menthol en zinkoxide (plaatselijke toepassing route) beschrijving en merknamen

Menthol en zinkoxide actueel zalf wordt gebruikt om te voorkomen en te genezen irritatie van de huid veroorzaakt door urine, diarree, zweet, fistula schade, het voeden buis website lekkage, wond drainage, kleine brandwonden, snijwonden, schrammen, of jeuk.

Dit geneesmiddel is beschikbaar als een over-the-counter (OTC) product.

Dit product is beschikbaar in de volgende toedieningsvormen

Bij de beslissing om een ​​medicijn te gebruiken, moeten de risico’s van het geneesmiddel worden afgewogen tegen het goed zal doen. Dit is een beslissing die u en uw arts zal maken. Voor dit geneesmiddel, moet het volgende worden overwogen

Vertel uw arts als u ooit een ongewone of allergische reactie op dit geneesmiddel of andere geneesmiddelen hebben gehad. Vertel uw zorgverlener als u een andere soorten allergieën, zoals voor voedsel, kleurstoffen, conserveringsmiddelen, of dieren. Voor niet-receptplichtige producten, lees het etiket of de verpakking ingrediënten zorgvuldig.

Passende studies uitgevoerd tot op heden niet aangetoond pediatrische-specifieke problemen die het nut van menthol en zinkoxide actuele zalf bij kinderen zou beperken.

Geen informatie beschikbaar over de relatie tussen leeftijd om de effecten van menthol en zinkoxide topische zalf bij geriatrische patiënten.

Plak; zalf; Powder

Hoewel bepaalde geneesmiddelen niet samen helemaal gebruikt, in andere gevallen twee verschillende geneesmiddelen kunnen samen worden gebruikt, zelfs als een interactie optreden. In deze gevallen kan uw arts de dosering te veranderen, of andere voorzorgsmaatregelen nodig zijn. Vertel uw arts als u het nemen van eventuele andere recept of nonprescription (over-the-counter [OTC]) geneeskunde.

allergieën

Bepaalde geneesmiddelen mogen niet gebruikt worden op of rond het tijdstip van het eten van voedsel of het eten van bepaalde soorten voedsel, aangezien interacties kunnen optreden. Gebruik van alcohol of tabak met bepaalde geneesmiddelen kunnen ook leiden tot interacties optreden. Bespreek met uw arts het gebruik van uw geneesmiddel met voedsel, alcohol of tabak.

Pediatric

Gebruik dit geneesmiddel precies zoals voorgeschreven door uw arts. Niet meer van het te gebruiken, gebruik het dan niet vaker, of niet te gebruiken voor een langere tijd dan uw dokter besteld.

geriatrisch

Dit geneesmiddel is voor gebruik op alleen de huid. Snap het niet in de ogen. Niet gebruiken op diep of steekwonden. U kunt het gebruiken op de huid rondom de wond.

Gebruiken

geneesmiddelinteracties

andere interacties

doseren

De dosis van dit geneesmiddel zal verschillend zijn voor verschillende patiënten. Volg uw arts orders of de aanwijzingen op het etiket. De volgende informatie bevat alleen de gemiddelde doses van dit geneesmiddel. Als uw dosis is anders, doe het niet veranderen, tenzij uw arts u vertelt dat te doen.

De hoeveelheid geneesmiddel die u afhankelijk van de sterkte van het geneesmiddel. Ook het aantal doses u elke dag in te nemen, de toegestane tijd tussen de doses en de duur van het geneesmiddel in te nemen ben je afhankelijk van de medisch probleem waarvoor u gebruik van het geneesmiddel.

opslagruimte

Bewaar het geneesmiddel in een afgesloten container bij kamertemperatuur, weg van warmte, vocht en direct licht. Vorstvrij bewaren.

Buiten het bereik van kinderen.

Bewaar geen verouderde medicijnen of medicijnen niet meer nodig.

Vraag uw zorgverlener hoe je zou moeten ontdoen van alle medicijnen die u niet gebruikt.

Als uw of uw kind symptomen niet binnen 7 dagen te verbeteren of als ze erger worden, contact op met uw arts.

Als u of uw kind per ongeluk inslikken van het geneesmiddel, bel dan de arts of een antigifcentrum meteen.

Samen met zijn nodig effecten, kan een geneesmiddel enige ongewenste effecten veroorzaken. Hoewel niet alle van deze bijwerkingen kunnen optreden, als ze optreden kunnen ze medische hulp nodig.

Neem contact op met uw arts onmiddellijk als één van de volgende bijwerkingen optreden

Andere bijwerkingen die niet in de lijst kan zich ook voordoen bij sommige patiënten. Als u nog andere effecten opmerkt, contact op met uw zorgverlener.