Nicotrol ns

Therapeutische klasse: Stoppen met roken Agent

Gebruikt Voor Nicotrol NS

Farmacologische klasse: Cholinergic

Dit geneesmiddel is alleen verkrijgbaar met een recept van uw arts.

Bij de beslissing om een ​​medicijn te gebruiken, moeten de risico’s van het geneesmiddel worden afgewogen tegen het goed zal doen. Dit is een beslissing die u en uw arts zal maken. Voor dit geneesmiddel, moet het volgende worden overwogen

Vertel uw arts als u ooit een ongewone of allergische reactie op dit geneesmiddel of andere geneesmiddelen hebben gehad. Vertel uw zorgverlener als u een andere soorten allergieën, zoals voor voedsel, kleurstoffen, conserveringsmiddelen, of dieren. Voor niet-receptplichtige producten, lees het etiket of de verpakking ingrediënten zorgvuldig.

Passende studies zijn niet uitgevoerd naar de relatie van de leeftijd aan de gevolgen van nicotine neusspray in de pediatrische populatie. De veiligheid en werkzaamheid zijn niet vastgesteld. Kleine hoeveelheden nicotine kunnen ernstige ongewenste effecten veroorzaken bij kinderen, en de neusspray bevat voldoende nicotine om problemen, met inbegrip van gebruikte flessen veroorzaken.

Hoewel passende studies over de relatie oud zijn om de effecten van nicotine neusspray zijn niet uitgevoerd in de geriatrische populatie werden geen geriatrische-problemen gedocumenteerd tot dusver. Echter, oudere patiënten meer kans op leeftijd gerelateerde nier-, lever- of hartproblemen, die voorzichtigheid en een aanpassing van de dosering voor patiënten die nicotine neusspray nodig hebben.

Studies bij vrouwen borstvoeding hebben schadelijke baby effecten aangetoond. Een alternatief voor deze medicatie moet worden voorgeschreven of dat u moet stoppen met het geven van borstvoeding tijdens het gebruik van dit geneesmiddel.

Voordat u Nicotrol NS

Hoewel bepaalde geneesmiddelen niet samen helemaal gebruikt, in andere gevallen twee verschillende geneesmiddelen kunnen samen worden gebruikt, zelfs als een interactie optreden. In deze gevallen kan uw arts de dosering te veranderen, of andere voorzorgsmaatregelen nodig zijn. Wanneer u dit geneesmiddel gebruikt, is het vooral belangrijk dat uw arts weten of u één van de onderstaande geneesmiddelen. De volgende interacties zijn geselecteerd op basis van hun mogelijke betekenis en zijn niet noodzakelijk allemaal inbegrepen.

Gebruik van dit geneesmiddel met een van de volgende geneesmiddelen wordt gewoonlijk niet aanbevolen, maar kan in sommige gevallen nodig. Als beide geneesmiddelen samen worden voorgeschreven, kan uw arts de dosering of hoe vaak u een of beide van de geneesmiddelen te gebruiken veranderen.

Bepaalde geneesmiddelen mogen niet gebruikt worden op of rond het tijdstip van het eten van voedsel of het eten van bepaalde soorten voedsel, aangezien interacties kunnen optreden. Gebruik van alcohol of tabak met bepaalde geneesmiddelen kunnen ook leiden tot interacties optreden. Bespreek met uw arts het gebruik van uw geneesmiddel met voedsel, alcohol of tabak.

De aanwezigheid van andere medische problemen kunnen het gebruik van dit geneesmiddel beïnvloeden. Zorg ervoor dat u uw arts als u nog andere medische problemen, vooral

Gebruik van dit geneesmiddel alleen zoals voorgeschreven door uw arts. Niet meer van het te gebruiken, gebruik het dan niet vaker, en niet te gebruiken voor een langere tijd dan uw dokter besteld.

Dit geneesmiddel moet komen met de patiënt instructies. Lees en volg deze instructies nauwkeurig. Vraag uw arts of apotheker als u vragen hebt.

Je moet volledig stoppen met roken voordat u start met het gebruik van dit geneesmiddel. Gebruik geen tabaksproducten niet gebruiken tijdens de behandeling. Als u nog steeds rookt met de neusspray kan ernstige ongewenste effecten van nicotine hebben.

Het is ook belangrijk om een ​​stop-roken programma dat kan onder meer onderwijs, counseling en psychologische ondersteuning gebruiken. Dit kan het makkelijker voor u om te stoppen met roken te maken.

Dit geneesmiddel mag alleen worden gebruikt in de neus. Snap het niet op uw huid of in de mond, ogen of oren. Als de spray krijgt op deze gebieden, spoel het getroffen gebied onmiddellijk en uitsluitend met water.

Gebruiken

De dosis van dit geneesmiddel zal verschillend zijn voor verschillende patiënten. Volg uw arts orders of de aanwijzingen op het etiket. De volgende informatie bevat alleen de gemiddelde doses van dit geneesmiddel. Als uw dosis is anders, doe het niet veranderen, tenzij uw arts u vertelt dat te doen.

