Ik droom van een lichte kerst – met Elaine Magee, mph, rd

MODERATOR: Welkom terug naar Live, Elaine. Bedankt voor het samenvoegen van ons vandaag. Wat zijn sommige van uw gezin eten tradities tijdens de feestdagen?

MAGEE: Een van onze favoriete eten tradities is dat we zeker peperkoek mensen te maken en versieren ze en geef ze aan buren en vrienden. We een nieuwe fudge recept ook elk jaar verzinnen. Vorig jaar was de Duitse chocoladetaart fudge ter ere van mijn man, die de Duitse chocoladetaart aanbidt. Op kerstavond mijn meisjes en ik maak kaneel broodjes, zelfgemaakte met de broodmachine te helpen met het deeg, en dan stijgt het in de koelkast tijdens de nacht en kerstochtend we gewoon pop ze in de oven terwijl we klaar om cadeautjes te openen .

MODERATOR: Hoe beoordeelt u de tradities houden en toch te eten op een gezonde manier?

MAGEE: Omdat ik ben wie ik ben, ik heb nooit maakte regelmatig kaneel rollen of gewone ontbijtkoek mensen. Ik maakte altijd light-versies van deze voedingsmiddelen, dus dat is wat mijn familie gewend is. Ik heb letterlijk een kaas bal recept getest, zodat ik het kon delen met deze chat, en natuurlijk de hele tijd dat ik ben het maken van vervangingen, dus dat het een lichte kaas bal.

Ik denk dat een van de sleutels tot een verblijf op het goede spoor met uw gezondheid tijdens de vakantie is aan de stok met uw oefening plan zo veel mogelijk. Maak er een prioriteit. En ga een beetje meer uit uw manier om vooral gezonde maaltijden en snacks te eten in deze tijd. Op die manier enkele van deze extra’s die we genieten zullen niet zo groot van een deuk te maken. Ik moet mezelf eraan te herinneren, de ironie is dit de drukste tijd van het jaar en toch is de meest cruciale tijd om bij te blijven met uw trainingsprogramma om twee redenen. Een daarvan is dat we de neiging om een ​​paar meer calorieën per dag krijgen deze tijd van het jaar, en de oefening helpt deze effecten te neutraliseren. De tweede reden is veel mensen zijn erg gespannen in deze tijd van het jaar en een van onze beste verlaging van het stressniveau is uit te oefenen. En het krijgen van genoeg slaap. Ik vond dat ik beter slapen als ik blijf op het goede spoor met mijn oefening.

gezonde, lekkere recepten, van en goed eten magazine.

Terwijl u oefenen, moet je tussen tellen …