Malarone Junior

Therapeutische klasse: Ubiquinone / Biguanide Combinatie

Gebruikt Voor Malarone Pediatric

Farmacologische klasse: Proguanil

Chemische Klasse: Ubiquinone

Dit geneesmiddel is alleen verkrijgbaar met een recept van uw arts.

Bij de beslissing om een ​​medicijn te gebruiken, moeten de risico’s van het geneesmiddel worden afgewogen tegen het goed zal doen. Dit is een beslissing die u en uw arts zal maken. Voor dit geneesmiddel, moet het volgende worden overwogen

Vertel uw arts als u ooit een ongewone of allergische reactie op dit geneesmiddel of andere geneesmiddelen hebben gehad. Vertel uw zorgverlener als u een andere soorten allergieën, zoals voor voedsel, kleurstoffen, conserveringsmiddelen, of dieren. Voor niet-receptplichtige producten, lees het etiket of de verpakking ingrediënten zorgvuldig.

Studies over dit geneesmiddel is gedaan alleen bij patiënten die meer dan 25 pond (11 kg [kg]) voor de preventie van malaria en meer dan 11 pond (5 kg) voor de behandeling van malaria wegen. Er is geen specifieke informatie vergelijken met het gebruik van atovaquon en proguanil combinatie bij patiënten van minder gewicht.

Veel geneesmiddelen zijn niet specifiek onderzocht bij oudere mensen. Daarom kan het niet bekend of ze werken precies dezelfde manier in jongere volwassenen of indien zij veroorzaken verschillende bijwerkingen of problemen bij ouderen. Er is geen specifieke informatie vergelijken met het gebruik van atovaquon en proguanil bij ouderen met gebruik in andere leeftijdsgroepen.

Voordat u Malarone Pediatric

Er zijn geen adequate studies bij vrouwen voor het bepalen van zuigeling risico bij het gebruik van deze medicatie tijdens de borstvoeding. Weeg de potentiële voordelen tegen de mogelijke risico’s voordat u dit medicijn tijdens de borstvoeding.

Hoewel bepaalde geneesmiddelen niet samen helemaal gebruikt, in andere gevallen twee verschillende geneesmiddelen kunnen samen worden gebruikt, zelfs als een interactie optreden. In deze gevallen kan uw arts de dosering te veranderen, of andere voorzorgsmaatregelen nodig zijn. Wanneer u dit geneesmiddel gebruikt, is het vooral belangrijk dat uw arts weten of u één van de onderstaande geneesmiddelen. De volgende interacties zijn geselecteerd op basis van hun mogelijke betekenis en zijn niet noodzakelijk allemaal inbegrepen.

Het gebruik van dit geneesmiddel met een van de volgende geneesmiddelen wordt niet aanbevolen. Uw arts kan besluiten om u te behandelen met deze medicatie of wijzigen enkele van de andere geneesmiddelen die u neemt.

Gebruik van dit geneesmiddel met een van de volgende geneesmiddelen wordt gewoonlijk niet aanbevolen, maar kan in sommige gevallen nodig. Als beide geneesmiddelen samen worden voorgeschreven, kan uw arts de dosering of hoe vaak u een of beide van de geneesmiddelen te gebruiken veranderen.

Het gebruik van dit geneesmiddel met een van de volgende geneesmiddelen kunnen een verhoogd risico op bepaalde bijwerkingen veroorzaken, maar het gebruik van beide geneesmiddelen kan de beste behandeling voor u zijn. Als beide geneesmiddelen samen worden voorgeschreven, kan uw arts de dosering of hoe vaak u een of beide van de geneesmiddelen te gebruiken veranderen.

Bepaalde geneesmiddelen mogen niet gebruikt worden op of rond het tijdstip van het eten van voedsel of het eten van bepaalde soorten voedsel, aangezien interacties kunnen optreden. Gebruik van alcohol of tabak met bepaalde geneesmiddelen kunnen ook leiden tot interacties optreden. Bespreek met uw arts het gebruik van uw geneesmiddel met voedsel, alcohol of tabak.

De aanwezigheid van andere medische problemen kunnen het gebruik van dit geneesmiddel beïnvloeden. Zorg ervoor dat u uw arts als u nog andere medische problemen, vooral

Dit gedeelte bevat informatie over het juiste gebruik van een aantal producten die atovaquon en proguanil bevatten. Het is misschien niet specifiek voor Malarone Pediatric zijn. Gelieve te lezen met zorg.

Zorg ervoor dat u dit geneesmiddel op hetzelfde tijdstip iedere dag.

