mexiletine

Gezien de bekende pro- aritmische eigenschappen van mexiletine en het ontbreken van bewijs van verbeterde overleving voor antiarrhythmicum bij patiënten zonder levensbedreigende aritmieën, moet het gebruik van mexiletine en andere antiarrhythmica worden gereserveerd voor patiënten met levensbedreigende ventriculaire aritmieën.

Gebruikt Voor mexiletine

Therapeutische klasse: antiarrhythmische, Group IB

Chemische Klasse: Ethylamine

Mexiletine produceert zijn nuttige effecten door het vertragen van zenuwprikkels in het hart en het maken van het hartweefsel minder gevoelig.

Mexiletine is alleen beschikbaar met een recept van uw arts.

Bij de beslissing om een ​​medicijn te gebruiken, moeten de risico’s van het geneesmiddel worden afgewogen tegen het goed zal doen. Dit is een beslissing die u en uw arts zal maken. Voor mexiletine, moet het volgende worden overwogen

Vertel uw arts als u ooit een ongewone of allergische reactie op Mexiletine of andere geneesmiddelen hebben gehad. Vertel uw zorgverlener als u een andere soorten allergieën, zoals voor voedsel, kleurstoffen, conserveringsmiddelen, of dieren. Voor niet-receptplichtige producten, lees het etiket of de verpakking ingrediënten zorgvuldig.

Studies over mexiletine zijn gedaan bij volwassen patiënten, en er is geen specifieke informatie vergelijken gebruik van mexiletine bij kinderen gebruik in andere leeftijdsgroepen.

Voordat u mexiletine

Veel geneesmiddelen zijn niet specifiek onderzocht bij oudere mensen. Daarom kan het niet bekend of ze werken precies dezelfde manier in jongere volwassenen of indien zij veroorzaken verschillende bijwerkingen of problemen bij ouderen. Er is geen specifieke informatie te vergelijken gebruik van mexiletine bij ouderen met gebruik in andere leeftijdsgroepen.

Studies bij vrouwen wijzen erop dat deze medicatie vormt een minimaal risico voor de zuigeling bij gebruik tijdens het geven van borstvoeding.

Hoewel bepaalde geneesmiddelen niet samen helemaal gebruikt, in andere gevallen twee verschillende geneesmiddelen kunnen samen worden gebruikt, zelfs als een interactie optreden. In deze gevallen kan uw arts de dosering te veranderen, of andere voorzorgsmaatregelen nodig zijn. Als u het nemen van mexiletine, is het vooral belangrijk dat uw arts weten of u één van de onderstaande geneesmiddelen. De volgende interacties zijn geselecteerd op basis van hun mogelijke betekenis en zijn niet noodzakelijk allemaal inbegrepen.

Met behulp van mexiletine met een van de volgende geneesmiddelen wordt niet aanbevolen. Uw arts kan besluiten om u te behandelen met deze medicatie of wijzigen enkele van de andere geneesmiddelen die u neemt.

Mexiletine gebruik met een van de volgende geneesmiddelen wordt gewoonlijk niet aanbevolen, maar kan in sommige gevallen nodig. Als beide geneesmiddelen samen worden voorgeschreven, kan uw arts de dosering of hoe vaak u een of beide van de geneesmiddelen te gebruiken veranderen.

Met behulp van mexiletine met een van de volgende geneesmiddelen kunnen een verhoogd risico op bepaalde bijwerkingen veroorzaken, maar het gebruik van beide geneesmiddelen kan de beste behandeling voor u zijn. Als beide geneesmiddelen samen worden voorgeschreven, kan uw arts de dosering of hoe vaak u een of beide van de geneesmiddelen te gebruiken veranderen.

Bepaalde geneesmiddelen mogen niet gebruikt worden op of rond het tijdstip van het eten van voedsel of het eten van bepaalde soorten voedsel, aangezien interacties kunnen optreden. Gebruik van alcohol of tabak met bepaalde geneesmiddelen kunnen ook leiden tot interacties optreden. De volgende interacties zijn geselecteerd op basis van hun mogelijke betekenis en zijn niet noodzakelijk allemaal inbegrepen.

Mexiletine gebruik met een van de volgende is doorgaans niet aanbevolen, maar kan onvermijdelijk in sommige gevallen. Indien samen gebruikt, kan uw arts de dosering of hoe vaak u gebruik maken van mexiletine veranderen, of geeft u speciale instructies over het gebruik van voedsel, alcohol of tabak.

De aanwezigheid van andere medische problemen kunnen het gebruik van mexiletine beïnvloeden. Zorg ervoor dat u uw arts als u nog andere medische problemen, vooral

Neem mexiletine precies zoals voorgeschreven door uw arts, ook al heb je goed voelen. Heeft meer medicijnen dan besteld niet te gebruiken.

