Naglazyme (intraveneus)

gal-SUL-fase

In het U.S.

Beschikbare Dosage Forms

Therapeutische klasse: Endocriene-Metabolic Agent

Farmacologische klasse: Enzyme

Galsulfase injectie wordt gebruikt om symptomen van een erfelijke ziekte genaamd mucopolysaccharidosis (MPS VI) ziekte of Maroteaux-Lamy syndroom te behandelen. Dit geneesmiddel verbetert wandelen en traplopen vermogen bij patiënten die bij gebrek aan een bepaald enzym genaamd N-acetylgalactosamine 4-sulfatase in het lichaam.

Dit geneesmiddel wordt alleen gegeven door of onder direct toezicht van een arts.

Bij de beslissing om een ​​medicijn te gebruiken, moeten de risico’s van het geneesmiddel worden afgewogen tegen het goed zal doen. Dit is een beslissing die u en uw arts zal maken. Voor dit geneesmiddel, moet het volgende worden overwogen

Vertel uw arts als u ooit een ongewone of allergische reactie op dit geneesmiddel of andere geneesmiddelen hebben gehad. Vertel uw zorgverlener als u een andere soorten allergieën, zoals voor voedsel, kleurstoffen, conserveringsmiddelen, of dieren. Voor niet-receptplichtige producten, lees het etiket of de verpakking ingrediënten zorgvuldig.

Passende studies uitgevoerd tot op heden niet aangetoond pediatrische-specifieke problemen die het nut van galsulfase injectie bij kinderen van 5 jaar en ouder zou beperken. Uw arts kan ervoor kiezen om dit geneesmiddel te gebruiken bij kinderen jonger dan 5 jaar naar eigen goeddunken.

Passende studies zijn niet uitgevoerd naar de relatie van de leeftijd aan de gevolgen van galsulfase injectie in de geriatrische bevolking. De veiligheid en werkzaamheid zijn niet vastgesteld.

Er zijn geen adequate studies bij vrouwen voor het bepalen van zuigeling risico bij het gebruik van deze medicatie tijdens de borstvoeding. Weeg de potentiële voordelen tegen de mogelijke risico’s voordat u dit medicijn tijdens de borstvoeding.

Hoewel bepaalde geneesmiddelen niet samen helemaal gebruikt, in andere gevallen twee verschillende geneesmiddelen kunnen samen worden gebruikt, zelfs als een interactie optreden. In deze gevallen kan uw arts de dosering te veranderen, of andere voorzorgsmaatregelen nodig zijn. Vertel uw arts als u het nemen van eventuele andere recept of nonprescription (over-the-counter [OTC]) geneeskunde.

Bepaalde geneesmiddelen mogen niet gebruikt worden op of rond het tijdstip van het eten van voedsel of het eten van bepaalde soorten voedsel, aangezien interacties kunnen optreden. Gebruik van alcohol of tabak met bepaalde geneesmiddelen kunnen ook leiden tot interacties optreden. Bespreek met uw arts het gebruik van uw geneesmiddel met voedsel, alcohol of tabak.

De aanwezigheid van andere medische problemen kunnen het gebruik van dit geneesmiddel beïnvloeden. Zorg ervoor dat u uw arts als u nog andere medische problemen, vooral

Een verpleegkundige of andere opgeleide zorgverlener zal u of uw kind dit geneesmiddel geven in een ziekenhuis. Dit geneesmiddel wordt toegediend via een naald geplaatst in één van uw aderen.

De gebruikelijke dosis schema voor dit geneesmiddel is een keer per week. Dit geneesmiddel moet langzaam worden gegeven, zodat de naald in de plaats voor minstens 4 uur blijven.

U of uw kind kan ook medicijnen krijgen om mogelijke allergische reacties op de injectie te voorkomen.

Als u gaat gebruik van dit geneesmiddel voor een lange tijd, is het zeer belangrijk dat uw arts controleert u of uw kind bij regelmatige bezoeken voor enige problemen of ongewenste effecten die kunnen worden veroorzaakt door dit geneesmiddel.

Dit geneesmiddel kan ernstige vormen van allergische reacties, waaronder anafylaxie veroorzaken. Anafylaxie kan levensbedreigend zijn en vereist onmiddellijke medische aandacht. Vertel uw arts of verpleegkundige meteen als u duizeligheid, duizeligheid, huiduitslag, jeuk, heesheid, moeite met ademhalen of slikken, of zwelling van uw handen, gezicht of mond terwijl u of uw kind gebruik van dit geneesmiddel.

Dit medicijn kan hoofdpijn en huidreacties, zoals huiduitslag of jeuk veroorzaken, terwijl u het ontvangen van de injectie of binnen 24 uur na ontvangst. Neem contact op met uw arts of verpleegkundige meteen als u of uw kind een van deze symptomen hebben.

Dit geneesmiddel kan koorts en allergische reacties veroorzaken. U of uw kind medicijnen krijgen om deze bijwerkingen te voorkomen, en dat de geneeskunde kan u slaperig maken. Rijd niet, het gebruik van machines, of iets anders die gevaarlijk kunnen zijn als je niet alert te doen.

Vertel het uw arts meteen als je rug pijn, verlamming van de ledematen, of het verlies van de blaas of darmen controle na het ontvangen van dit geneesmiddel. Dit kunnen symptomen van een aandoening genaamd spinale of cervicale snoer compressie (SCC).

Uw arts kan wilt u of uw kind aan een patiënt register voor patiënten gebruik van dit geneesmiddel aan te sluiten. Dit zal u helpen de voortgang van de ziekte te volgen, terwijl op de lange termijn behandeling met dit geneesmiddel.

Samen met zijn nodig effecten, kan een geneesmiddel enige ongewenste effecten veroorzaken. Hoewel niet alle van deze bijwerkingen kunnen optreden, als ze optreden kunnen ze medische hulp nodig.

Neem contact op met uw arts of verpleegkundige onmiddellijk als een van de volgende bijwerkingen optreden

Sommige bijwerkingen kunnen optreden die meestal geen directe medische zorg nodig hebben. Deze bijwerkingen kunnen verdwijnen tijdens de behandeling als uw lichaam zich aanpast aan het geneesmiddel. Ook kan uw zorgverlener in staat zijn om u te vertellen over manieren om te voorkomen of te verminderen een aantal van deze bijwerkingen. Neem contact op met uw zorgverlener als één van de volgende bijwerkingen blijven of hinderlijk zijn of als u vragen heeft over hen

Andere bijwerkingen die niet in de lijst kan zich ook voordoen bij sommige patiënten. Als u nog andere effecten opmerkt, contact op met uw zorgverlener.