zwangerschapstests

Zwangerschapstests kan de aanwezigheid van een zwangerschapshormoon (genaamd human chorionic gonadotropin of hCG) in een urinemonster vinden. Hoge niveaus van hCG wordt tijdens de zwangerschap. Het huis proeven hebben vergelijkbare resultaten aan de zwangerschapstests uitgevoerd op urine in de kantoren van de meeste artsen als ze precies worden gebruikt volgens de instructies.

Er zijn twee basistypen van thuis zwangerschapstests.

De eerste urine van de ochtend (die is verzameld in de blaas nachts) is het beste te gebruiken en heeft de meest nauwkeurige testresultaten.

De nauwkeurigheid van zwangerschapstests is verschillend voor elke vrouw, want

De meest voorkomende vormen van thuis zwangerschapstests gebruik maken van een teststrip of peilstok die u in de urinestraal of dip te houden in een steekproef van urine. Een gebied aan het uiteinde van de peilstok of teststrip kleur verandert als hCG aanwezig is, wat betekent dat u zwanger bent; Een tweede type maakt gebruik van een urine collectie beker met een testapparaat. Om dit soort test te gebruiken, kunt u enkele druppels urine te plaatsen in een put in het testapparaat of je zet het testapparaat in de urine opgevangen in een beker. Een gebied van de inrichting van kleur verandert als hCG aanwezig is, wat betekent dat je zwanger bent.

Terwijl een paar zwangerschapstests gevoelig genoeg om een ​​zwangerschap te laten zien op de eerste dag van de gemiste periode van een vrouw kan zijn, de meeste testkits zijn nauwkeuriger ongeveer een week na een gemiste periode.

De dagen van de menstruele cyclus en de ovulatie van een vrouw kan elke maand veranderen; De exacte dag van innesteling van de bevruchte eicel is niet altijd bekend; Elk huis zwangerschap test kit heeft een andere gevoeligheid voor hCG te vinden. Als het niveau erg laag, de eerste urine van de ochtend is het meest waarschijnlijk een positief resultaat zien.

Tips voor Heartburn relie; Gezonde Diapering: The Basic; Dental Bezoek voor zwangere vrouwen

Gezonde recepten Minus de Heartbur; Bescherm uw gezin tegen Germ; In verlegenheid gebracht door incontinentie?