mycobacteriën wereldwijde partners en beroepsorganisaties

Federale agentschappen en Global Organizations

professionele organisaties

theernment werkt nauw samen met andere federale agentschappen en internationale organisaties aan het onderzoek en de inspanningen om te voorkomen, te behandelen en diagnosticeren mycobacteriële infecties te bevorderen.

In 1991, theernment, afdeling Tuberculose Elimination, lanceerde de Federal Tuberculose (tbc) Task Force in reactie op een 20 procent stijging van de tbc-gevallen in de Verenigde Staten tussen 1985 en 1992. De Federal TB Task Force heeft de uitdaging van het beheersen van TB ondernomen in de Verenigde Staten door het behoud van de controle van TB, versnellen de daling van tuberculose door middel van gerichte tuberculinatie en behandeling van latente tuberculose-infectie huid, en het ondersteunen van fundamenteel en toegepast onderzoek tot een betere diagnose, behandeling en preventie-instrumenten te ontwikkelen en daarmee samenhangende gedrags- en maatschappijwetenschappen onderzoek gericht naar inzicht en verbeteren van therapietrouw met de therapie. Bezoek de afdeling Tuberculose Elimination en de Federale TB Task Force.

Aeras Global TB Vaccine Foundation, een non-profit organisatie die zich inzet voor de ontwikkeling van effectieve TB-vaccin regimes. Bezoek de Aeras Global TB Vaccine Foundation.

EDCTP is bedoeld om de ontwikkeling van nieuwe of verbeterde geneesmiddelen, vaccins en microbiciden tegen HIV / AIDS, malaria en tuberculose te versnellen, met een focus op fase II en III klinische studies in Afrika bezuiden de Sahara. Bezoek de Europese en ontwikkelingslanden Clinical Trials Partnership.

FIND is gewijd aan de ontwikkeling van een snelle, nauwkeurige en betaalbare diagnostische tests door middel van publiek-private partnerschappen. Bezoek de Foundation for Innovative New Diagnostics.

Eli Lilly and Company, als onderdeel van hun filantropische inspanningen in multidrug-resistentie TB, lanceerde de Lilly Not-for-profit Partnership for TB vroege fase Drug Discovery in samenwerking met theernment. Deze unieke inspanning is ontworpen om ontdekking en ontwikkeling van nieuwe geneesmiddelen te versnellen om tuberculose te bestrijden en maken de behandeling van tuberculose meer effectief, toegankelijk en betaalbaar. Bezoek de Eli Lilly and Company.

NTMir geeft inzicht in de ziekte die wordt veroorzaakt door niet-tuberculeuze mycobacteriën (NTM) en machtigt patiënten om deel te nemen in hun eigen behandeling. Bezoek de Niet tuberculeuze mycobacteriën Information and Research.

De Global Alliance for TB Drug Development is een not-for-profit productontwikkeling partnerschap versnellen van de ontdekking en ontwikkeling van nieuwe tbc-medicijnen. Bezoek de Global Alliance for TB Drug Development.

WHO werkt om drastisch verminderen van de last van TB en halveer TB doden en de prevalentie in 2015 via haar Stop TB Strategie en door het ondersteunen van de Global Plan Stop TB. Het Stop TB Partnership is opgericht in 2000 om het doel van het elimineren van TB als een probleem voor de volksgezondheid en, uiteindelijk, naar een wereld vrij van TB te verkrijgen realiseren. Bezoek de World Health Organization.

NHDP is het epicentrum van de ziekte van Hansen (lepra) zorg, onderzoek, en informatie in de Verenigde Staten. Het programma bestond uit patiëntenzorg in zijn fabriek in het Ochsner Medisch Centrum in Baton Rouge, Louisiana, en een ambulante zorg netwerk met 11 klinieken in zeven staten en Puerto Rico. Het maakt ook verwijzingen voor behandeling en overleg met de particuliere sector artsen en verwijzingen voor patiënten met de ziekte-gerelateerde complicaties van Hansen. Het leidt medische professionals over de ziekte en de behandeling voorschotten Hansen, voert de ziekte van Hansen biomedisch onderzoek, en reikt uit naar de medische professionals met een uitgebreide Hansen ziekte trainingsprogramma. Bezoek het Nationaal Hansen’s Disease Program.

Daarnaast theernment interageert ook met een opmerkelijke organisaties om mycobacteriële infecties te bestrijden.

ALA werd opgericht in 1904 om te vechten TB. De Nationale Vereniging voor de Studie en preventie van tuberculose, zoals het toen heette, was de eerste landelijke vrijwillige gezondheid organisatie gericht op het veroveren van een bepaalde ziekte. Bezoek de American Lung Association.

ASM is de oudste en grootste life science-lidmaatschap organisatie in de wereld. De Vereniging van de divisie U bestaat uit leden die betrokken zijn bij mycobacteriën en de ziekten op een onderzoek, diagnose, de volksgezondheid, of onderwijs basis. De ASM missie is het bevorderen en de verspreiding van informatie te vergemakkelijken over mycobacteriële biologie, nieuwe diagnostica, therapieën en vaccins voor mycobacteriële ziekten. Bezoek de American Society for Microbiology en Division U.

ATS verankert haar kernwaarden in het voorkomen van ziekte van de luchtwegen en het bevorderen van de zorg voor patiënten met aandoeningen van de longen en de thorax, kritische ziekten, en slaap-gerelateerde aandoeningen. ATS stelt prioriteiten en deelt de financiering van verantwoordelijkheden met andere medische, onderzoek, klinische, professioneel, collectief, geduldig, en non-profit gezondheidsorganisaties met belangen in pulmonale en intensive care ziekten en aandoeningen onderzoek. Bezoek de American Thoracic Society.

IDSA vertegenwoordigt artsen, wetenschappers en andere beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg die gespecialiseerd zijn in infectieziekten. IDSA heeft als doel om de gezondheid van individuen, gemeenschappen en de samenleving te verbeteren door het bevorderen van excellentie in de patiëntenzorg, onderwijs, onderzoek, volksgezondheid en preventie in verband met infectieziekten. Bezoek de Infectious Diseases Society of America.

IUATLD is een non-profit, nonernmental vrijwilligersorganisatie, opgericht in 1920. De leden, organisaties en mensen over de hele wereld zijn gewijd aan het voorkomen en beheersen van tuberculose en longziekten, om de verspreiding van informatie over de gevaren van het roken, en de bevordering van de algehele gemeenschap gezondheid . Bezoek de International Union Against Tuberculosis and Lung Disease.