mecasermine (subcutaan) het juiste gebruik

doseren

gemiste Dosis

Uw arts zal de exacte dosering van uw kind voor te schrijven en u vertellen hoe vaak het moet worden gegeven. Dit geneesmiddel wordt gegeven als een schot onder de huid van uw kind. Dit geneesmiddel mag niet worden geïnjecteerd in een ader of spier.

Sommige geneesmiddelen toegediend via een injectie kan soms worden gegeven thuis aan patiënten die niet hoeven te worden in het ziekenhuis. Als u gebruik van dit geneesmiddel thuis, zal uw arts u leren hoe te bereiden en te injecteren het geneesmiddel. U krijgt de kans om te oefenen het voorbereiden en het injecteren van het hebben. Zorg ervoor dat u precies begrijpt hoe het geneesmiddel moet worden voorbereid en geïnjecteerd.

Het is belangrijk om de patiëntgegevens en gebruiksaanwijzingen lezen, als voorzien geneesmiddel telkens voordelig gevuld.

Dit geneesmiddel moet worden genomen 20 minuten vóór of 20 minuten na een hapje of maaltijd. Laat uw kind nooit een maaltijd overslaan zodra dit geneesmiddel ontvangst van uw kind.

Gebruik een nieuwe naald en spuit elke keer dat u het geneesmiddel injecteren om uw kind.

opslagruimte

Het is belangrijk om de instructies van uw arts te volgen over de zorgvuldige selectie en rotatie van de injectieplaats (bijv., Bovenarmen, dijen, billen of buik) op je lichaam. Dit zal helpen om huidproblemen te voorkomen.

Geen gebruik maken van het medicijn als het lijkt troebel is of deeltjes bevat.

De dosis van dit geneesmiddel zal verschillend zijn voor verschillende patiënten. Volg uw arts orders of de aanwijzingen op het etiket. De volgende informatie bevat alleen de gemiddelde doses van dit geneesmiddel. Als uw dosis is anders, doe het niet veranderen, tenzij uw arts u vertelt dat te doen.

De hoeveelheid geneesmiddel die u afhankelijk van de sterkte van het geneesmiddel. Ook het aantal doses u elke dag in te nemen, de toegestane tijd tussen de doses en de duur van het geneesmiddel in te nemen ben je afhankelijk van de medisch probleem waarvoor u gebruik van het geneesmiddel.

Als u een dosis van dit geneesmiddel, neem dan zo spoedig mogelijk. Echter, als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla de gemiste dosis over en ga terug naar uw normale doseringsschema. Niet doses verdubbelen.

Buiten het bereik van kinderen.

Bewaar geen verouderde medicijnen of medicijnen niet meer nodig.

Vraag uw zorgverlener hoe je zou moeten ontdoen van alle medicijnen die u niet gebruikt.

Bewaar in de koelkast. Niet bevriezen.

U kunt de geopende flacon in de koelkast bewaren. Gebruik hem binnen 30 dagen na de opening. Gooi ongebruikte medicijnen na 30 dagen. Gebruik de oplossing niet bevriezen en het te beschermen tegen directe warmte en licht.

Gooi gebruikte naalden in een harde, gesloten container die de naalden niet kan steken door. Houd deze container buiten bereik van kinderen en huisdieren.