mannelijke depressie: inzicht in de problemen

Als u zelfmoordgedachten

Als je denkt dat je jezelf pijn doen of een poging zelfmoord, hulp te krijgen op dit moment

Krijg hulp wanneer u het nodig hebt

Als je suïcidaal voelt, maar je bent niet meteen denken van jezelf pijn te doen, zoek hulp

Man depressie en coping vaardigheden

Vragen om hulp kan moeilijk zijn voor mannen. Maar zonder behandeling, depressie is onwaarschijnlijk om weg te gaan, en het kan erger. Onbehandelde depressie kan u en de mensen die dicht bij je ongelukkig te maken. Het kan leiden tot problemen in elk aspect van je leven, met inbegrip van uw gezondheid, carrière, relaties en persoonlijke veiligheid veroorzaken.

Depressie, zelfs als het ernstig is, verbetert meestal met medicijnen of psychologische begeleiding (psychotherapie) of beide. Als u of iemand dicht bij u denkt dat u kan worden depressief, overleg dan met uw arts of een geestelijke gezondheidszorg. Het is een teken van kracht om te vragen om advies of hulp te zoeken wanneer je het nodig hebt.

Behandeling met een arts of een geestelijke gezondheidszorg professional kan u helpen te leren gezonde coping-vaardigheden. Deze kunnen omvatten

Veel effectieve behandelingen beschikbaar zijn voor depressie. Dus probeer niet te taai mannelijke depressie op uw eigen – de gevolgen kunnen worden verwoestende.