mebendazole (oraal) het juiste gebruik

doseren

gemiste Dosis

Mebendazole komt meestal met de patiënt richtingen. Lees ze zorgvuldig door voordat u dit geneesmiddel.

Er zijn geen speciale preparaten of andere maatregelen (bijvoorbeeld, speciale diëten, vasten, andere geneesmiddelen, laxeermiddelen of klysma’s) zijn noodzakelijk voor, tijdens, of direct na het nemen van mebendazole.

Mebendazole tabletten kunnen worden gekauwd, doorgeslikt geheel of geplet en gemengd met voedsel.

Voor patiënten die mebendazole voor haakwormen, spoelwormen, of zweepwormen

Voor patiënten die mebendazole voor pinworms

opslagruimte

Voor patiënten die mebendazole op infecties waarbij hoge doses nodig zijn

De dosis van dit geneesmiddel zal verschillend zijn voor verschillende patiënten. Volg uw arts orders of de aanwijzingen op het etiket. De volgende informatie bevat alleen de gemiddelde doses van dit geneesmiddel. Als uw dosis is anders, doe het niet veranderen, tenzij uw arts u vertelt dat te doen.

De hoeveelheid geneesmiddel die u afhankelijk van de sterkte van het geneesmiddel. Ook het aantal doses u elke dag in te nemen, de toegestane tijd tussen de doses en de duur van het geneesmiddel in te nemen ben je afhankelijk van de medisch probleem waarvoor u gebruik van het geneesmiddel.

Als u een dosis van dit geneesmiddel, neem dan zo spoedig mogelijk. Echter, als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla de gemiste dosis over en ga terug naar uw normale doseringsschema. Niet doses verdubbelen.

Bewaar het geneesmiddel in een afgesloten container bij kamertemperatuur, weg van warmte, vocht en direct licht. Vorstvrij bewaren.

Buiten het bereik van kinderen.

Bewaar geen verouderde medicijnen of medicijnen niet meer nodig.