mebaral

Barbituraten behoren tot de groep geneesmiddelen die het centrale zenuwstelsel (CNS) depressiva (geneesmiddelen die slaperigheid veroorzaken). Zij handelen op de hersenen en het centraal zenuwstelsel aan effecten die nuttig of schadelijk kan zijn te produceren. Dit is afhankelijk van conditie en respons van de individuele patiënt en de hoeveelheid medicijn genomen.

Gebruikt Voor Mebaral

Een deel van de barbituraten kan worden gebruikt voor een operatie om angst of spanning te verlichten. Bovendien zijn sommige van de barbituraten gebruikt epileptica controle aanvallen helpen bij bepaalde aandoeningen of ziekten, zoals epilepsie. Barbituraten kunnen ook worden gebruikt voor andere voorwaarden zoals bepaald door uw arts.

De barbituraten zijn gebruikt voor de behandeling van slapeloosheid (moeite met slapen), maar als ze regelmatig worden gebruikt (bijvoorbeeld elke dag) voor slapeloosheid, ze meestal niet effectief langer dan 2 weken. De barbituraten zijn ook gebruikt om nervositeit of rusteloosheid verlichting overdag. Echter, de barbituraten algemeen vervangen door veiligere geneesmiddelen voor de behandeling van slapeloosheid en nervositeit overdag of spanning.

Als er te veel van een barbituraat wordt gebruikt, kan het verslavend geworden.

Barbituraten mag niet worden gebruikt bij angst of spanning veroorzaakt door het alledaagse leven.

Deze medicijnen zijn alleen verkrijgbaar met een recept van uw arts.

Zodra een geneesmiddel voor marketing goedgekeurd voor een bepaalde toepassing, kan ervaring blijkt dat het ook bruikbaar voor andere medische problemen. Hoewel dit gebruik niet bij productetiket wordt fenobarbital gebruikt in bepaalde patiënten met de volgende medische aandoening

Vertel uw arts als u ooit een ongewone of allergische reactie op geneesmiddelen in deze groep of andere geneesmiddelen hebben gehad. Vertel uw zorgverlener als u een andere soorten allergieën, zoals aan levensmiddelen kleurstoffen, conserveringsmiddelen, of dieren. Voor niet-receptplichtige producten, lees het etiket of de verpakking ingrediënten zorgvuldig.

Voordat u Mebaral

Ongewone opwinding kunnen vaker voorkomen bij kinderen, die meestal gevoeliger dan volwassenen voor de effecten van barbituraten zijn.

Verwarring, mentale depressie, en ongewone opwinding kan vaker voor bij ouderen, die meestal gevoeliger dan jongere volwassenen om de effecten van barbituraten zijn.

Barbituraten is aangetoond dat de kans op aangeboren afwijkingen bij mensen verhogen. Echter, dit geneesmiddel nodig zijn in ernstige ziekten of andere situaties die het leven van de moeder in gevaar brengen. Zorg ervoor dat u deze en de volgende informatie te hebben besproken met uw arts

Barbituraten overgaan in de moedermelk en kan slaperigheid, trage hartslag, kortademigheid, of moeilijke ademhaling bij baby’s van moeders die borstvoeding geven gebruik van dit geneesmiddel veroorzaken.

Hoewel bepaalde geneesmiddelen niet samen helemaal gebruikt, in andere gevallen twee verschillende geneesmiddelen kunnen samen worden gebruikt, zelfs als een interactie optreden. In deze gevallen kan uw arts de dosering te veranderen, of andere voorzorgsmaatregelen nodig zijn. Wanneer u één van deze geneesmiddelen, is het vooral belangrijk dat uw arts weten of u één van de onderstaande geneesmiddelen. De volgende interacties zijn geselecteerd op basis van hun mogelijke betekenis en zijn niet noodzakelijk allemaal inbegrepen.

Geneesmiddelen gebruikt in deze klasse met een van de volgende geneesmiddelen wordt afgeraden. Uw arts kan besluiten om u niet te behandelen met een medicijn in deze klasse of wijzigen enkele van de andere geneesmiddelen die u neemt.

