stikstofoxide (inademing) voorzorgsmaatregelen

Het is zeer belangrijk dat de arts van uw baby nauwkeurig controleren van uw baby tijdens het ontvangen van dit geneesmiddel. Hierdoor kan de arts om te zien of het medicijn goed werkt en om te beslissen of je baby moet blijven om het te ontvangen.

arts van uw baby moet ook uw baby’s ademhaling, zuurstof en andere vitale functies te controleren tijdens het ontvangen van dit geneesmiddel.

Stoppen met dit geneesmiddel kan plotseling risico van uw baby te verhogen om rebound pulmonale hypertensie syndroom. Symptomen zijn onder meer: ​​blauwachtige lippen of de huid, trage hartslag, duizeligheid, duizeligheid, of flauwvallen, of verminderde cardiac output.

Dit geneesmiddel kan een zeldzame, maar ernstige bloedziekte genaamd methemoglobinemie veroorzaken. De arts van uw baby zal meten hoeveel methemoglobin is in het bloed van uw baby tijdens het ontvangen van dit geneesmiddel.

Geen andere medicijnen niet innemen, tenzij ze hebben met uw arts besproken. Dit is inclusief recept of nonprescription (over-the-counter [OTC]) geneesmiddelen en kruiden of vitaminesupplementen.