instinct dieetplan beoordeling: podia, voedsel, en nog veel meer

Je hersenen heeft al de tools die u nodig hebt om gewicht te verliezen en het weg te houden. Tenminste, dat is de theorie achter de Instinct Diet. Je leert hoe je brein reageert op eten en hoe verschillende voedingsmiddelen van invloed op de hersenen. Dan moet je de informatie gebruiken om pondjes kwijt.

De Instinct Diet komt uit schepper Susan Roberts, PhD, een voedings-professor aan de Tufts University. Ze zegt dat je niet hoeft te calorieën te tellen, maar je moet wel uw eten rond eiwitten, bepaalde koolhydraten en vezels te baseren.

Gemiddeld zullen de mensen een gemiddelde van 30 pond meer dan ongeveer 6 maanden op de Instinct dieet te verliezen, zegt Roberts.

De voeding wordt verdeeld in fasen.

In de eerste fase, die duurt 2 weken, zult u niet in staat zijn om geraffineerde koolhydraten zoals wit brood eten of alcohol drinkt.

In de latere stadia, kunt u “vrije keuzes”, zoals steak frites (slechts zes tegelijk) of één glas alcohol per dag toe te voegen.

Het dieet is flexibel en geeft je veel eten keuzes.

Beperkingen: Zodra u de eerste fase af te maken, zult u in staat om te kiezen uit een breed scala van levensmiddelen, waaronder lekkernijen zoals chocolade.

Koken en winkelen: U kunt het dieet boodschappenlijstje op elk supermarkt te gebruiken. Het boek bevat recepten en ideeën voor maaltijden die u kan dienen uit bereid voedsel uit de supermarkt.

Verpakte levensmiddelen of maaltijden: No.

Persoonlijke vergaderingen: Niet nodig, hoewel het dieet heeft in-persoon lessen in de omgeving van Boston, evenals online lessen. U kunt zich ook abonneren op een nieuwsbrief over de voeding.

Oefening: Roberts zegt dat je gewicht te verliezen zonder te oefenen, maar raadt je doet het toch voor uw gezondheid.

Vegetariërs, veganisten en mensen met een laag-vet of zoutarm dieet moet geen moeite na de Instinct Diet hebben.

Kosten: Gewoon uw gewone boodschappen. Je eerste shopping trip zal de duurste, omdat je waarschijnlijk een heleboel nieuwe items kunt kopen. Als je een groep klasse, die kosten tussen de $ 275 en $ 299.

Ondersteuning: U kunt dit dieet alleen doen, of u kunt een klasse te nemen of steun vinden online met andere lijners.

Werkt het?

Ja, het kan u helpen gewicht te verliezen. Dat komt omdat het dieet is gebaseerd op het eten van vooral gezonde, geheel voedingsmiddelen die je vullen op minder calorieën. De voedingsmiddelen zijn ook laag op de glycemische index, wat betekent dat ze niet zal uw bloedsuikerspiegel zoveel verhogen als bepaalde andere voedingsmiddelen.

Is het goed voor bepaalde voorwaarden?

Het dieet is niet extreem en bevordert een gezonde principes eten, die u kan helpen met aandoeningen zoals hoge bloeddruk en hoog cholesterol.

Als u diabetes heeft, kan informatie van het plan op de glycemische index nuttig zijn.

Het dieet beveelt ook voedingsmiddelen die laag in verzadigd vet en rijk aan vezels zijn, die goed zijn voor het beheer van hart-en vaatziekten zijn.

Vraag uw arts of dit plan is OK voor jou. En zorg ervoor dat alle richtlijnen die uw arts of diëtist gaf je, zoals het beperken van natrium als u een hoge bloeddruk te volgen.

Het laatste woord

De Instinct Diet biedt gezond eten advies en helpt u begrijpen waarom het eten van bepaalde voedingsmiddelen uw eetlust kan controleren.

Het nadeel is dat het geen bijzonderheden geeft op oefening, en je zou het gevoel dat je over en het eten zijn hetzelfde voedsel.

Als u uw eerste dieet bent beginnen of niet wilt koken, dan zijn de eisen van dit plan zou een uitdaging voor je zijn.

BRONNEN

Theidiet.

InstinctDiet.

Roberts, S. De “I” Diet: Gebruik je instinct om gewicht te verliezen – en Keep It Off – zonder hongergevoel, Workman Publishing, 2010.

gezonde, lekkere recepten, van en goed eten magazine.

Terwijl u oefenen, moet je tussen tellen …