wat weer van invloed op allergieën

allergieën Trends

Doe je ogen water op winderige dagen? Ben je altijd benauwd als het regent? Dat is geen verrassing. Het weer is een veel voorkomende allergie trekker.

Voor de duizenden kinderen met seizoensgebonden allergieën, stijgende pollen betekent verstopte neus, jeukende ogen, geïrriteerde keel, en zich moe voelen; Een goede manier om te gaan is om je kinderen weg te houden van allergie triggers zoals boom, gras en onkruid pollen; Wanneer de pollen telling hoog is, houden allergische kinderen binnenshuis. Maar wat doe je met verveeld, chagrijnig kinderen; Om u te helpen, verzamelde tips van de experts – ouders en allergie artsen – om u te helpen peuters houden en tweens vermaken wanneer de pollen …

De verandering van de seizoenen heeft ook een groot effect op allergieën.

Droge, winderige dagen. Wind blaast pollen in de lucht, waardoor hooikoorts. Als je pollenallergie, sluit de ramen en blijf binnen op winderige dagen; Regenachtige of vochtige dagen. Vocht maakt schimmel groeien, zowel binnen als buiten. Dust mijten gedijen ook in vochtige lucht. Maar als je allergisch bent voor pollen bent, vochtige of natte dagen zijn goed. Het vocht weegt beneden het stuifmeel, het houden van het op de grond; Koude lucht. Veel mensen met allergische astma vinden dat koude lucht is een probleem, vooral wanneer ze buiten uitoefenen. Het kan een hoestbui leiden; Warmte. Luchtvervuiling is het slechtst op warme zomerdagen. Ozon en smog kan een ernstig trigger voor mensen met allergische astma.

Lente. In koelere staten, planten beginnen te pollen release in februari of maart. Boompollen zijn ook een gemeenschappelijke lenteallergie oorzaak; Zomer. Vroeg in de zomer kunnen graspollen reacties uitlokken. Later in de zomer, ambrosia en ander onkruid kan een probleem worden. Schimmel kan zijn hoogtepunt hit in juli in de warmere landen; Vallen. Ambrosia seizoen eindigt meestal met de eerste vorst in oktober. In koudere staten, schimmel de neiging tot slechtste in oktober; Winter. zoals huidschilfers van huisdieren en huisstofmijt – – allergenen kan een groter probleem geworden in de winter. Waarom? Wanneer het koud, je meer tijd besteden binnenshuis.