novo-rythro estolaat ophanging

Toepassingen voor Novo-Rythro estolaat Suspension

Deze geneesmiddelen kunnen ook worden gebruikt voor de behandeling van veteranenziekte ‘en voor andere problemen zoals bepaald door uw arts. Ze zullen niet werken voor verkoudheid, griep of ander virus infecties.

Erythromycinen zijn alleen beschikbaar met een recept van uw arts.

Zodra een geneesmiddel voor marketing goedgekeurd voor een bepaalde toepassing, kan ervaring blijkt dat het ook bruikbaar voor andere medische problemen. Hoewel deze toepassingen niet zijn opgenomen in de etikettering van producten, worden erythromycinen gebruikt in bepaalde patiënten met de volgende medische aandoeningen

Vertel uw arts als u ooit een ongewone of allergische reactie op geneesmiddelen in deze groep of andere geneesmiddelen hebben gehad. Vertel uw zorgverlener als u een andere soorten allergieën, zoals aan levensmiddelen kleurstoffen, conserveringsmiddelen, of dieren. Voor niet-receptplichtige producten, lees het etiket of de verpakking ingrediënten zorgvuldig.

Dit geneesmiddel is getest bij kinderen en effectieve doses, is niet aangetoond dat verschillende bijwerkingen of bij kinderen dan in volwassenen veroorzaken.

Dit geneesmiddel is getest en is niet aangetoond dat verschillende bijwerkingen of problemen veroorzaken bij oudere mensen dan nu het geval bij jongere volwassenen. Echter, oudere volwassenen een verhoogd risico op gehoorschade, vooral als ze het nemen van hoge doses van erythromycine en / of nier- of leverziekte.

Erythromycin estolaat heeft bijwerkingen met betrekking tot de lever bij sommige zwangere vrouwen veroorzaakt. Echter, geen van de erythromycines aangetoond geboorteafwijkingen of andere problemen veroorzaken bij pasgeborenen.

Vóór het gebruik van Novo-Rythro estolaat Suspension

Erythromycinen overgaan in de moedermelk. Echter erythromycines niet aangetoond dat problemen bij zuigelingen veroorzaken.

Hoewel bepaalde geneesmiddelen niet samen helemaal gebruikt, in andere gevallen twee verschillende geneesmiddelen kunnen samen worden gebruikt, zelfs als een interactie optreden. In deze gevallen kan uw arts de dosering te veranderen, of andere voorzorgsmaatregelen nodig zijn. Vertel uw arts als u het nemen van eventuele andere recept of nonprescription (over-the-counter [OTC]) geneeskunde.

Bepaalde geneesmiddelen mogen niet gebruikt worden op of rond het tijdstip van het eten van voedsel of het eten van bepaalde soorten voedsel, aangezien interacties kunnen optreden. Gebruik van alcohol of tabak met bepaalde geneesmiddelen kunnen ook leiden tot interacties optreden. Bespreek met uw arts het gebruik van uw geneesmiddel met voedsel, alcohol of tabak.

De aanwezigheid van andere medische problemen kunnen het gebruik van geneesmiddelen in deze klasse beïnvloeden. Zorg ervoor dat u uw arts als u nog andere medische problemen, vooral

Dit gedeelte bevat informatie over het juiste gebruik van een aantal producten die erythromycine bevatten. Het is misschien niet specifiek voor Novo-Rythro estolaat Suspension zijn. Gelieve te lezen met zorg.

Over het algemeen worden erythromycines best genomen met een vol glas (8 ounces) van water op een lege maag (tenminste 1 uur vóór of 2 uur na de maaltijd). Als maagproblemen optreedt, kunnen deze geneesmiddelen worden ingenomen met voedsel. Als u vragen heeft over de erytromycine medicijnen die u gebruikt hebt, contact op met uw zorgverlener.

