loroxide actueel

Gebruikt Voor Loroxide

Therapeutische klasse: Antiacne Antibacteriële

Dit geneesmiddel is verkrijgbaar zonder voorschrift. Enkele van de huid producten zijn alleen verkrijgbaar met een recept van uw arts.

Zodra een geneesmiddel voor marketing goedgekeurd voor een bepaalde toepassing, kan ervaring blijkt dat het ook bruikbaar voor andere medische problemen. Hoewel deze toepassingen niet inbegrepen in productetiket wordt benzoylperoxide topische in bepaalde patiënten met de volgende aandoeningen

Bij de beslissing om een ​​medicijn te gebruiken, moeten de risico’s van het geneesmiddel worden afgewogen tegen het goed zal doen. Dit is een beslissing die u en uw arts zal maken. Voor dit geneesmiddel, moet het volgende worden overwogen

Vertel uw arts als u ooit een ongewone of allergische reactie op dit geneesmiddel of andere geneesmiddelen hebben gehad. Vertel uw zorgverlener als u een andere soorten allergieën, zoals voor voedsel, kleurstoffen, conserveringsmiddelen, of dieren. Voor niet-receptplichtige producten, lees het etiket of de verpakking ingrediënten zorgvuldig.

Hoewel de juiste studies over de relatie van de leeftijd aan de gevolgen van benzoylperoxide actueel zijn niet uitgevoerd bij kinderen van 12 jaar en ouder zijn er geen kinderen met specifieke problemen gedocumenteerd tot nu toe.

Hoewel passende studies over de relatie oud zijn om de effecten van benzoylperoxide topische zijn niet uitgevoerd in de geriatrische populatie werden geen geriatrische-problemen gedocumenteerd tot dusver.

Voordat u Loroxide

Hoewel bepaalde geneesmiddelen niet samen helemaal gebruikt, in andere gevallen twee verschillende geneesmiddelen kunnen samen worden gebruikt, zelfs als een interactie optreden. In deze gevallen kan uw arts de dosering te veranderen, of andere voorzorgsmaatregelen nodig zijn. Vertel uw arts als u het nemen van eventuele andere recept of nonprescription (over-the-counter [OTC]) geneeskunde.

Bepaalde geneesmiddelen mogen niet gebruikt worden op of rond het tijdstip van het eten van voedsel of het eten van bepaalde soorten voedsel, aangezien interacties kunnen optreden. Gebruik van alcohol of tabak met bepaalde geneesmiddelen kunnen ook leiden tot interacties optreden. Bespreek met uw arts het gebruik van uw geneesmiddel met voedsel, alcohol of tabak.

De aanwezigheid van andere medische problemen kunnen het gebruik van dit geneesmiddel beïnvloeden. Zorg ervoor dat u uw arts als u nog andere medische problemen, vooral

Dit gedeelte bevat informatie over het juiste gebruik van een aantal producten die benzoylperoxide bevatten. Het kan niet specifiek Loroxide zijn. Gelieve te lezen met zorg.

Gebruik van dit geneesmiddel alleen zoals voorgeschreven door uw arts. Niet meer van het te gebruiken en gebruik het niet vaker dan aanbevolen op het etiket, tenzij anders voorgeschreven door uw arts. Om dit te doen kan leiden tot irritatie van de huid veroorzaken.

Dit geneesmiddel is alleen voor gebruik op de huid. Gebruik dit geneesmiddel in of rond de ogen of lippen, of in de neus, of op gevoelige gebieden van de nek. Spreid het geneesmiddel uit de buurt van deze gebieden bij de toepassing. Als het medicijn krijgt op deze gebieden, wassen met water in een keer.

Dit geneesmiddel komt meestal met de patiënt richtingen. Lees de instructies aandachtig. Vraag uw arts als u vragen hebt.

Alvorens een OTC acne product voor het eerst een kleine hoeveelheid van een of twee kleine getroffen gebieden van de huid gedurende 3 dagen. Als er geen ongemak optreedt, volg de aanwijzingen op de drug feiten etiket van het product.

Neem dit geneesmiddel niet van toepassing op windburned of zonverbrande huid of op open wonden, tenzij anders voorgeschreven door uw arts.

Om de crème, gel, lotion, of stick

Om de shave crème te gebruiken

Om de reiniging bar, reinigende lotion of zeep te gebruiken

Om het gezichtsmasker te gebruiken

Na het aanbrengen van het geneesmiddel, uw handen wassen om een ​​geneesmiddel dat op hen zou kunnen blijven verwijderen.

Je moet niet de gebieden van de huid behandeld met benzoylperoxide gedurende ten minste 1 uur na aanbrengen wassen.

De dosis van dit geneesmiddel zal verschillend zijn voor verschillende patiënten. Volg uw arts orders of de aanwijzingen op het etiket. De volgende informatie bevat alleen de gemiddelde doses van dit geneesmiddel. Als uw dosis is anders, doe het niet veranderen, tenzij uw arts u vertelt dat te doen.

