lorazepam

Therapeutische klasse: Kalmerende

Gebruikt Voor lorazepam

Farmacologische klasse: Benzodiazepine, korte of Intermediate Acting

lorazepam is alleen beschikbaar met een recept van uw arts.

Bij de beslissing om een ​​medicijn te gebruiken, moeten de risico’s van het geneesmiddel worden afgewogen tegen het goed zal doen. Dit is een beslissing die u en uw arts zal maken. Voor lorazepam, moet het volgende worden overwogen

Vertel uw arts als u ooit een ongewone of allergische reactie op lorazepam of andere geneesmiddelen hebben gehad. Vertel uw zorgverlener als u een andere soorten allergieën, zoals voor voedsel, kleurstoffen, conserveringsmiddelen, of dieren. Voor niet-receptplichtige producten, lees het etiket of de verpakking ingrediënten zorgvuldig.

Passende studies zijn niet uitgevoerd naar de relatie van de leeftijd aan de gevolgen van lorazepam bij kinderen jonger dan 12 jaar. De veiligheid en werkzaamheid zijn niet vastgesteld.

Passende studies uitgevoerd tot op heden niet aangetoond geriatrische-specifieke problemen die het nut van lorazepam bij ouderen zou beperken. Echter, ernstige slaperigheid of wankel zijn vaker voor bij ouderen, die meestal gevoeliger dan jongere volwassenen om de effecten van lorazepam. Oudere patiënten kunnen een lagere dosis nodig hebben om te helpen ongewenste effecten te verminderen.

Studies bij vrouwen wijzen erop dat deze medicatie vormt een minimaal risico voor de zuigeling bij gebruik tijdens het geven van borstvoeding.

Voordat u lorazepam

Hoewel bepaalde geneesmiddelen niet samen helemaal gebruikt, in andere gevallen twee verschillende geneesmiddelen kunnen samen worden gebruikt, zelfs als een interactie optreden. In deze gevallen kan uw arts de dosering te veranderen, of andere voorzorgsmaatregelen nodig zijn. Als u het nemen van lorazepam, is het vooral belangrijk dat uw arts weten of u één van de onderstaande geneesmiddelen. De volgende interacties zijn geselecteerd op basis van hun mogelijke betekenis en zijn niet noodzakelijk allemaal inbegrepen.

Het gebruik van lorazepam met een van de volgende geneesmiddelen wordt niet aanbevolen. Uw arts kan besluiten om u te behandelen met deze medicatie of wijzigen enkele van de andere geneesmiddelen die u neemt.

Lorazepam gebruik met een van de volgende geneesmiddelen wordt gewoonlijk niet aanbevolen, maar kan in sommige gevallen nodig. Als beide geneesmiddelen samen worden voorgeschreven, kan uw arts de dosering of hoe vaak u een of beide van de geneesmiddelen te gebruiken veranderen.

Het gebruik van lorazepam met een van de volgende geneesmiddelen kunnen een verhoogd risico op bepaalde bijwerkingen veroorzaken, maar het gebruik van beide geneesmiddelen kan de beste behandeling voor u zijn. Als beide geneesmiddelen samen worden voorgeschreven, kan uw arts de dosering of hoe vaak u een of beide van de geneesmiddelen te gebruiken veranderen.

Bepaalde geneesmiddelen mogen niet gebruikt worden op of rond het tijdstip van het eten van voedsel of het eten van bepaalde soorten voedsel, aangezien interacties kunnen optreden. Gebruik van alcohol of tabak met bepaalde geneesmiddelen kunnen ook leiden tot interacties optreden. De volgende interacties zijn geselecteerd op basis van hun mogelijke betekenis en zijn niet noodzakelijk allemaal inbegrepen.

De aanwezigheid van andere medische problemen kunnen het gebruik van lorazepam beïnvloeden. Zorg ervoor dat u uw arts als u nog andere medische problemen, vooral

Neem lorazepam alleen zoals aangegeven door uw arts. Neem niet meer van te nemen, hoeft het niet meer vaak, en neem het niet voor een langere tijd dan uw dokter besteld.

Om de drank te gebruiken

lorazepam dient te worden genomen door de mond. Meet de drank met de meegeleverde afdruipselglas. Verdun elke dosis met water, sap, frisdrank, appelmoes en pudding.

De dosis lorazepam zal verschillend zijn voor verschillende patiënten. Volg uw arts orders of de aanwijzingen op het etiket. De volgende informatie omvat alleen de gemiddelde doses lorazepam. Als uw dosis is anders, doe het niet veranderen, tenzij uw arts u vertelt dat te doen.

De hoeveelheid geneesmiddel die u afhankelijk van de sterkte van het geneesmiddel. Ook het aantal doses u elke dag in te nemen, de toegestane tijd tussen de doses en de duur van het geneesmiddel in te nemen ben je afhankelijk van de medisch probleem waarvoor u gebruik van het geneesmiddel.

