novarel

Gebruikt Voor Novarel

Therapeutische klasse: Endocriene-Metabolic Agent

Farmacologische klasse: Gonadotropin

Bij vrouwen wordt chorion gonadotropine gebruikt om conceptie te voorkomen. Wordt gewoonlijk gebruikt in combinatie met andere geneesmiddelen zoals menotropines en urofollitropine. Veel vrouwen die behandeld worden met deze geneesmiddelen meestal hebben al geprobeerd clomifeen alleen (bijv., Serophene) en zijn niet in staat nog om zwanger geweest. Choriongonadotrofine wordt ook bij in vitro fertilisatie (IVF) programma.

Bij mannen, LH en choriongonadotrofine stimuleren van de testes van mannelijke hormonen zoals testosteron. Testosteron zorgt ervoor dat de uitbreiding van de penis en testikels en de groei van schaam- en okselhaar. Het verhoogt ook de productie van sperma.

Hoewel choriongonadotrofine is voorgeschreven om te helpen sommige patiënten gewicht te verliezen, moet het nooit worden gebruikt op deze manier. Bij onjuist gebruik kan choriongonadotrofine ernstige problemen veroorzaken.

Choriongonadotrofine is om alleen door of onder direct toezicht van uw arts worden toegediend.

Bij de beslissing om een ​​medicijn te gebruiken, moeten de risico’s van het geneesmiddel worden afgewogen tegen het goed zal doen. Dit is een beslissing die u en uw arts zal maken. Voor dit geneesmiddel, moet het volgende worden overwogen

Voordat u Novarel

Vertel uw arts als u ooit een ongewone of allergische reactie op dit geneesmiddel of andere geneesmiddelen hebben gehad. Vertel uw zorgverlener als u een andere soorten allergieën, zoals voor voedsel, kleurstoffen, conserveringsmiddelen, of dieren. Voor niet-receptplichtige producten, lees het etiket of de verpakking ingrediënten zorgvuldig.

Choriongonadotrofine, indien gebruikt voor het behandelen cryptochisme (een aangeboren afwijking waarbij de testes in het lichaam achterblijven), heeft geleid tot de geslachtsorganen van sommige mannelijke kinderen te snel ontwikkelen.

Er zijn geen adequate studies bij vrouwen voor het bepalen van zuigeling risico bij het gebruik van deze medicatie tijdens de borstvoeding. Weeg de potentiële voordelen tegen de mogelijke risico’s voordat u dit medicijn tijdens de borstvoeding.

Hoewel bepaalde geneesmiddelen niet samen helemaal gebruikt, in andere gevallen twee verschillende geneesmiddelen kunnen samen worden gebruikt, zelfs als een interactie optreden. In deze gevallen kan uw arts de dosering te veranderen, of andere voorzorgsmaatregelen nodig zijn. Vertel uw arts als u het nemen van eventuele andere recept of nonprescription (over-the-counter [OTC]) geneeskunde.

Bepaalde geneesmiddelen mogen niet gebruikt worden op of rond het tijdstip van het eten van voedsel of het eten van bepaalde soorten voedsel, aangezien interacties kunnen optreden. Gebruik van alcohol of tabak met bepaalde geneesmiddelen kunnen ook leiden tot interacties optreden. Bespreek met uw arts het gebruik van uw geneesmiddel met voedsel, alcohol of tabak.

De aanwezigheid van andere medische problemen kunnen het gebruik van dit geneesmiddel beïnvloeden. Zorg ervoor dat u uw arts als u nog andere medische problemen, vooral

Dit gedeelte bevat informatie over het juiste gebruik van een aantal producten die choriongonadotrofine bevatten. Het kan niet specifiek Novarel zijn. Gelieve te lezen met zorg.

De dosis van dit geneesmiddel zal verschillend zijn voor verschillende patiënten. Volg uw arts orders of de aanwijzingen op het etiket. De volgende informatie bevat alleen de gemiddelde doses van dit geneesmiddel. Als uw dosis is anders, doe het niet veranderen, tenzij uw arts u vertelt dat te doen.

De hoeveelheid geneesmiddel die u afhankelijk van de sterkte van het geneesmiddel. Ook het aantal doses u elke dag in te nemen, de toegestane tijd tussen de doses en de duur van het geneesmiddel in te nemen ben je afhankelijk van de medisch probleem waarvoor u gebruik van het geneesmiddel.

Het is zeer belangrijk dat uw arts controleer je de voortgang op regelmatige bezoeken om ervoor te zorgen dat het medicijn werkt en om te controleren op ongewenste effecten.

Voor vrouwen die dit geneesmiddel zwanger te worden

Samen met zijn nodig effecten, kan een geneesmiddel enige ongewenste effecten veroorzaken. Hoewel niet alle van deze bijwerkingen kunnen optreden, als ze optreden kunnen ze medische hulp nodig.

Neem contact op met uw arts zo spoedig mogelijk als een van de volgende bijwerkingen optreden

Sommige bijwerkingen kunnen optreden die meestal geen directe medische zorg nodig hebben. Deze bijwerkingen kunnen verdwijnen tijdens de behandeling als uw lichaam zich aanpast aan het geneesmiddel. Ook kan uw zorgverlener in staat zijn om u te vertellen over manieren om te voorkomen of te verminderen een aantal van deze bijwerkingen. Neem contact op met uw zorgverlener als één van de volgende bijwerkingen blijven of hinderlijk zijn of als u vragen heeft over hen

Nadat u stopt met het gebruik van dit geneesmiddel, kan het nog steeds produceren sommige bijwerkingen die aandacht nodig hebben. Tijdens deze periode van tijd, contact op met uw arts onmiddellijk als u de volgende bijwerkingen

Andere bijwerkingen die niet in de lijst kan zich ook voordoen bij sommige patiënten. Als u nog andere effecten opmerkt, contact op met uw zorgverlener.

Correct gebruik van choriongonadotrofine

alleen de beschikbaarheid Rx Recept

Zwangerschap Categorie X Niet voor gebruik tijdens zwangerschap

CSA Schedule N geen gecontroleerde drug

Hypogonadisme, mannelijke testosteron, AndroGel, Axiron, HCG, Depo-Testosteron, Testim

Vrouw Onvruchtbaarheid Clomid, clomifeen, HCG, Pregnyl, choriongonadotrofine (hCG), Ovidrel

Ovulatie inductie Clomid, clomifeen, HCG, Pregnyl, choriongonadotrofine (hCG), Ovidrel

Prepuberale Cryptorchisme HCG, Pregnyl, choriongonadotrofine (hCG), Ovidrel, Chorex

Voorzorgsmaatregelen tijdens het gebruik van Novarel

Novarel Side Effects

Novarel (choriongonadotrofine (hCG))