luizen: het schoonmaken van luizen kammen, kleding en andere items – topic overzicht

Luizen kan verspreiden van mens tot bezwaar te maken tegen de mens, maar het is meer gebruikelijk voor luizen te verspreiden door de mens-tot-mens contact.

Throwing up: Het lijkt een van die niet aflatende rituelen van de kindertijd, direct naast het villen je knieën, en vragen “Zijn wij daar nog €;? Maar braken, misselijkheid en maagklachten zijn niet alleen voorbehouden voor kinderen. Volwassenen Deze kwesties worden ook al is de oorzaak soms verschillend kunnen zijn. Dus wat maakt kinderen en volwassenen overgeven? Kun je braken voorkomen? En, hoe moet je de zorg voor iemand die nadat ze ziek geweest?

Luizen niet langer leven dan 2 dagen als ze niet op een mens. Dus je zou alleen nodig om luizen uit items die de persoon met luizen heeft gebruikt of gedragen in de 2 dagen net voordat hij of gebruikte zij-luizen doden geneeskunde te verwijderen.

Als u ervoor kiest om luizen uit huishoudelijke artikelen te verwijderen, hier zijn enkele tips

Om haarborstels, kammen, haarspeldjes en andere haar sieraden van luizen ontdoen, week ze in heet water [ten minste 130 ° F (54 ° C)] gedurende 5 tot 10 minuten, week ze in isopropylalcohol, of was ze met een shampoo die wordt gebruikt voor de behandeling van hoofdluis; Machine-wash handdoeken, hoeden, sjaals, kleding, beddengoed en doek speelgoed in heet water [ten minste 130 ° F (54 ° C)] of leg ze in een droger op de hoge temperatuur gedurende minstens 5 tot 10 minuten. Chemisch reinigen of opslaan van kleding in een plastic zak voor 2 weken zullen luizen vernietigen. Deze methoden zijn de belangrijkste behandeling voor een persoon die heeft het lichaam luizen; Vacuum tapijten, stoffering en matrassen om haren die levende eieren bevestigd zou kunnen hebben te verwijderen; U hoeft niet naar het huis uitroken met insecticide sprays. Dit zal niet helpen bij de behandeling of controle van een luizen probleem en kunnen onnodig blootstellen familieleden aan giftige dampen.