Als u een dosis lorazepam, neem dan zo spoedig mogelijk. Echter, als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla de gemiste dosis over en ga terug naar uw normale doseringsschema. Niet doses verdubbelen.

Bewaar het geneesmiddel in een afgesloten container bij kamertemperatuur, weg van warmte, vocht en direct licht. Vorstvrij bewaren.

Buiten het bereik van kinderen.

Bewaar geen verouderde medicijnen of medicijnen niet meer nodig.

Vraag uw zorgverlener hoe je zou moeten ontdoen van alle medicijnen die u niet gebruikt.

Het is zeer belangrijk dat uw arts controleer je de voortgang op regelmatige bezoeken aan zorgen voor veranderingen in uw dosis en te controleren of er geen ongewenste effecten. Bloedonderzoek kan nodig zijn om te controleren of er geen ongewenste effecten.

Met behulp van lorazepam tijdens de zwangerschap kan uw ongeboren kind schadelijk zijn. Gebruik een effectieve vorm van anticonceptie uit om zwanger te houden. Als u denkt dat u zwanger bent geworden tijdens het gebruik van het geneesmiddel, raadpleeg dan uw arts meteen.

Correct gebruik van lorazepam

lorazepam kan slaperigheid, moeite met denken, moeite met het controleren van bewegingen, of problemen te veroorzaken met duidelijk te zien. Zorg dat u weet hoe u reageert op lorazepam voordat u gaat rijden, gebruik van machines, of iets anders die gevaarlijk kunnen zijn als u niet alert of in staat om na te denken of zien goed doen.

Stop niet met het nemen van het zonder controle met uw arts. Uw arts kan vragen om het bedrag dat u gebruikt geleidelijk te verminderen alvorens volledig te stoppen. Dit kan helpen voorkomen dat een verslechtering van uw conditie en de mogelijkheid van ontwenningsverschijnselen, zoals stuipen (aanvallen), hallucinaties, maag of spierkrampen, beven, of ongewoon gedrag te verminderen.

lorazepam zal toevoegen aan de effecten van alcohol en andere centrale zenuwstelsel (CNS) depressiva. CNS depressiva zijn geneesmiddelen die vertragen het zenuwstelsel, dat kunnen slaperigheid of maak je minder alert. Enkele voorbeelden van CNS depressiva zijn antihistaminica of medicijnen voor hooikoorts, allergieën of verkoudheid, sedativa, tranquillizers, of slapen geneeskunde; recept pijnstillers of verdovende middelen; barbituraten (gebruikt voor aanvallen), spierverslappers, of anesthetica (verdovende middelen), met inbegrip sommige tandheelkundige anesthetica. Dit effect kan duren voor een paar dagen na het stoppen met lorazepam. Neem contact op met uw arts voordat u een van de bovenstaande terwijl u lorazepam.

Samen met zijn nodig effecten, kan een geneesmiddel enige ongewenste effecten veroorzaken. Hoewel niet alle van deze bijwerkingen kunnen optreden, als ze optreden kunnen ze medische hulp nodig.

Neem contact op met uw arts onmiddellijk als één van de volgende bijwerkingen optreden

Get noodsituaties helpen onmiddellijk als een van de volgende symptomen van overdosering optreden

Sommige bijwerkingen kunnen optreden die meestal geen directe medische zorg nodig hebben. Deze bijwerkingen kunnen verdwijnen tijdens de behandeling als uw lichaam zich aanpast aan het geneesmiddel. Ook kan uw zorgverlener in staat zijn om u te vertellen over manieren om te voorkomen of te verminderen een aantal van deze bijwerkingen. Neem contact op met uw zorgverlener als één van de volgende bijwerkingen blijven of hinderlijk zijn of als u vragen heeft over hen

Andere bijwerkingen die niet in de lijst kan zich ook voordoen bij sommige patiënten. Als u nog andere effecten opmerkt, contact op met uw zorgverlener.

Voorzorgsmaatregelen tijdens het gebruik van lorazepam

alleen de beschikbaarheid Rx Recept

Zwangerschap Categorie D Positief bewijs van de risico’s

CSA Schedule 4 Sommige potentieel voor misbruik

Goedkeuring Geschiedeniskalender Drug geschiedenis aan de FDA

Angst Xanax, Lexapro, Cymbalta, alprazolam, atenolol, hydroxyzine

Lorazepam Side Effects

lorazepam

Slapeloosheid melatonine, amitriptyline, Ambien, Ativan, zolpidem, difenhydramine

Paniekstoornis Xanax, sertraline, Zoloft, Prozac, alprazolam, clonazepam

ICU Agitatie Ativan, diazepam, Valium, haloperidol, Haldol, midazolam