Geneesmiddelen gebruikt in deze klasse met een van de volgende geneesmiddelen wordt gewoonlijk niet aanbevolen, maar kan in sommige gevallen nodig. Als beide geneesmiddelen samen worden voorgeschreven, kan uw arts de dosering of hoe vaak u een of beide van de geneesmiddelen te gebruiken veranderen.

Bepaalde geneesmiddelen mogen niet gebruikt worden op of rond het tijdstip van het eten van voedsel of het eten van bepaalde soorten voedsel, aangezien interacties kunnen optreden. Gebruik van alcohol of tabak met bepaalde geneesmiddelen kunnen ook leiden tot interacties optreden. Bespreek met uw arts het gebruik van uw geneesmiddel met voedsel, alcohol of tabak.

De aanwezigheid van andere medische problemen kunnen het gebruik van geneesmiddelen in deze klasse beïnvloeden. Zorg ervoor dat u uw arts als u nog andere medische problemen, vooral

Dit gedeelte bevat informatie over het juiste gebruik van een aantal producten die barbituraten bevatten. Het kan niet specifiek Mebaral zijn. Gelieve te lezen met zorg.

Voor patiënten die de verlengde afgifte capsule of tablet vorm van dit geneesmiddel

Voor patiënten met behulp van de rectale zetpil vorm van dit geneesmiddel

Gebruik van dit geneesmiddel alleen zoals voorgeschreven door uw arts. Niet meer van het te gebruiken, gebruik het dan niet vaker, en niet te gebruiken voor een langere tijd dan uw dokter besteld. Als er te veel wordt gebruikt, kan deze worden gewoonte-vorming (waardoor geestelijke of lichamelijke afhankelijkheid).

Als u denkt dat dit geneesmiddel werkt niet naar behoren nadat u deze hebt genomen voor een paar weken, niet de dosis verhogen. Om dit te doen kan de kans van je afhankelijk worden van het geneesmiddel te verhogen. In plaats daarvan contact op met uw arts.

Als u dit geneesmiddel tegen epilepsie, moet het elke dag worden ingenomen in regelmatige afstand van elkaar doses zoals bevolen door uw arts, zodat zij om uw aanvallen onder controle. Dit is nodig om een ​​constante hoeveelheid geneesmiddel in het bloed te houden. Om te voorkomen dat de hoeveelheid constant, geen enkele dosis over te slaan.

De dosis medicijnen in deze categorie verschillend voor verschillende patiënten. Volg uw arts orders of de aanwijzingen op het etiket. De volgende informatie omvat alleen de gemiddelde doses van deze geneesmiddelen. Als uw dosis is anders, doe het niet veranderen, tenzij uw arts u vertelt dat te doen.

De hoeveelheid geneesmiddel die u afhankelijk van de sterkte van het geneesmiddel. Ook het aantal doses u elke dag in te nemen, de toegestane tijd tussen de doses en de duur van het geneesmiddel in te nemen ben je afhankelijk van de medisch probleem waarvoor u gebruik van het geneesmiddel.

Als u een dosis van dit geneesmiddel, neem dan zo spoedig mogelijk. Echter, als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla de gemiste dosis over en ga terug naar uw normale doseringsschema. Niet doses verdubbelen.

Correct gebruik van barbituraat

Buiten het bereik van kinderen.

Bewaar het geneesmiddel in een afgesloten container bij kamertemperatuur, weg van warmte, vocht en direct licht. Vorstvrij bewaren.

Bewaar geen verouderde medicijnen of medicijnen niet meer nodig.

Bewaar de zetpil vorm van dit geneesmiddel in de koelkast.

