lymphazurin

Gebruikt Voor Lymphazurin

Therapeutische klasse: diagnostisch middel, Lymfatische Visualisatie

Dit geneesmiddel is alleen verkrijgbaar met een recept van uw arts.

Bij de beslissing om een ​​medicijn te gebruiken, moeten de risico’s van het geneesmiddel worden afgewogen tegen het goed zal doen. Dit is een beslissing die u en uw arts zal maken. Voor dit geneesmiddel, moet het volgende worden overwogen

Vertel uw arts als u ooit een ongewone of allergische reactie op dit geneesmiddel of andere geneesmiddelen hebben gehad. Vertel uw zorgverlener als u een andere soorten allergieën, zoals voor voedsel, kleurstoffen, conserveringsmiddelen, of dieren. Voor niet-receptplichtige producten, lees het etiket of de verpakking ingrediënten zorgvuldig.

Passende studies zijn niet uitgevoerd naar de relatie van de leeftijd aan de gevolgen van isosulfan blauwe injectie in de pediatrische populatie. De veiligheid en werkzaamheid zijn niet vastgesteld.

Geen informatie beschikbaar over de relatie tussen leeftijd om de effecten van isosulfan blauwe injectie bij geriatrische patiënten.

Er zijn geen adequate studies bij vrouwen voor het bepalen van zuigeling risico bij het gebruik van deze medicatie tijdens de borstvoeding. Weeg de potentiële voordelen tegen de mogelijke risico’s voordat u dit medicijn tijdens de borstvoeding.

Voordat u Lymphazurin

Hoewel bepaalde geneesmiddelen niet samen helemaal gebruikt, in andere gevallen twee verschillende geneesmiddelen kunnen samen worden gebruikt, zelfs als een interactie optreden. In deze gevallen kan uw arts de dosering te veranderen, of andere voorzorgsmaatregelen nodig zijn. Vertel uw arts als u het nemen van eventuele andere recept of nonprescription (over-the-counter [OTC]) geneeskunde.

Bepaalde geneesmiddelen mogen niet gebruikt worden op of rond het tijdstip van het eten van voedsel of het eten van bepaalde soorten voedsel, aangezien interacties kunnen optreden. Gebruik van alcohol of tabak met bepaalde geneesmiddelen kunnen ook leiden tot interacties optreden. Bespreek met uw arts het gebruik van uw geneesmiddel met voedsel, alcohol of tabak.

De aanwezigheid van andere medische problemen kunnen het gebruik van dit geneesmiddel beïnvloeden. Zorg ervoor dat u uw arts als u nog andere medische problemen, vooral

Dit gedeelte bevat informatie over het juiste gebruik van een aantal producten die isosulfan blauw bevatten. Het kan niet specifiek Lymphazurin zijn. Gelieve te lezen met zorg.

Een arts zal u dit geneesmiddel geven in een ziekenhuis. Dit geneesmiddel wordt gegeven als een schot onder je huid.

Het is zeer belangrijk dat uw arts uw voortgang nauwlettend te controleren terwijl u dit geneesmiddel. Hierdoor kan uw arts om te zien of het medicijn goed werkt en om te beslissen of u moet blijven om het te ontvangen.

Dit geneesmiddel kan leiden tot een ernstige vorm van allergische reactie genaamd anafylaxie. Anafylaxie kan levensbedreigend zijn en vereist onmiddellijke medische aandacht. Vertel uw arts of verpleegkundige meteen als je koude klamme huid, verwardheid, duizeligheid, duizeligheid, huiduitslag, jeuk, kortademigheid, zweten, zwelling van het gezicht, tong en keel, of moeite met ademhalen nadat je de injectie.

Zorg ervoor dat uw arts op de hoogte als u een allergische reactie op een kleurstof of medicijnen die tijdens een test of procedure hebben gehad.

Zorg ervoor dat elke arts of tandarts die behandelt je weet dat je het gebruik van dit geneesmiddel. Dit geneesmiddel kan invloed hebben op de resultaten van bepaalde medische tests.

Dit geneesmiddel kan ertoe leiden dat uw urine blauw worden tot 24 uur nadat u dit geneesmiddel krijgt. Praat met uw arts als u vragen hebt.

Samen met zijn nodig effecten, kan een geneesmiddel enige ongewenste effecten veroorzaken. Hoewel niet alle van deze bijwerkingen kunnen optreden, als ze optreden kunnen ze medische hulp nodig.

Neem contact op met uw arts of verpleegkundige onmiddellijk als een van de volgende bijwerkingen optreden

Sommige bijwerkingen kunnen optreden die meestal geen directe medische zorg nodig hebben. Deze bijwerkingen kunnen verdwijnen tijdens de behandeling als uw lichaam zich aanpast aan het geneesmiddel. Ook kan uw zorgverlener in staat zijn om u te vertellen over manieren om te voorkomen of te verminderen een aantal van deze bijwerkingen. Neem contact op met uw zorgverlener als één van de volgende bijwerkingen blijven of hinderlijk zijn of als u vragen heeft over hen

Andere bijwerkingen die niet in de lijst kan zich ook voordoen bij sommige patiënten. Als u nog andere effecten opmerkt, contact op met uw zorgverlener.

alleen de beschikbaarheid Rx Recept

Zwangerschap Categorie C risico kan niet worden uitgesloten

Correct gebruik van isosulfan blue

CSA Schedule N geen gecontroleerde drug

Goedkeuring Geschiedeniskalender Drug geschiedenis aan de FDA

Diagnose en Opsporingsdienst glucagon, mannitol, arginine, L-Arginine, Lexiscan, GlucaGen, Thyrogen, Aplisol, Tubersol, inuline, regadenoson, Gastrografin, Lipiodol Ultra-Fluide, diatrizoaat, Lipiodol, gadobutrol, Provocholine, Metopiron, tuberculine gezuiverd eiwit derivaat, Amyvid , Cardiolite, indocyaninegroen, methacholine, Hicon, natriumjodide-i-131

Voorzorgsmaatregelen tijdens het gebruik van Lymphazurin

Lymphazurin Side Effects

Lymphazurin (isosulfan blauw)