verliezen ‘babyvet’ door het uitoefenen na de zwangerschap – 8 oefeningen om te proberen

Het krijgen van uw lichaam terug na een bevalling is niet zo moeilijk als je zou denken.

Elke zwangerschap en bevalling zijn verschillend, dus contact op met uw arts voordat zij zich in een workout programma na de bevalling. Als u tijdens of vlak na het sporten geen zware bloeden, overmatig pijn, hoofdpijn of andere ongebruikelijke symptomen, stop dan onmiddellijk en bel uw arts om advies.

Hier zijn een aantal stappen die u zullen helpen je lichaam klaar voor regelmatige lichaamsbeweging.

Waarom Het is Goed voor u: Het klinkt misschien niet als veel van een training, maar lopen is een van de eenvoudigste manieren om de overgang naar een fitness-routine na de bevalling.

Het beschermen van de baby uit Infectio; Baby Visie: Wat uw Baby Zie; Hulp voor uw Eczeem baby’s

Hoe het moet: Begin met een korte wandeling. Uiteindelijk kom je werk je weg naar een opgepompte stroom lopen. Maar een aangename wandeling kan nog steeds wonderen doen voor u en uw lichaam, vooral in het begin. Het brengen van de baby samen in een front verpakking zal extra gewicht dat de voordelen kunnen verhogen toe te voegen.

Voor een variatie, probeer dan wandelen achteruit of wandelen in een zigzagpatroon om te helpen uw spieren gissen. Je moet niet de baby te nemen in deze activiteit totdat je het onder de knie hebt en er zeker van uw saldo.

Waarom Het is goed voor je: Deze oefening is zo gemakkelijk je kunt doen een uur na de bevalling. Het helpt te ontspannen de spieren, en het begint het proces van versterking en toning uw buikspieren en buik.

Hoe het moet: Ga rechtop zitten en haal diep adem, tekenen lucht vanuit het middenrif naar boven. Contract en houd je buikspieren strak, terwijl het inademen en ontspannen tijdens het uitademen. Geleidelijk verhogen van de hoeveelheid tijd die u kunt contract en houd je buikspieren.

Vroege tekenen van Hoorzitting Los; Bescherm uw kinderen: Get Your Shot; Kiemen bij Daycare: vragen stellen