Mycostatin poeder actueel

Gebruikt Voor Mycostatin Powder

Therapeutische klasse: Antifungale

Chemische Klasse: polyeen

Nystatin is beschikbaar in de VS alleen met een recept van uw arts.

Bij de beslissing om een ​​medicijn te gebruiken, moeten de risico’s van het geneesmiddel worden afgewogen tegen het goed zal doen. Dit is een beslissing die u en uw arts zal maken. Voor dit geneesmiddel, moet het volgende worden overwogen

Vertel uw arts als u ooit een ongewone of allergische reactie op dit geneesmiddel of andere geneesmiddelen hebben gehad. Vertel uw zorgverlener als u een andere soorten allergieën, zoals voor voedsel, kleurstoffen, conserveringsmiddelen, of dieren. Voor niet-receptplichtige producten, lees het etiket of de verpakking ingrediënten zorgvuldig.

Hoewel er geen specifieke informatie vergelijken gebruik van topische nystatine bij kinderen gebruik in andere leeftijdsgroepen, is dit geneesmiddel niet verwacht verschillende bijwerkingen of bij kinderen dan in volwassenen veroorzaken.

Veel geneesmiddelen zijn niet specifiek onderzocht bij oudere mensen. Daarom kan het niet bekend of ze werken precies dezelfde manier in jongere volwassenen of indien zij veroorzaken verschillende bijwerkingen of problemen bij ouderen. Er is geen specifieke informatie over het vergelijken van het gebruik van actuele nystatine bij ouderen met gebruik in andere leeftijdsgroepen.

Voordat u Mycostatin Powder

Hoewel bepaalde geneesmiddelen niet samen helemaal gebruikt, in andere gevallen twee verschillende geneesmiddelen kunnen samen worden gebruikt, zelfs als een interactie optreden. In deze gevallen kan uw arts de dosering te veranderen, of andere voorzorgsmaatregelen nodig zijn. Vertel uw arts als u het nemen van eventuele andere recept of nonprescription (over-the-counter [OTC]) geneeskunde.

Bepaalde geneesmiddelen mogen niet gebruikt worden op of rond het tijdstip van het eten van voedsel of het eten van bepaalde soorten voedsel, aangezien interacties kunnen optreden. Gebruik van alcohol of tabak met bepaalde geneesmiddelen kunnen ook leiden tot interacties optreden. Bespreek met uw arts het gebruik van uw geneesmiddel met voedsel, alcohol of tabak.

Dit gedeelte bevat informatie over het juiste gebruik van een aantal producten die nystatine bevatten. Het kan niet specifiek Mycostatin poeder. Gelieve te lezen met zorg.

Topicale nystatine mag niet worden gebruikt in de ogen.

Breng voldoende nystatine naar het getroffen gebied te dekken.

Voor patiënten met de poedervorm van dit geneesmiddel op de voeten

Het gebruik van elke vorm van afsluitend verband (luchtdicht bekleding, zoals keuken plastic wrap) over dit geneesmiddel kan de kans op irritatie te verhogen. Daarom niet bandage, wrap, of een afsluitende dressing over dit geneesmiddel tenzij dit te doen door uw arts toe te passen. Bij het gebruik van dit geneesmiddel op de luier gebied van kinderen, vermijd strakke luiers en plastic broek.

Om u te helpen opruimen van uw infectie volledig, houdt het gebruik van dit geneesmiddel voor de full-time van de behandeling, zelfs als uw conditie is verbeterd. Gebruik geen doses niet te missen.

De dosis van dit geneesmiddel zal verschillend zijn voor verschillende patiënten. Volg uw arts orders of de aanwijzingen op het etiket. De volgende informatie bevat alleen de gemiddelde doses van dit geneesmiddel. Als uw dosis is anders, doe het niet veranderen, tenzij uw arts u vertelt dat te doen.

De hoeveelheid geneesmiddel die u afhankelijk van de sterkte van het geneesmiddel. Ook het aantal doses u elke dag in te nemen, de toegestane tijd tussen de doses en de duur van het geneesmiddel in te nemen ben je afhankelijk van de medisch probleem waarvoor u gebruik van het geneesmiddel.

Als u een dosis van dit geneesmiddel, neem dan zo spoedig mogelijk. Echter, als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla de gemiste dosis over en ga terug naar uw normale doseringsschema. Niet doses verdubbelen.

Bewaar het geneesmiddel in een afgesloten container bij kamertemperatuur, weg van warmte, vocht en direct licht. Vorstvrij bewaren.

Buiten het bereik van kinderen.

Bewaar geen verouderde medicijnen of medicijnen niet meer nodig.

Samen met zijn nodig effecten, kan een geneesmiddel enige ongewenste effecten veroorzaken. Hoewel niet alle van deze bijwerkingen kunnen optreden, als ze optreden kunnen ze medische hulp nodig.

Neem contact op met uw arts zo spoedig mogelijk als een van de volgende bijwerkingen optreden

Andere bijwerkingen die niet in de lijst kan zich ook voordoen bij sommige patiënten. Als u nog andere effecten opmerkt, contact op met uw zorgverlener.

Correct gebruik van nystatine

alleen de beschikbaarheid Rx Recept

Zwangerschap Categorie C risico kan niet worden uitgesloten

CSA Schedule N geen gecontroleerde drug

Goedkeuring Geschiedeniskalender Drug geschiedenis aan de FDA

Vaginale schimmelinfectie fluconazol, nystatine actueel, clotrimazol actueel, Diflucan, Acidophilus, miconazol actueel, Lactobacillus acidophilus, itraconazol, Nystop, Sporanox, Terazol

Cutane candidiasis nystatine actueel, clotrimazol actueel, ketoconazol actueel, terbinafine, Lamisil, miconazol actueel, Nystop, Mycolog II, ciclopirox actueel, Canesten, econazol actueel, Loprox

Mycostatin Powder Side Effects

Mycostatin Topical (nystatine actueel)