nicotine orale, transdermale

Gebruikt Voor nicotine

Therapeutische klasse: Stoppen met roken Agent

Farmacologische klasse: Cholinergic

nicotine is zonder recept verkrijgbaar, maar bewijs van leeftijd (18 jaar of ouder) is vereist.

Bij de beslissing om een ​​medicijn te gebruiken, moeten de risico’s van het geneesmiddel worden afgewogen tegen het goed zal doen. Dit is een beslissing die u en uw arts zal maken. Voor nicotine, moet het volgende worden overwogen

Vertel uw arts als u ooit een ongewone of allergische reactie op nicotine of andere geneesmiddelen hebben gehad. Vertel uw zorgverlener als u een andere soorten allergieën, zoals voor voedsel, kleurstoffen, conserveringsmiddelen, of dieren. Voor niet-receptplichtige producten, lees het etiket of de verpakking ingrediënten zorgvuldig.

Passende studies zijn niet uitgevoerd naar de relatie van de leeftijd aan de gevolgen van nicotine vlekken op de huid in de pediatrische populatie. De veiligheid en werkzaamheid zijn niet vastgesteld. Kleine hoeveelheden nicotine kunnen ernstige ongewenste effecten veroorzaken bij kinderen, en pleisters bevatten genoeg nicotine om problemen, met inbegrip van gebruikte pleisters veroorzaken.

Geen informatie beschikbaar over de relatie tussen leeftijd om de effecten van nicotine pleisters bij geriatrische patiënten.

Vóór het gebruik van nicotine

Studies bij vrouwen borstvoeding hebben schadelijke baby effecten aangetoond. Een alternatief voor deze medicatie moet worden voorgeschreven of dat u moet stoppen met het geven van borstvoeding tijdens het gebruik van nicotine.

Hoewel bepaalde geneesmiddelen niet samen helemaal gebruikt, in andere gevallen twee verschillende geneesmiddelen kunnen samen worden gebruikt, zelfs als een interactie optreden. In deze gevallen kan uw arts de dosering te veranderen, of andere voorzorgsmaatregelen nodig zijn. Als u het nemen van nicotine, is het vooral belangrijk dat uw arts weten of u één van de onderstaande geneesmiddelen. De volgende interacties zijn geselecteerd op basis van hun mogelijke betekenis en zijn niet noodzakelijk allemaal inbegrepen.

Nicotine gebruik met een van de volgende geneesmiddelen wordt gewoonlijk niet aanbevolen, maar kan in sommige gevallen nodig. Als beide geneesmiddelen samen worden voorgeschreven, kan uw arts de dosering of hoe vaak u een of beide van de geneesmiddelen te gebruiken veranderen.

Bepaalde geneesmiddelen mogen niet gebruikt worden op of rond het tijdstip van het eten van voedsel of het eten van bepaalde soorten voedsel, aangezien interacties kunnen optreden. Gebruik van alcohol of tabak met bepaalde geneesmiddelen kunnen ook leiden tot interacties optreden. Bespreek met uw arts het gebruik van uw geneesmiddel met voedsel, alcohol of tabak.

De aanwezigheid van andere medische problemen kunnen het gebruik van nicotine beïnvloeden. Zorg ervoor dat u uw arts als u nog andere medische problemen, vooral

Gebruik de patches precies zoals aangegeven in de sectie dosering op het etiket. Vraag uw arts of apotheker als u vragen hebt.

nicotine wordt geleverd met een patiënt instructieboekje. Lees en volg deze instructies nauwkeurig.

Het is ook belangrijk om een ​​stop-roken programma dat kan onder meer onderwijs, counseling en psychologische ondersteuning gebruiken. Dit kan het makkelijker voor u om te stoppen met roken te maken.

Voor de meeste plekken, zal de sterkte van de pleister verminderd gedurende enkele weken tot gebruik wordt gestopt. Als u een patch die alleen beschikbaar is in één kracht te gebruiken, wordt het gebruik gestopt na de behandelperiode op het etiket vermeld.

NicoDerm® CQ patch

De dosis nicotine zal verschillend zijn voor verschillende patiënten. Volg uw arts orders of de aanwijzingen op het etiket. De volgende informatie omvat alleen de gemiddelde doses van nicotine. Als uw dosis is anders, doe het niet veranderen, tenzij uw arts u vertelt dat te doen.

