hysterectomie-risico’s van hysterectomie

Hysterectomie brengt een aantal risico’s van grote en kleine complicaties. Maar de meeste vrouwen geen complicaties na een hysterectomie.

Door Geneen Rot; Heb je stiekem geloven dat het egoïstisch om jezelf voorsprong op anderen te zetten? IK; zo is, kan je nooit stoppen met verpakking op ponden; Er zijn een aantal dingen in het leven dat je voor lief nemen: Uw kinderen WIL; overleven jou. Het maakt niet uit hoe zwaar het wordt, zal je niet vergiftigen uw echtgenoot wit; -Arsenicum geregen tandpasta. En als je een beste vriend, zal je dat hij bij te wonen; huwelijk; Maar het leven verstoort soms onze meest fundamentele aannames. En hoewel ik haven ‘; toevlucht tot het arseen (nog) niet, had ik …

Complicaties na een hysterectomie omvatten

Infectierisico is het laagst wanneer uw arts geeft u antibiotica in de geneeskunde aan het moment van de operatie. 5

Andere lopende complicaties van hysterectomie omvatten

Zwaar bloedverlies; Blaas of darmen letsel; Bloedstolsel aan de long; Infectie.

Stuur uzelf een link naar de app te downloaden.

Moeilijkheden bij het plassen. Dit komt vaker na verwijdering van lymfeklieren, eierstokken en structuren die de baarmoeder ondersteunen (radicale hysterectomie); Zwakte van de bekkenbodemspieren en ligamenten die de vagina, blaas en rectum ondersteunen. Kegel oefeningen kunnen bijdragen aan de versterking van de bekkenbodemspieren en ligamenten. Maar sommige vrouwen hebben andere behandelingen, met inbegrip van extra chirurgie; Vervolg zware bloeden. Sommige vaginaal bloeden binnen 4 tot 6 weken na een hysterectomie verwacht. Maar contact op met uw arts als bloeden nog steeds zwaar te zijn; Sommige vrouwen kunnen vroege menopauze ervaren; De vorming van littekenweefsel (verklevingen) in het bekkengebied.

Even geduld aub…