mapap artritis pijn

Gebruikt Voor Mapap artritis pijn

Therapeutische klasse: Pijnstillende

Dit geneesmiddel is zonder recept verkrijgbaar.

Bij de beslissing om een ​​medicijn te gebruiken, moeten de risico’s van het geneesmiddel worden afgewogen tegen het goed zal doen. Dit is een beslissing die u en uw arts zal maken. Voor dit geneesmiddel, moet het volgende worden overwogen

Vertel uw arts als u ooit een ongewone of allergische reactie op dit geneesmiddel of andere geneesmiddelen hebben gehad. Vertel uw zorgverlener als u een andere soorten allergieën, zoals voor voedsel, kleurstoffen, conserveringsmiddelen, of dieren. Voor niet-receptplichtige producten, lees het etiket of de verpakking ingrediënten zorgvuldig.

Passende studies uitgevoerd tot op heden niet aangetoond pediatrische-specifieke problemen die het nut van paracetamol bij kinderen zou beperken. Echter, geef niet op over-the-counter producten voor kinderen jonger dan 2 jaar, tenzij geïnstrueerd om dit te doen door uw arts.

Passende studies uitgevoerd tot op heden niet aangetoond geriatrische-specifieke problemen die het nut van paracetamol bij ouderen zou beperken.

Studies bij vrouwen wijzen erop dat deze medicatie vormt een minimaal risico voor de zuigeling bij gebruik tijdens het geven van borstvoeding.

Voordat u Mapap artritis pijn

Hoewel bepaalde geneesmiddelen niet samen helemaal gebruikt, in andere gevallen twee verschillende geneesmiddelen kunnen samen worden gebruikt, zelfs als een interactie optreden. In deze gevallen kan uw arts de dosering te veranderen, of andere voorzorgsmaatregelen nodig zijn. Wanneer u dit geneesmiddel gebruikt, is het vooral belangrijk dat uw arts weten of u één van de onderstaande geneesmiddelen. De volgende interacties zijn geselecteerd op basis van hun mogelijke betekenis en zijn niet noodzakelijk allemaal inbegrepen.

Gebruik van dit geneesmiddel met een van de volgende geneesmiddelen wordt gewoonlijk niet aanbevolen, maar kan in sommige gevallen nodig. Als beide geneesmiddelen samen worden voorgeschreven, kan uw arts de dosering of hoe vaak u een of beide van de geneesmiddelen te gebruiken veranderen.

Het gebruik van dit geneesmiddel met een van de volgende geneesmiddelen kunnen een verhoogd risico op bepaalde bijwerkingen veroorzaken, maar het gebruik van beide geneesmiddelen kan de beste behandeling voor u zijn. Als beide geneesmiddelen samen worden voorgeschreven, kan uw arts de dosering of hoe vaak u een of beide van de geneesmiddelen te gebruiken veranderen.

Bepaalde geneesmiddelen mogen niet gebruikt worden op of rond het tijdstip van het eten van voedsel of het eten van bepaalde soorten voedsel, aangezien interacties kunnen optreden. Gebruik van alcohol of tabak met bepaalde geneesmiddelen kunnen ook leiden tot interacties optreden. De volgende interacties zijn geselecteerd op basis van hun mogelijke betekenis en zijn niet noodzakelijk allemaal inbegrepen.

Gebruik van dit geneesmiddel met een van de volgende is doorgaans niet aanbevolen, maar kan onvermijdelijk in sommige gevallen. Indien samen gebruikt, kan uw arts de dosis veranderen of hoe vaak u dit geneesmiddel gebruikt, of geeft u speciale instructies over het gebruik van voedsel, alcohol of tabak.

Gebruik van dit geneesmiddel met een van de volgende kan een verhoogd risico op bepaalde bijwerkingen veroorzaken, maar kan onvermijdelijk in sommige gevallen. Indien samen gebruikt, kan uw arts de dosis veranderen of hoe vaak u dit geneesmiddel gebruikt, of geeft u speciale instructies over het gebruik van voedsel, alcohol of tabak.

De aanwezigheid van andere medische problemen kunnen het gebruik van dit geneesmiddel beïnvloeden. Zorg ervoor dat u uw arts als u nog andere medische problemen, vooral

Dit gedeelte bevat informatie over het juiste gebruik van een aantal producten die paracetamol bevatten. Het is misschien niet specifiek voor Mapap artritis pijn zijn. Gelieve te lezen met zorg.

Neem dit geneesmiddel alleen zoals aangegeven door uw arts. Neem niet meer van te nemen, hoeft het niet meer vaak, en neem het niet voor een langere tijd dan uw dokter besteld. Leverschade kan optreden als grote hoeveelheden paracetamol genomen lang.

Als u dit geneesmiddel gebruikt zonder advies van uw arts, leest u het pakket label en volg de dosering instructies. Praat met uw arts als u vragen hebt.

Controleer zorgvuldig de etiketten van alle andere geneesmiddelen die u gebruikt, omdat ze ook paracetamol kunnen bevatten. Het is niet veilig meer dan 4 gram (4000 milligram) acetaminofen gebruiken in één dag (24 uur), aangezien dit het risico op ernstige leverproblemen kan toenemen. Voor Tylenol® Extra Kracht, de maximale dosering is 3.000 milligram per 24 uur.

U kunt dit geneesmiddel met of zonder voedsel.