De hoeveelheid geneesmiddel die u afhankelijk van de sterkte van het geneesmiddel. Ook het aantal doses u elke dag in te nemen, de toegestane tijd tussen de doses en de duur van het geneesmiddel in te nemen ben je afhankelijk van de medisch probleem waarvoor u gebruik van het geneesmiddel.

Bewaar het geneesmiddel in een afgesloten container bij kamertemperatuur, weg van warmte, vocht en direct licht. Vorstvrij bewaren.

Buiten het bereik van kinderen.

Bewaar geen verouderde medicijnen of medicijnen niet meer nodig.

Vraag uw zorgverlener hoe je zou moeten ontdoen van alle medicijnen die u niet gebruikt.

Als de fles leeg is, vervang de dop en gooi het weg. Zorg ervoor dat het buiten het bereik van kinderen en huisdieren.

Als de spray fles breekt of geneeskunde lekt uit de fles, draag rubberen handschoenen te vegen van de lekkage. Was het gebied volledig met behulp van een papieren handdoek. Nicotine kan worden geabsorbeerd door de huid en kunnen ernstige ongewenste effecten veroorzaken.

Correct gebruik van Nicotrol NS

Rook niet en gebruik geen tabaksproducten met de neusspray. Als u blijven roken of kauwen van tabak, kunnen er ernstige ongewenste effecten van nicotine hebben. Bel uw arts meteen als u duizeligheid, hoofdpijn, maagklachten, kwijlen, braken, diarree, koud zweet, wazig zicht, moeite gehoor, verwarring, flauwvallen, of zwakte.

Gebruik geen andere nicotine producten niet te gebruiken met de neusspray. Dit omvat nicotinepleisters, zuigtabletten of gom. U kunt ernstige ongewenste effecten hebben als u meer dan één nicotine product te gebruiken.

Zwangere vrouwen moeten alleen gebruik maken van dit geneesmiddel zoals voorgeschreven door een arts. Sigarettenrook kan ernstige schade toebrengen aan uw kind. Probeer te stoppen met roken zonder gebruik van medicijnen. De risico’s voor uw kind van dit geneesmiddel nog niet volledig bekend.

Nicotine producten moeten buiten het bereik van kinderen en huisdieren worden gehouden. Kleine hoeveelheden nicotine kunnen ernstige bijwerkingen veroorzaken bij kinderen, en een gebruikte fles kan voldoende nicotine problemen veroorzaken. Als de spray fles wordt aangeraakt door een kind, contact op te nemen in een keer op met uw arts of Vergiftigingen Informatie Centrum.

Tijdens de eerste week, kunt u een hete, peperige gevoel in je keel of neus, hoesten, een loopneus, niezen, of waterige ogen hebben. Stop niet met het gebruik van het geneesmiddel. Als u nog steeds de neusspray te gebruiken, moet u aan te passen aan deze effecten. Als deze effecten niet verminderen na enkele weken, contact op met uw arts.

Geen andere medicijnen niet innemen, tenzij ze hebben met uw arts besproken. Dit is inclusief recept of nonprescription (over-the-counter [OTC]) geneesmiddelen en kruiden of vitaminesupplementen.

Samen met zijn nodig effecten, kan een geneesmiddel enige ongewenste effecten veroorzaken. Hoewel niet alle van deze bijwerkingen kunnen optreden, als ze optreden kunnen ze medische hulp nodig.

Neem contact op met uw arts onmiddellijk als één van de volgende bijwerkingen optreden

Voorzorgsmaatregelen tijdens het gebruik van Nicotrol NS

Get noodsituaties helpen onmiddellijk als een van de volgende symptomen van overdosering optreden

Sommige bijwerkingen kunnen optreden die meestal geen directe medische zorg nodig hebben. Deze bijwerkingen kunnen verdwijnen tijdens de behandeling als uw lichaam zich aanpast aan het geneesmiddel. Ook kan uw zorgverlener in staat zijn om u te vertellen over manieren om te voorkomen of te verminderen een aantal van deze bijwerkingen. Neem contact op met uw zorgverlener als één van de volgende bijwerkingen blijven of hinderlijk zijn of als u vragen heeft over hen

Andere bijwerkingen die niet in de lijst kan zich ook voordoen bij sommige patiënten. Als u nog andere effecten opmerkt, contact op met uw zorgverlener.

Beschikbaarheid Rx / OTC Rx en / of OTC

Zwangerschap Categorie D Positief bewijs van de risico’s

Nicotrol NS Side Effects

Nicotrol NS (nicotine)

CSA Schedule N geen gecontroleerde drug

WADA Class WADA Anti-Doping Classification

Stoppen met roken bupropion, Chantix, nicotine, varenicline, Zyban, Nicoderm CQ, Nicorette, Nicotrol Inhaler, Habitrol, Buproban, Leader Nicotine Polacrilex, Commit, Nicorelief

 of gaat u lid worden van de Nicotrol NS steungroep te verbinden met anderen die dezelfde interesses hebben.