De hoeveelheid geneesmiddel die u afhankelijk van de sterkte van het geneesmiddel. Ook het aantal doses u elke dag in te nemen, de toegestane tijd tussen de doses en de duur van het geneesmiddel in te nemen ben je afhankelijk van de medisch probleem waarvoor u gebruik van het geneesmiddel.

Bewaar het geneesmiddel in een afgesloten container bij kamertemperatuur, weg van warmte, vocht en direct licht. Vorstvrij bewaren.

Buiten het bereik van kinderen.

Bewaar geen verouderde medicijnen of medicijnen niet meer nodig.

Vraag uw zorgverlener hoe je zou moeten ontdoen van alle medicijnen die u niet gebruikt.

Na het verwijderen van een gebruikte pleister, vouw deze dubbel met de kleverige kanten op elkaar. Plaats de gebruikte pleister in zijn opbergetui en gooi het weg. Zorg ervoor dat het buiten het bereik van kinderen en huisdieren.

Het is belangrijk om de NicoDerm® CQ 3-stappen programma volledig af. Als u nodig hebt om de patch te gebruiken voor een langere tijd, overleg dan met uw arts.

Correct gebruik van nicotine

Zwangere vrouwen mogen alleen gebruik maken van nicotine zoals voorgeschreven door een arts. Sigarettenrook kan ernstige schade toebrengen aan uw kind. Probeer te stoppen met roken zonder gebruik van medicijnen. Hoewel nicotine wordt aangenomen dat het veiliger is dan roken, zijn de risico’s voor uw kind van nicotine niet volledig bekend.

Nicotine producten moeten buiten het bereik van kinderen en huisdieren worden gehouden. Kleine hoeveelheden nicotine kunnen ernstige bijwerkingen veroorzaken bij kinderen en gebruikte pleisters kan voldoende nicotine problemen veroorzaken. Als er een patch wordt ingeslikt, neem dan contact op zodra uw arts of Vergiftigingen Informatie Centrum.

Lichte jeuk, branderig of tintelend gevoel kan optreden wanneer de patch eerst wordt toegepast. Dit moet verdwijnen binnen 24 uur. Bel uw arts als u huiduitslag hebt of als uw huid is gezwollen of rood. Niet op een nieuwe patch.

De ondoorzichtige NicoDerm® CQ patch kan de huid brandwonden veroorzaken wanneer het wordt gebruikt tijdens een magnetic resonance imaging (MRI) scan. U moet de patch voor een MRI-procedure te verwijderen.

Geen andere medicijnen niet innemen, tenzij ze hebben met uw arts besproken. Dit is inclusief recept of nonprescription (over-the-counter [OTC]) geneesmiddelen en kruiden of vitaminesupplementen.

Samen met zijn nodig effecten, kan een geneesmiddel enige ongewenste effecten veroorzaken. Hoewel niet alle van deze bijwerkingen kunnen optreden, als ze optreden kunnen ze medische hulp nodig.

Neem contact op met uw arts onmiddellijk als één van de volgende bijwerkingen optreden

Get noodsituaties helpen onmiddellijk als een van de volgende symptomen van overdosering optreden

Voorzorgsmaatregelen tijdens het gebruik van nicotine

Sommige bijwerkingen kunnen optreden die meestal geen directe medische zorg nodig hebben. Deze bijwerkingen kunnen verdwijnen tijdens de behandeling als uw lichaam zich aanpast aan het geneesmiddel. Ook kan uw zorgverlener in staat zijn om u te vertellen over manieren om te voorkomen of te verminderen een aantal van deze bijwerkingen. Neem contact op met uw zorgverlener als één van de volgende bijwerkingen blijven of hinderlijk zijn of als u vragen heeft over hen

Andere bijwerkingen die niet in de lijst kan zich ook voordoen bij sommige patiënten. Als u nog andere effecten opmerkt, contact op met uw zorgverlener.

Beschikbaarheid Rx / OTC Rx en / of OTC

Zwangerschap Categorie D Positief bewijs van de risico’s

CSA Schedule N geen gecontroleerde drug

nicotine Side Effects

nicotine

Goedkeuring Geschiedeniskalender Drug geschiedenis aan de FDA

WADA Class WADA Anti-Doping Classification

Stoppen met roken bupropion, Chantix, nicotine, varenicline, Zyban, Nicoderm CQ, Nicorette, Nicotrol Inhaler, Habitrol, Buproban, Leader Nicotine Polacrilex, Nicotrol NS, Nicorelief, Commit