migratine

Therapeutische klasse: Paracetamol Combination

Gebruikt Voor Migratine

Farmacologische klasse: Isometheptene

Dit geneesmiddel is alleen verkrijgbaar met een recept van uw arts.

Bij de beslissing om een ​​medicijn te gebruiken, moeten de risico’s van het geneesmiddel worden afgewogen tegen het goed zal doen. Dit is een beslissing die u en uw arts zal maken. Voor dit geneesmiddel, moet het volgende worden overwogen

Vertel uw arts als u ooit een ongewone of allergische reactie op dit geneesmiddel of andere geneesmiddelen hebben gehad. Vertel uw zorgverlener als u een andere soorten allergieën, zoals voor voedsel, kleurstoffen, conserveringsmiddelen, of dieren. Voor niet-receptplichtige producten, lees het etiket of de verpakking ingrediënten zorgvuldig.

Studies met dit geneesmiddel zijn uitgevoerd bij volwassen patiënten, en er is geen specifieke informatie over het gebruik bij kinderen.

Veel geneesmiddelen zijn niet getest bij oudere mensen. Daarom kan het niet bekend of ze werken precies dezelfde manier in jongere volwassenen of indien zij veroorzaken verschillende bijwerkingen of problemen bij ouderen. Er is geen specifieke informatie vergelijken gebruik van deze combinatie geneesmiddel bij ouderen gebruik in andere leeftijdsgroepen.

Er zijn geen adequate studies bij vrouwen voor het bepalen van zuigeling risico bij het gebruik van deze medicatie tijdens de borstvoeding. Weeg de potentiële voordelen tegen de mogelijke risico’s voordat u dit medicijn tijdens de borstvoeding.

Voordat u Migratine

Hoewel bepaalde geneesmiddelen niet samen helemaal gebruikt, in andere gevallen twee verschillende geneesmiddelen kunnen samen worden gebruikt, zelfs als een interactie optreden. In deze gevallen kan uw arts de dosering te veranderen, of andere voorzorgsmaatregelen nodig zijn. Wanneer u dit geneesmiddel gebruikt, is het vooral belangrijk dat uw arts weten of u één van de onderstaande geneesmiddelen. De volgende interacties zijn geselecteerd op basis van hun mogelijke betekenis en zijn niet noodzakelijk allemaal inbegrepen.

Het gebruik van dit geneesmiddel met een van de volgende geneesmiddelen wordt niet aanbevolen. Uw arts kan besluiten om u te behandelen met deze medicatie of wijzigen enkele van de andere geneesmiddelen die u neemt.

Gebruik van dit geneesmiddel met een van de volgende geneesmiddelen wordt gewoonlijk niet aanbevolen, maar kan in sommige gevallen nodig. Als beide geneesmiddelen samen worden voorgeschreven, kan uw arts de dosering of hoe vaak u een of beide van de geneesmiddelen te gebruiken veranderen.

Het gebruik van dit geneesmiddel met een van de volgende geneesmiddelen kunnen een verhoogd risico op bepaalde bijwerkingen veroorzaken, maar het gebruik van beide geneesmiddelen kan de beste behandeling voor u zijn. Als beide geneesmiddelen samen worden voorgeschreven, kan uw arts de dosering of hoe vaak u een of beide van de geneesmiddelen te gebruiken veranderen.

Bepaalde geneesmiddelen mogen niet gebruikt worden op of rond het tijdstip van het eten van voedsel of het eten van bepaalde soorten voedsel, aangezien interacties kunnen optreden. Gebruik van alcohol of tabak met bepaalde geneesmiddelen kunnen ook leiden tot interacties optreden. De volgende interacties zijn geselecteerd op basis van hun mogelijke betekenis en zijn niet noodzakelijk allemaal inbegrepen.

Gebruik van dit geneesmiddel met een van de volgende is doorgaans niet aanbevolen, maar kan onvermijdelijk in sommige gevallen. Indien samen gebruikt, kan uw arts de dosis veranderen of hoe vaak u dit geneesmiddel gebruikt, of geeft u speciale instructies over het gebruik van voedsel, alcohol of tabak.

Gebruik van dit geneesmiddel met een van de volgende kan een verhoogd risico op bepaalde bijwerkingen veroorzaken, maar kan onvermijdelijk in sommige gevallen. Indien samen gebruikt, kan uw arts de dosis veranderen of hoe vaak u dit geneesmiddel gebruikt, of geeft u speciale instructies over het gebruik van voedsel, alcohol of tabak.

De aanwezigheid van andere medische problemen kunnen het gebruik van dit geneesmiddel beïnvloeden. Zorg ervoor dat u uw arts als u nog andere medische problemen, vooral

Dit gedeelte bevat informatie over het juiste gebruik van een aantal producten die isometheptene, dichloralphenazone en paracetamol bevatten. Het kan niet specifiek Migratine zijn. Gelieve te lezen met zorg.

Neem dit geneesmiddel alleen zoals aangegeven door uw arts. Neem niet meer van te nemen, het niet vaker ingenomen dan voorgeschreven, en neem het niet elke dag gedurende enkele dagen op een rij. Als het bedrag dat u bent te nemen uw hoofdpijn niet ontslaat, contact op met uw arts. Als hoofdpijn geneesmiddel te vaak wordt gebruikt, kan het zijn effectiviteit verliest of zelfs een soort fysische afhankelijkheid veroorzaken. Als dit gebeurt, kan uw hoofdpijn eigenlijk erger. Ook het nemen van te veel paracetamol kan leverschade veroorzaken.

