laetrile / amygdaline (pdqâ®): complementaire en alternatieve geneeskunde [] -ongeveer dit pdq samenvatting

Doel van deze samenvatting

Incidentie en Mortalit; Geschatte nieuwe gevallen en sterfgevallen als gevolg van slokdarmkanker in de Verenigde Staten in 2014: [1; Nieuwe gevallen: 18.170; Sterfgevallen: 15.450; De incidentie van slokdarmkanker is gestegen in de afgelopen decennia, die samenviel met een verschuiving in de histologische type en de primaire tumor locatie. [2,3] adenocarcinoom van de slokdarm is nu meer voor dan plaveiselcelcarcinoom in de Verenigde Staten en West-Europa, met de meeste tumoren in de distale slokdarm. De oorzaak van de stijgende …

Recensenten en Updates

Dit overzicht wordt regelmatig herzien en zo nodig bijgewerkt door de PDQ Cancer complementaire en alternatieve geneeskunde Editorial Board, die redactioneel onafhankelijk van het National Cancer Institute (). De samenvatting geeft een onafhankelijk overzicht van de literatuur en geen beleidsverklaring van of de National Institutes of Health (NIH) te vertegenwoordigen.

Bestuursleden beoordeling onlangs gepubliceerde artikelen per maand om te bepalen of een artikel moet

Wijzigingen in de samenvattingen worden gemaakt door middel van een consensus proces waarin leden van de Raad evalueren de kracht van het bewijs in de gepubliceerde artikelen en te bepalen hoe het artikel moet worden opgenomen in de samenvatting.

De lead reviewer voor Laetrile / Amygdalin is

Eventuele opmerkingen of vragen over de summiere inhoud moet door middel van de website Contact Formulier Cancer.gov worden ingediend. Niet contact op met de individuele bestuursleden met vragen of opmerkingen over de samenvattingen. bestuursleden zullen niet reageren op individuele vragen.

Levels of Evidence

Sommige van de verwijzing citaten in deze samenvatting worden begeleid door een level-of-bewijs aanwijzing. Deze aanduidingen zijn bedoeld om lezers te helpen beoordelen van de sterkte van het bewijs ter ondersteuning van het gebruik van specifieke interventies of benaderingen. De PDQ Cancer complementaire en alternatieve geneeskunde Editorial Board maakt gebruik van een formeel bewijs ranking systeem in de ontwikkeling van haar niveau van evidence-aanduidingen.

Toestemming voor het gebruik van deze Samenvatting

PDQ is een geregistreerd handelsmerk. Hoewel de inhoud van de PDQ documenten vrij als tekst kan worden gebruikt, kan niet worden aangemerkt als een PDQ samenvatting kanker informatie, tenzij het wordt gepresenteerd in al haar onderdelen en wordt regelmatig bijgewerkt. Toch zou een auteur toegestaan ​​om een ​​zin te schrijven zoals ” ‘s PDQ kanker informatie samenvatting over preventie van borstkanker stelt de risico’s kort en bondig: [bevatten uittreksel uit de samenvatting].”