Neem dit geneesmiddel met voedsel of met een zuiveldrank. Dit zal helpen uw lichaam te absorberen de maximale hoeveelheid van de geneeskunde.

Als u overgeven binnen 1 uur na het innemen van dit geneesmiddel, neem de hele dosis opnieuw zodra je maag het kan verdragen.

Als u of uw kind problemen met slikken tabletten heeft, kunt u verpletteren en meng dit geneesmiddel met gecondenseerde melk net voor het nemen van het of het geven van het aan uw kind.

De dosis van dit geneesmiddel zal verschillend zijn voor verschillende patiënten. Volg uw arts orders of de aanwijzingen op het etiket. De volgende informatie bevat alleen de gemiddelde doses van dit geneesmiddel. Als uw dosis is anders, doe het niet veranderen, tenzij uw arts u vertelt dat te doen.

De hoeveelheid geneesmiddel die u afhankelijk van de sterkte van het geneesmiddel. Ook het aantal doses u elke dag in te nemen, de toegestane tijd tussen de doses en de duur van het geneesmiddel in te nemen ben je afhankelijk van de medisch probleem waarvoor u gebruik van het geneesmiddel.

Als u een dosis van dit geneesmiddel, neem dan zo spoedig mogelijk. Echter, als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla de gemiste dosis over en ga terug naar uw normale doseringsschema. Niet doses verdubbelen.

Bel uw arts of apotheker om instructies.

Bewaar het geneesmiddel in een afgesloten container bij kamertemperatuur, weg van warmte, vocht en direct licht. Vorstvrij bewaren.

Buiten het bereik van kinderen.

Correct gebruik van atovaquon en proguanil

Bewaar geen verouderde medicijnen of medicijnen niet meer nodig.

Vraag uw zorgverlener hoe je zou moeten ontdoen van alle medicijnen die u niet gebruikt.

Malaria wordt verspreid door de beten van bepaalde soorten van geïnfecteerde vrouwelijke muggen. Als je in leven, of zal worden reizen naar, een gebied waar sprake is van een kans op het krijgen van malaria, zal de volgende mosquito-control maatregelen helpen om infectie te voorkomen

Neem contact op met uw arts meteen als u hoest ervaart, moeite met slikken, duizeligheid, snelle hartslag, netelroos, jeuk, zwelling of zwelling van de oogleden of rond de ogen, gezicht, lippen of tong, kortademigheid, huiduitslag, beklemming op de borst, ongewone vermoeidheid of zwakte, of een piepende ademhaling. Dit kunnen symptomen van een allergische reactie.

Atovaquon en proguanil kan ertoe leiden dat uw huid gevoeliger voor zonlicht dan het is normaal. Zorg ervoor dat beschermende kleding en een hoed te dragen of een product van toepassing op de huid die voorkomt zonnebrand voordat naar buiten.

Samen met zijn nodig effecten, kan een geneesmiddel enige ongewenste effecten veroorzaken. Hoewel niet alle van deze bijwerkingen kunnen optreden, als ze optreden kunnen ze medische hulp nodig.

Neem contact op met uw arts zo spoedig mogelijk als een van de volgende bijwerkingen optreden

Sommige bijwerkingen kunnen optreden die meestal geen directe medische zorg nodig hebben. Deze bijwerkingen kunnen verdwijnen tijdens de behandeling als uw lichaam zich aanpast aan het geneesmiddel. Ook kan uw zorgverlener in staat zijn om u te vertellen over manieren om te voorkomen of te verminderen een aantal van deze bijwerkingen. Neem contact op met uw zorgverlener als één van de volgende bijwerkingen blijven of hinderlijk zijn of als u vragen heeft over hen

Voorzorgsmaatregelen tijdens het gebruik van Malarone Pediatric

Andere bijwerkingen die niet in de lijst kan zich ook voordoen bij sommige patiënten. Als u nog andere effecten opmerkt, contact op met uw zorgverlener.

alleen de beschikbaarheid Rx Recept

Zwangerschap Categorie C risico kan niet worden uitgesloten

CSA Schedule N geen gecontroleerde drug

Goedkeuring Geschiedeniskalender Drug geschiedenis aan de FDA

Malarone Pediatric Side Effects

Malarone Pediatric (atovaquon / proguanil)

Malaria Preventie doxycycline, Plaquenil, hydroxychloroquine, Vibramycin, Malarone, mefloquine, atovaquon / proguanil, Doryx, primaquine, Daraprim, Monodox

Malaria doxycycline, clindamycine, Plaquenil, hydroxychloroquine, Cleocin, kinine, Vibramycin, kinidine, Malarone, atovaquon