Dit geneesmiddel werkt het beste als je

Mensen die krijgen veel hoofdpijn kunnen nemen een ander geneesmiddel om te helpen bij het voorkomen van hoofdpijn. Het is belangrijk dat u volg de aanwijzingen van uw arts, zelfs als uw hoofdpijn blijven voordoen. -Hoofdpijn voorkomen van geneesmiddelen kan enkele weken duren om te gaan werken. Zelfs nadat ze beginnen met werken, uw hoofdpijn kan niet helemaal weg te gaan. Toch moet je hoofdpijn minder vaak voorkomen en moeten minder ernstig en gemakkelijker te verlichten, dan voorheen. Dit zal het bedrag van hoofdpijn relievers die je nodig hebt te verminderen. Als u geen verbetering na een aantal weken van hoofdpijn te voorkomen behandeling opmerkt, contact op met uw arts.

De dosis van dit geneesmiddel zal verschillend zijn voor verschillende patiënten. Volg uw arts orders of de aanwijzingen op het etiket. De volgende informatie bevat alleen de gemiddelde doses van dit geneesmiddel. Als uw dosis is anders, doe het niet veranderen, tenzij uw arts u vertelt dat te doen.

De hoeveelheid geneesmiddel die u afhankelijk van de sterkte van het geneesmiddel. Ook het aantal doses u elke dag in te nemen, de toegestane tijd tussen de doses en de duur van het geneesmiddel in te nemen ben je afhankelijk van de medisch probleem waarvoor u gebruik van het geneesmiddel.

Neem contact op met uw arts

Controleer de etiketten van alle nonprescription (over-the-counter [OTC]) en receptplichtige geneesmiddelen u nu. Inname met andere geneesmiddelen die samen bevatten paracetamol met dit geneesmiddel kan leiden tot een overdosis. Als u vragen heeft over dit contact op met uw zorgverlener.

Dit geneesmiddel kan ertoe leiden dat sommige mensen slaperig, duizelig of minder alert zijn dan ze normaal geworden. Deze effecten kunnen in het bijzonder ernstig zijn als u ook het centraal zenuwstelsel onderdrukken (geneesmiddelen die vertragen het zenuwstelsel, wat kan leiden tot slaperigheid) samen met dit geneesmiddel. Enkele voorbeelden van CNS depressiva zijn antihistaminica of medicijnen voor hooikoorts, andere allergieën of verkoudheid, sedativa, tranquillizers, of slapen geneeskunde; recept pijnstillers of verdovende middelen, barbituraten, geneeskunde voor epileptische aanvallen, spierverslappers, anti-emetica (medicijnen die voorkomen of te verlichten misselijkheid of braken), en anesthetica. Als u niet in staat om te gaan liggen voor een tijdje, zorg ervoor dat u weet hoe u reageert op dit geneesmiddel of een combinatie van medicijnen voordat u gaat rijden, het bedienen van machines, of iets anders die gevaarlijk kunnen zijn als u slaperig of duizelig bent of niet doen alert.

Drink geen alcohol terwijl u dit geneesmiddel. Om dit te doen kan de kans op schade aan de lever veroorzaakt door paracetamol te verhogen, vooral als je drinkt grote hoeveelheden alcoholische dranken regelmatig. Ook, omdat het drinken van alcoholische dranken uw hoofdpijn erger kunnen maken of ervoor zorgen dat nieuwe hoofdpijn voor te komen, mensen die vaak hoofdpijn krijgen moet waarschijnlijk alcohol te vermijden.

Correct gebruik van isometheptene, dichloralphenazone en paracetamol

Samen met zijn nodig effecten, kan een geneesmiddel enige ongewenste effecten veroorzaken. Hoewel niet alle van deze bijwerkingen kunnen optreden, als ze optreden kunnen ze medische hulp nodig.

Neem contact op met uw arts zo spoedig mogelijk als een van de volgende bijwerkingen optreden

Sommige bijwerkingen kunnen optreden die meestal geen directe medische zorg nodig hebben. Deze bijwerkingen kunnen verdwijnen tijdens de behandeling als uw lichaam zich aanpast aan het geneesmiddel. Ook kan uw zorgverlener in staat zijn om u te vertellen over manieren om te voorkomen of te verminderen een aantal van deze bijwerkingen. Neem contact op met uw zorgverlener als één van de volgende bijwerkingen blijven of hinderlijk zijn of als u vragen heeft over hen

Andere bijwerkingen die niet in de lijst kan zich ook voordoen bij sommige patiënten. Als u nog andere effecten opmerkt, contact op met uw zorgverlener.

Voorzorgsmaatregelen tijdens het gebruik van Migratine

alleen de beschikbaarheid Rx Recept

Zwangerschap Categorie N Niet geclassificeerd

CSA Schedule 4 Sommige potentieel voor misbruik

WADA Class WADA Anti-Doping Classification

Hoofdpijn naproxen, ibuprofen, Aleve, Fioricet, Advil, Motrin, Naprosyn, paracetamol / butalbital / cafeïne, Fiorinal, Midrin, 5-HTP, Fioricet met Codeine, Anaprox, Tylenol PM, Esgic, Sudafed PE Pressure + Pijn, Bupap, Percogesic, Motrin IB, paracetamol / butalbital / cafeïne / codeïne, Naprelan

Migratine Side Effects

Migratine (paracetamol / dichloralphenazone / isometheptene mucaat)