indoor cycling: wat het is, hoe het werkt, en nog veel meer

Arefa Cassoobhoy, MD, MP; op 18 juli 2014

Klaar om indoor cycling een spin te geven? Bereid je voor om druipen van het zweet, krijgt uw bloed pompen, en willen terugkomen voor meer.

Indoor cycling lessen helpen vet schuur, het verbeteren van uw gezondheid van het hart, en het vergroten van uw spieruithoudingsvermogen. Je benen zal een stevige work-out te krijgen. Tegen het einde van de les, dan heb je een gestage stroom van feel-good chemicaliën in de hersenen endorfines genaamd hebben.

Veel sportscholen bieden indoor cycling lessen. Of u kunt deelnemen aan een van de populaire fietsen boetieks, zoals vliegwiel, die indoor cycling combineert met een gewogen workout voor je armen, of SoulCycle, die mind-body oefening draagt ​​bij aan de fiets routine.

Plan om 3-5 lessen per week te doen voor het beste resultaat. Of voeg 1-2 lessen per week in uw workout routine. De lessen duren ongeveer 45-60 minuten.

Een docent kan de klas leiden door verschillende soorten fietsen, zoals bergop beklimmingen, uitbarstingen van snelheid, en korte rustperiodes met gemakkelijke trappen. Soms krijg je uit het zadel en pedaal in een staande positie.

Er is een fiets voor elke persoon in de klas. Ze worden geconfronteerd met meestal dezelfde richting, ofwel in de richting van de instructeur of een spiegel.

De instructeur kiest muziek om mee te gaan met elke fase van de klas. Ze kan een vrolijke song af te spelen gedurende 5 minuten als je net zo snel als je kunt trappen. Dan kunnen ze een toontje lager te spelen terwijl u uw adem en pedaal vangen langzaam. U kunt de fiets gedurende 5 minuten met een veel weerstand, om na te bootsen het berijden van een grote heuvel, met een lied om de stemming te passen.

Sommige docenten gebruiken beelden om u te gaan. Je zult stel je voor trappen snel door een woestijn meteen of gestaag van een groene berg op een Caribisch eiland. Het is een geweldige manier om verveling op afstand te houden.

Tegen het einde van de training, kunt u het gevoel alsof je door middel van een echt avontuur zijn geweest. En je mag trots zijn op wat je bereikt zijn.

Indoor cycling is intens. Uw hartslag zal stijgen en verhoogde blijven voor 45-60 minuten. Er zullen korte momenten van langzamer te trappen, maar het grootste deel van de klas zal vast werk zijn.

Terwijl u oefenen, moet je tussen tellen …

Terwijl u oefenen, moet je tussen tellen …