mangaan supplement (orale route, parenterale route) beschrijving en merknamen

Mangaan supplementen worden gebruikt ter voorkoming of behandeling mangaangebrek.

Het lichaam heeft mangaan voor de normale groei en gezondheid. Voor patiënten die niet in staat zijn om genoeg mangaan krijgen in hun normale dieet of die behoefte hebben aan meer mangaan, kan mangaan supplementen nodig zijn. Mangaan helpt uw ​​lichaam vetten, koolhydraten en eiwitten af ​​te breken. Zij doet dit als onderdeel van verscheidene enzymen.

Mangaan-deficiëntie is niet gemeld bij de mens. Gebrek aan mangaan bij dieren is gebleken dat onjuiste vorming van bot en kraakbeen veroorzaken, kan het vermogen van het lichaam om suiker te gebruiken moet afnemen en kan de groei veroorzaken.

Injecteerbare mangaan supplementen worden gegeven door of onder toezicht van een beroepsbeoefenaar in de gezondheidszorg.

Capsule; Tablet

Voor een goede gezondheid, is het belangrijk dat u een evenwichtige en gevarieerde voeding te eten. Volg zorgvuldig elke dieetprogramma uw zorgverlener kan aanbevelen. Voor uw specifieke dieet vitaminen en / of mineralen nodig heeft, vraag uw zorgverlener voor een lijst van geschikte voedsel. Als u denkt dat u niet genoeg vitaminen en / of mineralen in uw dieet, kunt u ervoor kiezen om een ​​voedingssupplement te nemen.

Het belang van het dieet

Mangaan is te vinden in volle granen, graanproducten, sla, droge bonen en erwten.

De dagelijkse hoeveelheid mangaan nodig is gedefinieerd op verschillende manieren.

Vanwege een gebrek aan mangaan zeldzaam, er geen ADH of RNI voor. De volgende dagelijkse inname wordt gedacht genoeg voor de meeste mensen te zijn

Dit product is beschikbaar in de volgende toedieningsvormen