longkanker: behandeling en zorg

Begin met de links om basisinformatie over de behandeling van longkanker en zorg. ga dan naar de meer gedetailleerde informatie. Neem de tijd – er is een hoop te leren.

Chirurgie is de voorkeursbehandeling voor veel mensen met longkanker. Meer informatie over de verschillende vormen van chirurgie.

Verschillende chemotherapie geneesmiddelen worden gebruikt voor de behandeling van longkanker. Meer informatie over hen hier.

Radiotherapie wordt vaak gebruikt voor de behandeling van longkanker. Leren wanneer het wordt gebruikt en wat de bijwerkingen zijn.

Verschillende soorten geneesmiddelen worden gebruikt voor de behandeling kankerpijn. Zie welke medicatie geschikt is voor uw pijn zou kunnen zijn.

Leer alles over de behandeling van niet-kleincellige longkanker – van een operatie en chemotherapie voor fotodynamische therapie.

Behandeling varieert voor de verschillende stadia van niet-kleincellige longkanker. Meer informatie hier.

Leer alles over de behandeling van niet-kleincellige longkanker, met inbegrip van chirurgie, chemotherapie en bestraling.

Limited en uitgebreide stadia van kleincellige longkanker verschillend worden behandeld. Leer wat te verwachten.

Meer informatie over longkanker klinische proeven. Dan check out plaatsen door artsen die informatie en diensten om u te helpen bepalen of een klinische studie voor u juist kunnen zijn bieden gekozen.