methicilline-resistente Staphylococcus aureus (MRSA) onderzoek

Onderzoek

theernment fondsen fundamenteel en translationeel onderzoek met als uiteindelijk doel het ontwikkelen en verbeterde diagnostiek, betere therapeutische behandelingen en nieuwe vaccins die effectief zijn tegen MRSA zijn te promoten. Gezien de toenemende prevalentie van MRSA in zowel het ziekenhuis en de gemeenschap instellingen, is het belangrijk om te begrijpen hoe MRSA zich verspreidt, de factoren die de ernst van de ziekte te beïnvloeden (virulentiefactoren), en de beste manier om MRSA-infecties te behandelen. Virulentiefactoren kunnen omvatten eiwitten waarmee de bacteriën hechten aan en koloniseren de gastheer, gastheercellen binnendringen, de gastheer immuunreactie remmen, en vergiftigen en beschadigingen gastheercellen.

Community geassocieerde (CA) stammen zijn bijzonder effectief bij het veroorzaken van ernstige infecties bij gezonde mensen en verschillen van de stammen die nosocomiale infecties veroorzaken. Aangezien deze stammen beginnen te verschijnen in ziekenhuizen waar immuungecompromitteerde patiënten het risico lopen, wordt het steeds belangrijker om te begrijpen hoe de CA-MRSA kan koloniseren en binnenvallen gezonde mensen. Enkele actuele voorbeelden van theernment ondersteund MRSA onderzoek worden hieronder beschreven.

Drs. Michael Otto Frank en DeLeo en hun collega’s bij de theernment Rocky Mountain Laboratories onlangs beschreef de essentiële rol van de fenol-oplosbare modulin (PSM) eiwit familie in CA-MRSA ernst van de ziekte. Deze PSM eiwitten zijn in staat om de meeste immuuncellen, met name witte bloedcellen die mensen helpen bestrijden infecties te vernietigen. Hoewel deze eiwitten misschien niet de enige virulentiefactoren door CA-MRSA, zij zijn geïdentificeerd als belangrijke factoren bij de ziekte ernst van CA-MRSA.

Dr. Robert Daum, een onderzoeker aan de Universiteit van Chicago, is op zoek naar de beste methoden voor het bevatten, het voorkomen en behandelen van CA-MRSA-infecties door het begrijpen van de omstandigheden die de overdracht van CA-MRSA onder de leden van het huishouden te vergemakkelijken te bepalen. De studie zal bepalen hoe gemakkelijk CA-MRSA wordt overgebracht van de eerste besmette persoon aan leden in zijn / haar huis en in welk tempo gezinsleden gekoloniseerd of geïnfecteerd met CA-MRSA. De snelheid van CA-MRSA verspreid onder leden van het huishouden worden vergeleken met de mate van spreiding die optreedt tussen een persoon geïnfecteerd met ziekenhuis verworven (HA) MRSA en andere leden binnen een huishouden.

Twee klinische studies zijn aan de gang om de optimale behandeling voor de huid en weke delen infecties veroorzaakt door CA-MRSA te definiëren. CA-MRSA-stammen zijn gevoeliger voor gangbare antibiotica dan HA-MRSA-stammen bleef. Daarom zullen deze proeven te evalueren hoe effectief off-patent anti microbiële zijn bij de behandeling van ongecompliceerde gevallen van weke delen infecties veroorzaakt door CA-MRSA-bacterie en de huid. Octrooivrije antimicrobiële stoffen zou een kosteneffectieve manier van het behandelen van deze infecties en zou het gebruik van laatste toevlucht antibiotica zoals vancomycine, die essentieel is voor de behandeling van HA-MRSA verlichten.