De hoeveelheid geneesmiddel die u afhankelijk van de sterkte van het geneesmiddel. Ook het aantal doses u elke dag in te nemen, de toegestane tijd tussen de doses en de duur van het geneesmiddel in te nemen ben je afhankelijk van de medisch probleem waarvoor u gebruik van het geneesmiddel.

Als u een dosis van dit geneesmiddel, breng het zo snel mogelijk. Echter, als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla de gemiste dosis over en ga terug naar uw normale doseringsschema.

Correct gebruik van benzoylperoxide

Bewaar het geneesmiddel in een afgesloten container bij kamertemperatuur, weg van warmte, vocht en direct licht. Vorstvrij bewaren.

Buiten het bereik van kinderen.

Bewaar geen verouderde medicijnen of medicijnen niet meer nodig.

Vraag uw zorgverlener hoe je zou moeten ontdoen van alle medicijnen die u niet gebruikt.

Tijdens de eerste 3 weken u gebruik maakt van benzoylperoxide, kan uw huid geïrriteerd raken. Ook kan je acne lijkt erger worden voordat het beter wordt. Als uw huid probleem niet binnen 4 tot 6 weken is verbeterd, contact op met uw arts.

Sommige over-the-counter (OTC) acne producten kunnen zeldzame en levensbedreigende allergische reacties veroorzaken. Neem contact op met uw arts meteen als u netelroos, jeuk, moeite met ademhalen, zwelling van de ogen, gezicht, lippen of tong, een beklemmend gevoel in de keel, of een gevoel flauw tijdens het gebruik van deze acne producten.

Heeft een OTC-acne product niet meer gebruiken als u een ernstige allergische reactie uit te hebben ontwikkeld.

Gebruik geen andere topische geneesmiddelen op dezelfde plaats binnen 1 uur voor of na het gebruik van benzoylperoxide. Anders kan benzoylperoxide niet goed werken.

Voorzorgsmaatregelen tijdens het gebruik van Loroxide

Tenzij uw arts u anders, is het vooral belangrijk om te voorkomen dat met behulp van de volgende huid producten op dezelfde buurt als benzoylperoxide

Met behulp van deze producten samen met benzoylperoxide kunnen lichte tot ernstige irritatie van de huid veroorzaken. Hoewel huidirritatie kan optreden, sommige artsen soms mogelijk benzoylperoxide voor gebruik met tretinoïne behandeling van acne. Gewoonlijk tretinoïne wordt toegepast nachts, zodat het geen problemen veroorzaakt met andere topische producten mogelijk tijdens de dag. Neem contact op met uw arts voordat u een andere actuele medicijnen met benzoylperoxide.

Dit geneesmiddel kan haar of gekleurde stoffen bleken.

Neem contact op met uw arts op elk gewenst moment je huid te droog of geïrriteerd. Uw arts kan u helpen kiezen van de juiste huid producten voor u om droge huid en irritatie verminderen.

Samen met zijn nodig effecten, kan een geneesmiddel enige ongewenste effecten veroorzaken. Hoewel niet alle van deze bijwerkingen kunnen optreden, als ze optreden kunnen ze medische hulp nodig.

Neem contact op met uw arts onmiddellijk als één van de volgende bijwerkingen optreden

Get noodsituaties helpen onmiddellijk als een van de volgende symptomen van overdosering optreden

Loroxide Side Effects

Loroxide (benzoyl peroxide plaatselijk)

Sommige bijwerkingen kunnen optreden die meestal geen directe medische zorg nodig hebben. Deze bijwerkingen kunnen verdwijnen tijdens de behandeling als uw lichaam zich aanpast aan het geneesmiddel. Ook kan uw zorgverlener in staat zijn om u te vertellen over manieren om te voorkomen of te verminderen een aantal van deze bijwerkingen. Neem contact op met uw zorgverlener als één van de volgende bijwerkingen blijven of hinderlijk zijn of als u vragen heeft over hen

Andere bijwerkingen die niet in de lijst kan zich ook voordoen bij sommige patiënten. Als u nog andere effecten opmerkt, contact op met uw zorgverlener.

Beschikbaarheid Rx / OTC Rx en / of OTC

Zwangerschap Categorie C risico kan niet worden uitgesloten

CSA Schedule N geen gecontroleerde drug

Acne doxycycline, clindamycine actueel, erytromycine actueel, tetracycline actueel, minocycline, Accutane, tretinoïne actueel, isotretinoïne, Yaz, Yasmin, Ortho Tri-Cyclen

Perioral Dermatitis metronidazol actueel, clindamycine actueel, MetroGel, acne behandeling, Cleocin T, benzoylperoxide actueel, Clindagel, MetroCream, Benzagel, Noritate, Triaz, Benzac AC