novaplus hydralazine-hydrochloride

Therapeutische klasse: perifeer vaatverwijdend

Gebruikt Voor Novaplus hydralazine hydrochloride

Hydralazine werkt door het ontspannen van de bloedvaten en het verhogen van de aanvoer van bloed en zuurstof naar het hart, terwijl het verminderen van de werkdruk.

Dit geneesmiddel wordt alleen gegeven door of onder direct toezicht van uw arts.

Bij de beslissing om een ​​medicijn te gebruiken, moeten de risico’s van het geneesmiddel worden afgewogen tegen het goed zal doen. Dit is een beslissing die u en uw arts zal maken. Voor dit geneesmiddel, moet het volgende worden overwogen

Vertel uw arts als u ooit een ongewone of allergische reactie op dit geneesmiddel of andere geneesmiddelen hebben gehad. Vertel uw zorgverlener als u een andere soorten allergieën, zoals voor voedsel, kleurstoffen, conserveringsmiddelen, of dieren. Voor niet-receptplichtige producten, lees het etiket of de verpakking ingrediënten zorgvuldig.

Passende studies over de relatie van de leeftijd aan de gevolgen van hydralazine injectie zijn niet uitgevoerd in de pediatrische populatie. Echter geen pediatrische specifieke problemen gedocumenteerd tot dusver.

Geen informatie beschikbaar over de relatie tussen leeftijd om de effecten van hydralazine injectie bij geriatrische patiënten.

Studies bij vrouwen wijzen erop dat deze medicatie vormt een minimaal risico voor de zuigeling bij gebruik tijdens het geven van borstvoeding.

Voordat u Novaplus hydralazine hydrochloride

Hoewel bepaalde geneesmiddelen niet samen helemaal gebruikt, in andere gevallen twee verschillende geneesmiddelen kunnen samen worden gebruikt, zelfs als een interactie optreden. In deze gevallen kan uw arts de dosering te veranderen, of andere voorzorgsmaatregelen nodig zijn. Vertel uw arts als u het nemen van eventuele andere recept of nonprescription (over-the-counter [OTC]) geneeskunde.

Bepaalde geneesmiddelen mogen niet gebruikt worden op of rond het tijdstip van het eten van voedsel of het eten van bepaalde soorten voedsel, aangezien interacties kunnen optreden. Gebruik van alcohol of tabak met bepaalde geneesmiddelen kunnen ook leiden tot interacties optreden. Bespreek met uw arts het gebruik van uw geneesmiddel met voedsel, alcohol of tabak.

De aanwezigheid van andere medische problemen kunnen het gebruik van dit geneesmiddel beïnvloeden. Zorg ervoor dat u uw arts als u nog andere medische problemen, vooral

Dit gedeelte bevat informatie over het juiste gebruik van een aantal producten die hydralazine bevatten. Het is misschien niet specifiek voor Novaplus hydralazine Hydrochloride zijn. Gelieve te lezen met zorg.

Een verpleegkundige of andere opgeleide zorgverlener zal u dit geneesmiddel geven in een ziekenhuis. Dit geneesmiddel wordt toegediend via een naald geplaatst in één van uw aderen.

Uw arts zal u een paar doses van dit geneesmiddel te geven tot uw toestand verbetert, en schakel je naar een oraal geneesmiddel dat op dezelfde manier werkt. Als u zich zorgen maakt over deze, overleg dan met uw arts.

Het is belangrijk dat uw arts controleert u dicht terwijl u dit geneesmiddel. Hierdoor kan uw arts om te zien of het medicijn goed werkt. Bloedonderzoek kan nodig zijn om te controleren op ongewenste effecten.

Hydralazine kan ertoe leiden dat sommige mensen hoofdpijn of duizelig voelen. Zorg dat u weet hoe u reageert op dit geneesmiddel voordat u gaat rijden, gebruik van machines, of iets anders die gevaarlijk kunnen zijn als u zich duizelig of niet alert zijn te doen.

Geen andere medicijnen niet innemen, tenzij ze hebben met uw arts besproken. Dit omvat in het bijzonder over-the-counter (receptplichtige) geneesmiddelen voor de eetlust onder controle, astma, verkoudheid, hoesten, hooikoorts, of sinus problemen, omdat ze de neiging hebben om uw bloeddruk te verhogen.

Samen met zijn nodig effecten, kan een geneesmiddel enige ongewenste effecten veroorzaken. Hoewel niet alle van deze bijwerkingen kunnen optreden, als ze optreden kunnen ze medische hulp nodig.

Neem contact op met uw arts of verpleegkundige onmiddellijk als een van de volgende bijwerkingen optreden

Get noodsituaties helpen onmiddellijk als een van de volgende symptomen van overdosering optreden

Sommige bijwerkingen kunnen optreden die meestal geen directe medische zorg nodig hebben. Deze bijwerkingen kunnen verdwijnen tijdens de behandeling als uw lichaam zich aanpast aan het geneesmiddel. Ook kan uw zorgverlener in staat zijn om u te vertellen over manieren om te voorkomen of te verminderen een aantal van deze bijwerkingen. Neem contact op met uw zorgverlener als één van de volgende bijwerkingen blijven of hinderlijk zijn of als u vragen heeft over hen

Andere bijwerkingen die niet in de lijst kan zich ook voordoen bij sommige patiënten. Als u nog andere effecten opmerkt, contact op met uw zorgverlener.

alleen de beschikbaarheid Rx Recept

Zwangerschap Categorie C risico kan niet worden uitgesloten

Correct gebruik van hydralazine

CSA Schedule N geen gecontroleerde drug

Goedkeuring Geschiedeniskalender Drug geschiedenis aan de FDA

Hypertensieve Emergency enalapril, hydralazine, nifedipine, labetalol, captopril, Vasotec, methyldopa, Apresoline

Hoge bloeddruk lisinopril, amlodipine, metoprolol, hydrochloorthiazide, losartan, furosemide, atenolol, Lasix

Hartfalen lisinopril, amlodipine, metoprolol, furosemide, carvedilol, Lasix, warfarine, digoxine

Voorzorgsmaatregelen tijdens het gebruik van Novaplus hydralazine hydrochloride

Novaplus hydralazine hydrochloride Side Effects

hydralazine