Om de kans op maagklachten te verminderen, moet mexiletine worden ingenomen met voedsel of onmiddellijk na de maaltijd of met melk of een antacidum.

mexiletine werkt het beste bij een constante hoeveelheid in het bloed. Om te voorkomen dat dit bedrag constant, geen enkele dosis over te slaan. Ook is het best om de doses op gelijkmatig momenten dag en nacht,. Bijvoorbeeld, als je 3 doses per dag nemen, de doses moeten ongeveer 8 uur na elkaar. Als dit interfereert met uw slaap of andere dagelijkse activiteiten, of als u hulp bij het plannen van de beste tijden om uw geneesmiddel nodig hebben, contact op met uw zorgverlener.

De dosis mexiletine zal verschillend zijn voor verschillende patiënten. Volg uw arts orders of de aanwijzingen op het etiket. De volgende informatie omvat alleen de gemiddelde doses mexiletine. Als uw dosis is anders, doe het niet veranderen, tenzij uw arts u vertelt dat te doen.

De hoeveelheid geneesmiddel die u afhankelijk van de sterkte van het geneesmiddel. Ook het aantal doses u elke dag in te nemen, de toegestane tijd tussen de doses en de duur van het geneesmiddel in te nemen ben je afhankelijk van de medisch probleem waarvoor u gebruik van het geneesmiddel.

Als u een dosis van mexiletine mist, neem dan zo spoedig mogelijk. Echter, als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla de gemiste dosis over en ga terug naar uw normale doseringsschema. Niet doses verdubbelen.

Bewaar het geneesmiddel in een afgesloten container bij kamertemperatuur, weg van warmte, vocht en direct licht. Vorstvrij bewaren.

Buiten het bereik van kinderen.

Bewaar geen verouderde medicijnen of medicijnen niet meer nodig.

Correct gebruik van mexiletine

Het is belangrijk dat uw arts uw vooruitgang te controleren op regelmatige bezoeken om te controleren of het medicijn goed werkt. Dit zal zorgen voor wijzigingen worden aangebracht in de hoeveelheid medicijnen die u gebruikt, indien nodig.

Uw arts kan vragen om een ​​medische identiteitskaart of armband waarin staat dat u gebruik maakt van mexiletine dragen.

Voordat met elke vorm van chirurgische ingreep (inclusief een tandheelkundige ingreep) of spoedbehandeling, vertel de arts of tandarts in beschuldiging dat u neemt mexiletine.

Mexiletine kan ertoe leiden dat sommige mensen duizelig, licht in het hoofd, of minder alert zijn dan ze normaal geworden. Zorg dat u weet hoe u reageert op mexiletine voordat u gaat rijden, gebruik van machines, of iets anders die gevaarlijk kunnen zijn als je duizelig bent of niet alert doen.

Samen met zijn nodig effecten, kan een geneesmiddel enige ongewenste effecten veroorzaken. Hoewel niet alle van deze bijwerkingen kunnen optreden, als ze optreden kunnen ze medische hulp nodig.

Neem contact op met uw arts zo spoedig mogelijk als een van de volgende bijwerkingen optreden

Sommige bijwerkingen kunnen optreden die meestal geen directe medische zorg nodig hebben. Deze bijwerkingen kunnen verdwijnen tijdens de behandeling als uw lichaam zich aanpast aan het geneesmiddel. Ook kan uw zorgverlener in staat zijn om u te vertellen over manieren om te voorkomen of te verminderen een aantal van deze bijwerkingen. Neem contact op met uw zorgverlener als één van de volgende bijwerkingen blijven of hinderlijk zijn of als u vragen heeft over hen

Andere bijwerkingen die niet in de lijst kan zich ook voordoen bij sommige patiënten. Als u nog andere effecten opmerkt, contact op met uw zorgverlener.

Voorzorgsmaatregelen tijdens het gebruik van mexiletine

alleen de beschikbaarheid Rx Recept

Zwangerschap Categorie C risico kan niet worden uitgesloten

CSA Schedule N geen gecontroleerde drug

Goedkeuring Geschiedeniskalender Drug geschiedenis aan de FDA

Ventriculaire tachycardie atenolol, amiodaron, propranolol, lidocaïne, flecaïnide, Inderal, Tenormin, propafenon, vasopressine, Rythmol, Pacerone, Tambocor

mexiletine Side Effects

mexiletine

Aritmie amiodaron, propranolol, verapamil, lidocaïne, Inderal, Tikosyn, Pacerone, Cordarone, kinidine, procaïnamide, Calan, dofetilide