hebben van veel stoelgang. U kunt ook het gevoel dat je gewoon niet zoveel energie als gebruikelijk hebben.

Je was zo goed de hele week. Maar dan sloop je een donut … en het; andere. Om snel weer op de rails te krijgen, hier beginnen; Er is zo gevreesde punt in elk dieet – voor mij is het na de eerste 1; pond – wanneer je begint een beetje speling af. U overslaan lunch op een zaterdag, een; later die avond in een restaurant met je man, …

In zeldzame gevallen kan hyperthyreoïdie een levensbedreigende aandoening genaamd schildklier storm, die optreedt wanneer de schildklier releases van grote hoeveelheden van de schildklierhormonen in een korte periode van tijd te veroorzaken.