Voor patiënten met behulp van de orale vloeistof met spuit (bijv Little Fevers®)

Voor patiënten met behulp van de drank met dropper

Voor patiënten die paracetamol orale granulen (bijvoorbeeld Snaplets-FR)

Voor patiënten die paracetamol orale poeders (bijv Feverall® Sprinkle Caps [Children’s of Junior Strength])

Voor patiënten die paracetamol zetpillen

De dosis van dit geneesmiddel zal verschillend zijn voor verschillende patiënten. Volg uw arts orders of de aanwijzingen op het etiket. De volgende informatie bevat alleen de gemiddelde doses van dit geneesmiddel. Als uw dosis is anders, doe het niet veranderen, tenzij uw arts u vertelt dat te doen.

Correct gebruik van paracetamol

De hoeveelheid geneesmiddel die u afhankelijk van de sterkte van het geneesmiddel. Ook het aantal doses u elke dag in te nemen, de toegestane tijd tussen de doses en de duur van het geneesmiddel in te nemen ben je afhankelijk van de medisch probleem waarvoor u gebruik van het geneesmiddel.

Als u een dosis van dit geneesmiddel, neem dan zo spoedig mogelijk. Echter, als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla de gemiste dosis over en ga terug naar uw normale doseringsschema. Niet doses verdubbelen.

Bewaar het geneesmiddel in een afgesloten container bij kamertemperatuur, weg van warmte, vocht en direct licht. Vorstvrij bewaren.

Houd de fles gesloten wanneer u hem niet gebruikt. Bewaar bij kamertemperatuur, weg van licht en warmte. Niet bevriezen.

U mag de zetpillen in de koelkast bewaren, maar ze niet bevriezen.

Buiten het bereik van kinderen.

Bewaar geen verouderde medicijnen of medicijnen niet meer nodig.

Vraag uw zorgverlener hoe je zou moeten ontdoen van alle medicijnen die u niet gebruikt.

Voorzorgsmaatregelen tijdens het gebruik van Mapap artritis pijn

Het is zeer belangrijk dat uw arts de voortgang van u of uw kind te controleren tijdens het gebruik van dit geneesmiddel. Hierdoor kan uw arts om te zien of het medicijn goed werkt en om te beslissen of u moet blijven om het te nemen.

Als uw symptomen of koorts niet binnen een paar dagen of als ze verergeren verbeteren, contact op met uw arts.

Veel combinatie geneesmiddelen bevatten paracetamol, met inbegrip van producten met merknamen als Alka-Seltzer Plus®, Comtrex®, Drixoral®, Excedrin Migraine®, Midol®, Sinutab®, Sudafed®, Theraflu® en Vanquish®. Het toevoegen van deze geneesmiddelen aan de medicijnen die u al neemt, kan ertoe leiden dat u meer dan een veilige hoeveelheid paracetamol krijgen. Praat met uw arts voordat u meer dan één geneesmiddel dat paracetamol bevat.

Neem contact op met uw arts meteen als u of uw kind pijn of gevoeligheid in de bovenste maag, bleke ontlasting, donkere urine, verlies van eetlust, misselijkheid, ongewone vermoeidheid of zwakte, of gele ogen of huid. Dit kunnen symptomen van een ernstige leveraandoening probleem.

Als u gaat nemen van meer dan af en toe een 1 of 2 doses van paracetamol, drink geen alcoholische dranken. Om dit te doen kan de kans op beschadiging van de lever te verhogen, vooral als je drinkt grote hoeveelheden alcohol op een regelmatige basis, als u meer paracetamol dan wordt aanbevolen op het etiket te nemen, of als je het regelmatig voor een lange tijd.

Paracetamol kan interfereren met de resultaten van bepaalde medische tests. Voordat u een medische test, vertelt de verantwoordelijke persoon als je paracetamol in de afgelopen 3 of 4 dagen hebben genomen. U kunt ook bellen met het laboratorium van tevoren uit te vinden of paracetamol een dergelijk probleem kan veroorzaken.

Paracetamol kan verkeerde resultaten met wat bloed glucose testen veroorzaken. Als u diabetes en merken een verandering in uw testresultaten, of als u vragen hebt, contact op met uw arts.

Mapap artritis pijn Side Effects

Mapap artritis pijn (paracetamol)

Als u denkt dat u te veel paracetamol hebben genomen, krijgen noodhulp in een keer, zelfs als er geen tekenen van vergiftiging. Behandeling om leverschade te voorkomen moet zo snel mogelijk worden gestart.

Samen met zijn nodig effecten, kan een geneesmiddel enige ongewenste effecten veroorzaken. Hoewel niet alle van deze bijwerkingen kunnen optreden, als ze optreden kunnen ze medische hulp nodig.

Neem contact op met uw arts onmiddellijk als één van de volgende bijwerkingen optreden

Get noodsituaties helpen onmiddellijk als een van de volgende symptomen van overdosering optreden

Andere bijwerkingen die niet in de lijst kan zich ook voordoen bij sommige patiënten. Als u nog andere effecten opmerkt, contact op met uw zorgverlener.

Beschikbaarheid Rx / OTC Rx en / of OTC

Zwangerschap Categorie C risico kan niet worden uitgesloten

CSA Schedule N geen gecontroleerde drug

Pijn tramadol, oxycodon, paracetamol, Tylenol, naproxen, aspirine

Spierpijn paracetamol, Tylenol, naproxen, ibuprofen, diclofenac, Voltaren

Ischias paracetamol, Tylenol, cyclobenzaprine, naproxen, aspirine, ibuprofen

Koorts paracetamol, Tylenol, naproxen, aspirine, ibuprofen, Paracetamol

 of gaat u lid worden van de Mapap artritis pijn steungroep te verbinden met anderen die dezelfde interesses hebben.