langerhanscelhistiocytose behandeling (pdq®): behandeling [] -behandeling van de kindertijd LCH

Afhankelijk van de plaats en omvang van de ziekte, kan de behandeling van Langerhans Cel Histiocytose (LCH) omvatten chirurgie, radiotherapie, of mondeling, actueel, en intraveneuze medicatie. De aanbevolen duur van de behandeling is 12 maanden voor patiënten die chemotherapie voor single-systeem bot, huid of lymfeklieren nodig. Voor patiënten met zowel een hoog risico en laag risico multisystem ziekte, de reactivering tarief volgende 6 maanden van de behandeling was zo hoog als 50% op de LCH-I en LCH-II studies. [1]. Op basis van gegevens van het Duits-Oostenrijks-Nederlandse (Deutsche Arbeits-Gemeinschaft für Leukaemieforschung und-therapie im Kindesalter [DAL]) Group trials, waarbij patiënten gedurende 1 jaar behandeld en had minder recidieven (29%), [1] de LCH- III trial werd ontworpen om 12 maanden van chemotherapie te geven voor alle high-risk multisystem patiënten en laag-risico multisystem patiënten willekeurig toegewezen om ofwel 6 maanden of 12 maanden van de behandeling. Bij patiënten met een laag risico of een hoog-risico van de ziekte, die 12 maanden therapie kregen, werd de reactivering tarief aanzienlijk verminderd tot ongeveer 30%. [2] De LCH-IV proef zal beoordelen of de verlenging van de duur van de therapie verder zullen het risico verminderen van reactiveringen en late effecten. Hoewel de LCH-IV studie is geopend in diverse Europese centra, het is niet geopend in de Verenigde Staten.

Lymfoedeem de opbouw van vocht in zachte lichaamsweefsels wanneer het lymfesysteem beschadigd of geblokkeerd; Lymfoedeem ontstaat wanneer het lymfesysteem is beschadigd of geblokkeerd. Vocht zich op in lichaamsweefsels zachte en veroorzaakt zwelling. Het is een algemeen probleem dat kan worden veroorzaakt door kanker en de behandeling van kanker. Lymfoedeem treft meestal een arm of been, maar kan ook op andere delen van het lichaam. Lymfoedeem kan langdurige fysieke, psychologische en sociale problemen voor de patiënten veroorzaken; Het lymfesysteem …

Standard Behandeling Opties door Organ, Site of System Betrokkenheid voor pediatrische patiënten

De standaardbehandeling LCH is best gekozen gebaseerd op de data van internationale studies met grote aantallen patiënten. Echter, sommige patiënten LCH waarbij alleen de huid, mond, de hypofyse, of andere sites die niet onderzocht in deze internationale studies hebben. In dergelijke gevallen de behandeling aanbevelingen zijn gebaseerd op case series dat de evidence-based kracht van de proeven ontbreken.

Behandeling van een laag risico ziekte (single-systeem of multisysteem)

Geïsoleerde betrokkenheid huid