midazolam (injectie route) beschrijving en merknamen

Canadese Merknaam

Midazolam wordt gebruikt om slaperigheid of sufheid te produceren en om angst voor de operatie of bepaalde procedures te verlichten. Midazolam wordt ook gegeven aan amnesie (geheugenverlies) te produceren, zodat de patiënt geen ongemak of bijwerkingen die kunnen optreden na een operatie of procedure zullen herinneren. Het wordt ook gebruikt om bewustzijnsverlies produceren voor en tijdens de operatie. Midazolam wordt soms gebruikt bij patiënten die in het ziekenhuis intensive care units tot bewusteloosheid veroorzaken. Hierdoor kan de patiënt de spanning weerstaan ​​om in de intensive care en de patiënt helpen samenwerken wanneer een machine moet worden gebruikt om te helpen met de ademhaling.

Midazolam wordt alleen gegeven door of onder direct toezicht van een arts opgeleid om dit geneesmiddel te gebruiken. Als u midazolam zal ontvangen tijdens de operatie, zal uw arts of anesthesist u het geneesmiddel te geven en op de voet volgen uw vooruitgang.

Zodra een geneesmiddel voor marketing goedgekeurd voor een bepaalde toepassing, kan ervaring blijkt dat het ook bruikbaar voor andere medische problemen. Hoewel dit gebruik niet wordt opgenomen in het product labeling, midazolam wordt gebruikt in bepaalde patiënten met de volgende medische aandoening

Dit product is beschikbaar in de volgende toedieningsvormen

Oplossing