Als u regelmatig wordt gebruik van dit geneesmiddel voor een lange tijd

Dit geneesmiddel zal toevoegen aan de gevolgen van alcohol en andere CZS-depressiva (geneesmiddelen die vertragen het zenuwstelsel, mogelijk veroorzaakt slaperigheid). Enkele voorbeelden van CNS depressiva zijn antihistaminica of medicijnen voor hooikoorts, andere allergieën of verkoudheid, sedativa, tranquillizers, of slapen geneeskunde; recept pijnstillers of verdovende middelen, medicijnen voor epileptische aanvallen, spierverslappers, of anesthetica, waaronder een aantal tandheelkundige anesthetica. Neem contact op met uw arts voordat u een van de bovenstaande tijdens het gebruik van dit geneesmiddel.

Voordat u een medische test, vertel de arts die verantwoordelijk is voor dat u dit geneesmiddel gebruikt. De resultaten van de metyrapon test kan worden beïnvloed door dit geneesmiddel.

Als u al gebruik van dit geneesmiddel voor een lange tijd en je denkt dat je geestelijk of lichamelijk afhankelijk kan zijn geworden, contact op met uw arts. Enkele tekenen van mentale of fysieke afhankelijkheid van barbituraten zijn

Voorzorgsmaatregelen tijdens het gebruik van Mebaral

Als u denkt dat u of iemand anders kan een overdosis van dit medicijn hebben genomen, krijgen noodhulp in een keer. Het nemen van een overdosis van een barbituraat of het nemen van alcohol of andere CNS depressiva met de barbituraat kan leiden tot bewusteloosheid en mogelijk de dood. Enkele tekenen van een overdosering zijn ernstige sufheid, ernstige verwardheid, ernstige zwakte, kortademigheid of langzame of moeilijke ademhaling, onduidelijke spraak, onthutsend en trage hartslag.

Dit geneesmiddel kan ertoe leiden dat sommige mensen duizelig, licht in het hoofd, slaperig of minder alert zijn dan ze normaal geworden. Zelfs indien genomen voor het slapen gaan, kan het ertoe leiden dat sommige mensen slaperig of minder alert voelen op die voortvloeien. Zorg dat u weet hoe u reageert op dit geneesmiddel voordat u gaat rijden, gebruik van machines, of iets anders die gevaarlijk kunnen zijn als je duizelig bent of niet alert doen.

Orale anticonceptiva (de pil), dat oestrogeen kan niet goed werken als je ze tijdens het gebruik van barbituraten. Ongeplande zwangerschappen kunnen voorkomen. Je moet een andere of extra middel van anticonceptie te gebruiken tijdens het gebruik van barbituraten. Als u vragen heeft over dit contact op met uw zorgverlener.

Samen met zijn nodig effecten, kan een geneesmiddel enige ongewenste effecten veroorzaken. Hoewel niet alle van deze bijwerkingen kunnen optreden, als ze optreden kunnen ze medische hulp nodig.

Neem contact op met uw arts onmiddellijk als één van de volgende bijwerkingen optreden

Neem contact op met uw arts zo spoedig mogelijk als een van de volgende bijwerkingen optreden

Sommige bijwerkingen kunnen optreden die meestal geen directe medische zorg nodig hebben. Deze bijwerkingen kunnen verdwijnen tijdens de behandeling als uw lichaam zich aanpast aan het geneesmiddel. Ook kan uw zorgverlener in staat zijn om u te vertellen over manieren om te voorkomen of te verminderen een aantal van deze bijwerkingen. Neem contact op met uw zorgverlener als één van de volgende bijwerkingen blijven of hinderlijk zijn of als u vragen heeft over hen

Mebaral Side Effects

Verwarring, mentale depressie, en ongewone opwinding kunnen vaker voorkomen bij ernstig zieke patiënten.

Nadat u stopt met het gebruik van dit geneesmiddel, kan uw lichaam de tijd zich aan te passen nodig hebben. Als dit geneesmiddel in hoge doses en gedurende lange tijd heeft kan dit oplopen tot ongeveer 15 dagen. Gedurende deze periode contact op met uw arts als een van de volgende bijwerkingen optreden (treden meestal binnen 8 tot 16 uur na het geneesmiddel wordt gestopt)

Andere bijwerkingen die niet in de lijst kan zich ook voordoen bij sommige patiënten. Als u nog andere effecten opmerkt, contact op met uw zorgverlener.