medicijnen en supplementen die uw bloeddruk kan verhogen

Decongestiva smalle uw bloedvaten, waardoor het moeilijker voor uw bloed te laten stromen via hen, het verhogen van de bloeddruk. Decongestiva kunnen ook sommige bloeddruk medicijnen minder effectief te maken. Voorbeelden van decongestiva omvatten

Controleer het etiket van uw verkoudheid of allergie medicijnen om te zien of het een decongestivum bevat. Als je een hoge bloeddruk hebt, is het best om te voorkomen dat decongestiva. Vraag uw arts of apotheker over over-the-counter koude producten gemaakt voor mensen die een hoge bloeddruk.

Vergeet niet om uw arts te vertellen over eventuele kruidensupplementen u neemt of denkt over het nemen, om te zien of het supplement uw bloeddruk kan verhogen of interageren met de bloeddruk medicatie. Voorbeelden van kruiden-supplementen die kunnen invloed hebben op uw bloeddruk of bloeddruk medicijnen zijn onder andere

Koude geneesmiddelen (decongestiva)

Herbal supplementen zijn niet per definitie veilig alleen maar omdat ze natuurlijk. Neem contact op met uw arts voordat u een kruiden-supplementen. Het kan nodig zijn om supplementen die uw bloeddruk verhogen voorkomen of te interfereren met uw bloeddruk medicatie.

Herbal supplementen

Sommige immunosuppressiva kan uw bloeddruk verhogen, mogelijk als gevolg van de manieren immunosuppressiva kan invloed hebben op uw nieren. Voorbeelden van immunosuppressiva die uw bloeddruk kunnen verhogen, zijn

Laat uw bloeddruk regelmatig gecontroleerd. Als uw bloeddruk stijgt of niet goed gecontroleerde, vraag dan uw arts over alternatieven voor deze medicijnen. Uw arts kan veranderingen in levensstijl of extra medicatie aanbevelen aan uw hoge bloeddruk onder controle.

Stimulerende middelen, zoals methylfenidaat (Ritalin), kan ertoe leiden dat uw hart sneller of onregelmatig slaan, het verhogen van uw bloeddruk.

Laat uw bloeddruk regelmatig gecontroleerd als je een stimulerend middel nemen. Als uw bloeddruk stijgt of niet goed gecontroleerde, vraag dan uw arts over alternatieven voor deze medicijnen. Hij of zij kan veranderingen in levensstijl of extra medicatie aanbevelen aan uw hoge bloeddruk onder controle.

immunosuppressiva

Illegale drugs kan de bloeddruk verhogen door een vernauwing van de slagaders die bloed naar je hart. Dit verhoogt je hartslag en schade aan uw hartspier.

Voorbeelden van illegale drugs die uw hart kan raken, wordt onder

Als u gebruikt illegale drugs, is het belangrijk om te stoppen. Vraag uw arts om informatie over de begeleiding of behandeling met geneesmiddelen programma’s.

Stimulerende middelen

Een waarschuwing over illegale drugs