Voor patiënten die de orale vloeibare vorm van dit geneesmiddel

Voor patiënten die de kauwtablet vorm van dit geneesmiddel

Voor patiënten die de vertraagde afgifte capsule vorm (met maagsapresistente pellets) of de vertraagde afgifte tabletvorm van dit geneesmiddel

Om u te helpen opruimen van uw infectie volledig, houden het innemen van dit geneesmiddel voor de full-time van de behandeling, zelfs als je begint te voelen beter na een paar dagen. Als u een “streptokokken” infectie, moet je blijven innemen van dit geneesmiddel gedurende ten minste 10 dagen. Dit is vooral belangrijk in “strep” infecties. Ernstige hartproblemen kon later ontwikkelen als de infectie niet volledig is opgehelderd. Ook als u stopt met het innemen van dit geneesmiddel te snel, kan uw symptomen terugkeren.

Dit geneesmiddel werkt het beste wanneer er een constante hoeveelheid in het bloed. Om te voorkomen dat de hoeveelheid constant, geen enkele dosis over te slaan. Ook is het best om de doses op gelijkmatig momenten dag en nacht,. Bijvoorbeeld, als je om 4 doses per dag te nemen, de doses moeten ongeveer 6 uur na elkaar. Als dit interfereert met uw slaap of andere dagelijkse activiteiten, of als u hulp bij het plannen van de beste tijden om uw geneesmiddel nodig hebben, contact op met uw zorgverlener.

De dosis medicijnen in deze categorie verschillend voor verschillende patiënten. Volg uw arts orders of de aanwijzingen op het etiket. De volgende informatie omvat alleen de gemiddelde doses van deze geneesmiddelen. Als uw dosis is anders, doe het niet veranderen, tenzij uw arts u vertelt dat te doen.

De hoeveelheid geneesmiddel die u afhankelijk van de sterkte van het geneesmiddel. Ook het aantal doses u elke dag in te nemen, de toegestane tijd tussen de doses en de duur van het geneesmiddel in te nemen ben je afhankelijk van de medisch probleem waarvoor u gebruik van het geneesmiddel.

Als u een dosis van dit geneesmiddel, neem dan zo spoedig mogelijk. Echter, als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla de gemiste dosis over en ga terug naar uw normale doseringsschema. Niet doses verdubbelen.

Buiten het bereik van kinderen.

Bewaar het geneesmiddel in een afgesloten container bij kamertemperatuur, weg van warmte, vocht en direct licht. Vorstvrij bewaren.

Bewaar geen verouderde medicijnen of medicijnen niet meer nodig.

Als uw symptomen niet binnen een paar dagen te verbeteren of als ze erger worden, contact op met uw arts.

Correct gebruik van erythromycine

Samen met zijn nodig effecten, kan een geneesmiddel enige ongewenste effecten veroorzaken. Hoewel niet alle van deze bijwerkingen kunnen optreden, als ze optreden kunnen ze medische hulp nodig.

Neem contact op met uw arts onmiddellijk als één van de volgende bijwerkingen optreden

Sommige bijwerkingen kunnen optreden die meestal geen directe medische zorg nodig hebben. Deze bijwerkingen kunnen verdwijnen tijdens de behandeling als uw lichaam zich aanpast aan het geneesmiddel. Ook kan uw zorgverlener in staat zijn om u te vertellen over manieren om te voorkomen of te verminderen een aantal van deze bijwerkingen. Neem contact op met uw zorgverlener als één van de volgende bijwerkingen blijven of hinderlijk zijn of als u vragen heeft over hen

Andere bijwerkingen die niet in de lijst kan zich ook voordoen bij sommige patiënten. Als u nog andere effecten opmerkt, contact op met uw zorgverlener.

Voorzorgsmaatregelen tijdens het gebruik van Novo-Rythro estolaat Suspension

alleen de beschikbaarheid Rx Recept

Zwangerschap categorie B geen bewezen risico voor de mens

CSA Schedule N geen gecontroleerde drug

Goedkeuring Geschiedeniskalender Drug geschiedenis aan de FDA

Abces amoxicilline, metronidazol Flagyl, erytromycine, claritromycine, Biaxin

Huid of weke delen infectie ciprofloxacine, amoxicilline, doxycycline, azithromycine, metronidazol, Augmentin

Bovenste luchtweginfectie amoxicilline, doxycycline, azithromycine, Augmentin, cefalexine, Bactrim

Novo-Rythro estolaat Suspension Side Effects

erythromycine

Bronchitis ciprofloxacine, amoxicilline, doxycycline, azithromycine, Augmentin